2019-09-03
我同朋友一睇個餐牌就比任食牛排放題吸引咗,除咗任牛排之外,仲可以任食芝士小食同加錢食埋咸豬手,無論你係牛魔王、芝士控定豬手控都可以滿足得到100分鐘任食16oz 安格斯西冷牛排 ($198)以為任食牛排質素應該普普通通,點知有驚喜,我地叫咗七成熟,西冷夠厚身,而且多汁唔乾,肉質軟滑有嚼勁,肉味濃郁,口感豐富,雖然食到好飽都忍唔住encore 咗一次招牌德國火焰咸豬手 (+$50)侍應點火之後好細心咁比我地影相打卡先,然後會拎番入廚房切件,豬手外層又脆又煙韌,而且肉質嫩滑多汁,咸香味十足,配埋酸菜、紫薯或者芥末一齊食,大大減低咗豬手嘅油膩感小食全部都係同芝士有關,包括芝士焗薯角、芝士焗西蘭花同芝士拉絲雞翼,一樣都係無限量添加,芝士份量十足,拉絲完全冇難度,薯角外脆內軟,芝士西蘭花健康又好味,而用焗爐焗嘅雞翼比煎嘅更香
100分鐘任食16oz 安格斯西冷牛排 ($198)
招牌德國火焰咸豬手 (+$50)