2023-06-07
🌟慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉 $128意粉煮得軟硬適中、雞胸肉肉質又唔會太老太「鞋」,肉質口感細嫩,配上餐廳特制香草醬,感覺好Fresh,亦有少許橄欖油味道,配搭埋一齊好夾好入味,又唔會膩,不錯不錯!🌟黑松露薯條 $58黑松露味好香🥹食落真係淡淡黑松露味!而且薯條炸得好香脆甘黃,好好食,真係食完一條接一條!🌟自家制甜品-檸檬撻 $78自家制果然自家制!呢款檸檬撻嘅檸檬餡料除左有檸檬味外,仲多左一陣甘甜嘅感覺,食落唔會太濟太漏外,仲愈食愈開胃!🤣🌟Vanilla Shake $78好似飲緊Vanilla雪糕咁🥹好好味!友人仲話係雲呢拿迷必試嘅飲品之一!🌟Tropical Punch $68比fruit Punch更好飲,更多左一陣Fresh嘅味道,好鐘意!😋建議大家可以一試!餐廳大多數員工都係外藉人士,又播放住英文歌,令人感覺好似去左外國旅行咁,好chill🥳真係一個唔錯啲聚腳點!另外,知道餐廳有唔同分店外,仲有會員系統,只要join左會員, A la carte散叫有8折!!有會員嘅記得要用啦!😆
🌟慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉 $128
🌟黑松露薯條 $58