2022-04-11
由於疫情好嚴重😷😷都好耐冇同朋友一齊出去😅😅趁住今個星期六好好天,梗係約齊班朋友一齊去high tea 啦😙😙🔸Carbonara ($98)🍝🍝厚切意大利煙肉🥓🥓配卡邦尼意粉,意粉嘅質感煙煙韌韌,而且黐住好多醬汁,好滑🤤🤤啲煙肉煮得好入味,肥瘦均勻,顏色鮮艷,口感一流🤤🤤🔸The Alchemy All Day Breakfast ($128)🥚🥚呢度嘅經典all day breakfast 真係好正🤤🤤每一次都唔同㗎,包保唔會悶親你😎😎今次有我最愛係牛油果配麵包🥯而且牛油果嘅份量仲多過麵包🥯食過返尋味🤤🤤🔸Milk Chocolate ($46)🥛🍫天氣炎熱,飲番杯冰凍嘅朱古力真係透心涼,而且個甜度啱啱好🔸Matcha Latte ($46)☕️☕️配all day breakfast 一流😌😌健康又有益🤤🤤
🔸Carbonara ($98)🍝🍝
啲煙肉煮得好入味,肥瘦均勻,顏色鮮艷,口感一流🤤🤤
🔸Milk Chocolate ($46)🥛🍫
天氣炎熱,飲番杯冰凍嘅朱古力真係透心涼,而且個甜度啱啱好
🔸Matcha Latte ($46)☕️☕️