2025-08-20
🌞放假一家人去啟德體育館行下 仲試埋呢間好多人介紹嘅創新大膽料理餐廳✨GoNuts✨環境乾淨闊落又舒服 店內仲用上一千個網球佈置成牆身🎾好岩打卡 餐廳係停車場隔離 十分方便👍🏻搭地鐵係啟德站行8分鐘就到 餐廳由HeySoNuts同精釀啤酒店Once You Go Craft團隊開設,由前文華廚師主理,以親民價錢品嚐酒店質素😋👍🏻🐖招牌BBQ豬排骨:豬排骨份量好多,排骨啖啖肉 BBQ醬好惹味,口感豐富🦞龍蝦汁海鮮直通粉:海鮮新鮮,龍蝦汁好鮮味,直通粉吸曬龍蝦汁 美味🦐香蒜檸檬烤雜錦海鮮:香蒜檸檬汁好清新, 海鮮嘅款式都好多🍕🧀自家製冬陰功醬雞肉比薩:冬陰功pizza唔多食到,覺得好有特色,加$40 升級火山熔岩芝士,芝士拉絲力十足好正好滿足😌🌶️🍫辣味柚子朱古力醬千層塔配朱古力雪糕:甜品好有驚喜,估唔到有辣味嘅甜品,食落去覺得好夾,食落去超有層次感* 生日有甜品畫碟 (Happy birthday)* 啟德園區員工證有優惠 9折* 惠顧任何熱食,可以優惠價$38換購 紫薯麻薯窩夫配香草雪糕
🐖招牌BBQ豬排骨:
豬排骨份量好多,排骨啖啖肉 BBQ醬好惹味,口感豐富
🦞龍蝦汁海鮮直通粉:
海鮮新鮮,龍蝦汁好鮮味,直通粉吸曬龍蝦汁 美味
🦐香蒜檸檬烤雜錦海鮮:
香蒜檸檬汁好清新, 海鮮嘅款式都好多
🍕🧀自家製冬陰功醬雞肉比薩:
🌶️🍫辣味柚子朱古力醬千層塔配朱古力雪糕:
* 生日有甜品畫碟 (Happy birthday)
* 啟德園區員工證有優惠 9折