✨雪糕配抹茶紅豆窩夫 🧇✨購自uet Cuts & Cups (黃埔)價錢:$98推薦度:8/10-💚2大塊厚身窩夫烘得香脆 連邊位都食係微脆😍 食落口感鬆軟 抹茶味窩夫食落有濃郁嘅抹茶香🍵 配上一球軟滑雲呢拿雪糕同大量軟綿嘅紅豆🫘 再淋上抹茶醬 整體口感豐富 配料份量充足👅抹茶控必食🤩🤎✨雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果🥯✨價錢:$98推薦度:7.5/10-原本店舖採用小隱於野嘅朱古力味bagel 可惜唔再出🥺 所以今次揀咗原味 bagel烘得微脆 包住軟熟厚切香蕉🍌面頭仲有1層焦糖面同榛子粒粒 食落脆卜卜 再加上1球雲呢拿雪糕🍦淋上榛子醬同煉奶🍫 整體口感豐富 甜而不膩✅🤎✨Hand drip☕️✨價錢:$98推薦度:8/10-今次飲嘅係HKBrc 2024冠軍咖啡🏆呢款入口先以強烈嘅柑橘味為主🍊味道清新香甜 酸度清新明亮 中段散發微微嘅可可香🍫 後帶突出香茅風味 餘韻悠長😋-🤎✨冰搖咖啡☕️✨價錢:$58推薦度:8/10-極度推薦ETHIOPIA BENSA SHATA GOLBA呢款咖啡豆 呢款飲落有濃郁嘅熱帶水果味‼️包括菠蘿🍍芒果🥭白桃🍑莓果等等☝🏻入口香甜微酸 同時帶有花香 咖啡
✨雪糕配抹茶紅豆窩夫 🧇✨
購自
uet Cuts & Cups (黃埔)
💚
✨雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果🥯✨
推薦度:7.5/10
✨Hand drip☕️✨
✨冰搖咖啡☕️✨
價錢:$58
推薦度:8/10
極度推薦ETHIOPIA BENSA SHATA GOLBA呢款咖啡豆 呢款飲落有濃郁嘅熱帶水果味‼️包括菠蘿🍍芒果🥭白桃🍑莓果等等☝🏻入口香甜微酸 同時帶有花香 咖啡面頭嘅泡沫打得細膩😍入口Creamy 令人一試難忘🥰
2024-01-29 1481 浏览
2024年的第一天又跑來吃上次食左鹹牛肉芝士千層麵,今次心思思想試其他野就試左個明太子蒜香大蝦意粉,同埋上次食過好正嘅冬陰功意粉。雖然賣相麻麻地,但麵條夠煙靭,啲汁夠惹味,食完之後都唔會太口渴。甜品叫咗個焦糖香蕉煙肉窩夫,加埋杯dirty兩個人都唔洗$400埋單😳仲要食到好飽。唯一可惜嘅係款式唔夠多,可能要隔多一排先可以再嚟啦🥹見到其他人食Bagel 個樣都好似唔錯,可能下次嚟試吓其他新嘢🫶🏻

2024年的第一天又跑來吃
上次食左鹹牛肉芝士千層麵,今次心思思想試其他野

就試左個明太子蒜香大蝦意粉,同埋上次食過好正嘅冬陰功意粉。

唯一可惜嘅係款式唔夠多,可能要隔多一排先可以再嚟啦🥹

用餐時間(4.53pm tea)follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋發掘更多美食 😋剪頭髮加Cafe有冇得做?睇落似少林功夫加踢波⚽️,點知又得得哋喎 🉐.食物 🥞🧇 用Cinnamon煮甜品好難輸,叫咗個肉桂蘋果窩夫配雪糕,蘋果係煮到淋身入哂味果隻,肉桂味好香,香得嚟晤會太甜。窩夫外脆內軟,加埋蘋果同溶溶地嘅雲呢拿雪糕,一啖擺落口,多重口感,乾濕軟硬冰火幾重天,一個字,妙!另外個花生醬煉奶窩夫配雪糕,🥜只係個醬晤同,食落又另一種感受,似peanut butter jam sandwich,個味似早餐多過甜品🍮,個人較鍾意前者。加上一塊比利時Lotus Biscoff焦糖餅乾(帶有少少肉桂味),完全係畫龍點睛。🐲.食食吓,邪惡之最都嚟埋,雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果🥯。本身個Bagel都係朱古力味,每嚿香蕉面都用焦糖燒過,加上朱古力煉奶醬,幸福感覺爆燈!.咖啡 ☕️ 咖啡師2023年攞過獎,有少少期待杯熱latte,覺得正常發揮,都幾好飲,但唔會話特別深刻或者特登想再返去飲嗰隻。.餐廳氛圍勁低B會諗啲嘢食上面有頭髮或者成件事唔衛
用餐時間(4.53pm tea)

肉桂蘋果窩夫配雪糕
花生醬煉奶窩夫配雪

食物 🥞🧇
雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果

咖啡 ☕️

餐廳氛圍
勁低B會諗啲嘢食上面有頭髮或者成件事唔衛生,佢又幾乾淨,前鋪係咖啡店,後邊先至係hair salon 💆🏻‍♂️ 💇🏻‍♀️等緊剪頭髮果個可以坐喺度嘆住杯咖啡等,咁嘅Business model幾聰明。💡
2023-11-15
肉桂蘋果窩夫配雪糕
雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果
2023-11-16 1501 浏览
煙肉配脆糖香蕉窩夫 $98 推甜鹹嘅組合無得輸 窩夫外脆內軟煙肉好香脆 配埋香蕉嘅軟糯口感 幾夾!仲有黑糖汁配埋 都幾特別第一次見但係$98嚟講份量 有啲少 風乾豬面頰肉卡邦尼 $108 一般意粉係粗嗰種 唔係好煙靭!偏向硬同淋嘅中間 好似嗰啲手工面 一咬就斷面頰肉似豬油渣 煙煙韌韌爽爽地 個汁有啲蒜香 配埋卡邦尼醬芝士 都幾夾呢個意粉唔驚豔 可以唔使嗌泰式香葉辣肉碎煎蛋貝果 $88 唔推肉碎係孜然味同帶有少少辣味孜然味都冚過晒其他味 而且個bagel太硬啦!😶‍🌫️所有料嘅味道都分開晒 唔融為一體!$88真係唔抵 Iced Chocolate $50 偏向黑朱古力 啱唔鍾意飲甜嘅朋友苦苦地 都幾濃郁Matcha Dirty $50 抹茶味好濃 仲會回甘苦澀但奶味唔係好重:整體嚟講 依間唔會encore !之前都去過一次 但係full Booking 冇得食 即刻預約咗下一次 所以對佢期望太高 但😶‍🌫️…正常 窩夫幾好 但整體有其他更好選擇最低消費每人一杯飲品/一樣食品但佢gimmick幾好🤣前面係剪頭髮🪡後面係Cafe 可以坐到唔多個10個人嘢食即叫即整 要等啲時間~三個人食 每人$1
煙肉配脆糖香蕉窩夫 $98 推

甜鹹嘅組合無得輸 窩夫外脆內軟
煙肉好香脆 配埋香蕉嘅軟糯口感 幾夾!
仲有黑糖汁配埋 都幾特別第一次見
但係$98嚟講份量 有啲少

風乾豬面頰肉卡邦尼 $108 一般

意粉係粗嗰種 唔係好煙靭!
偏向硬同淋嘅中間 好似嗰啲手工面 一咬就斷
面頰肉似豬油渣 煙煙韌韌爽爽地
個汁有啲蒜香 配埋卡邦尼醬芝士 都幾夾
呢個意粉唔驚豔 可以唔使嗌

泰式香葉辣肉碎煎蛋貝果 $88 唔推

肉碎係孜然味同帶有少少辣味
孜然味都冚過晒其他味
而且個bagel太硬啦!😶‍🌫️
所有料嘅味道都分開晒 唔融為一體!
$88真係唔抵

Iced Chocolate $50
偏向黑朱古力 啱唔鍾意飲甜嘅朋友
苦苦地 都幾濃郁

Matcha Dirty $50
抹茶味好濃 仲會回甘苦澀
但奶味唔係好重

:整體嚟講 依間唔會encore !
之前都去過一次 但係full Booking 冇得食
即刻預約咗下一次 所以對佢期望太高 但😶‍🌫️…
正常 窩夫幾好 但整體有其他更好選擇
最低消費每人一杯飲品/一樣食品

但佢gimmick幾好🤣前面係剪頭髮🪡
後面係Cafe 可以坐到唔多個10個人
嘢食即叫即整 要等啲時間~
三個人食 每人$131到 (唔係好飽🤭)
如果想去記住book定位!
2023-11-08 1343 浏览
🧭美食體驗:黃埔工業風咖啡店。剪髮店、咖啡店二合一。📸攝影打咭:出面個位影咖啡係幾靚。但店入面就不能影喇,始終係剪髮店黎。其實就係最入先係飛髮既,入面近門口位都可以堂食,而且仲有幾多食物可以選。不過我飲咖啡就唔入去入面了。🍳食物搭配:咖啡。佢地個咖啡脂肪做得好好。我到依家都覺得呢張相影得好好。🍗必食:咖啡。💰人頭費:50
🧭美食體驗:黃埔工業風咖啡店。剪髮店、咖啡店二合一。

🍗必食:咖啡。

💰人頭費:50
  • 咖啡
2023-10-06 1332 浏览
黑洞第一次嚟黃埔呢間Cafe🍽️鋪面一半食嘢一半剪頭髮一次過滿足你兩個需要🤓座位唔算好多 人多要等一等位⚠️-🔹忌廉芝士蘑菇釀雞翼配自家製蜂蜜芥末醬($68)釀雞翼簡直係懶人之選😎咬落啖啖肉😛唔使煩入口勁重牛油香味🧈連雞皮食perfect池🩵-🔹明太子蒜香大蝦闊面($128)闊面份量好多沾滿明太子醬夠晒惹味☺️但比較膩胃建議兩個人share食🙊Btw大蝦已經剝咗殼好方便加分-🔹雙層雞排芝心牛蛋漢堡($128)雞扒+牛扒+煎蛋🍳啱晒食肉獸值得一讚 炸雞扒外皮好似薯片咁薄脆😗就算俾熱辣辣嘅麵包夾住都冇變冧😋揀咗加配半份薯角($20)估唔到多到咁😧完全食唔晒-🔹68%牛奶朱古力($45)推介朱古力控一戰🍫超濃郁朱古力味但唔會死甜👍🏻正拉花仲好可愛😝😝-🔹留白抹茶($58)面層抹茶配底層鮮奶🥛飲得出無額外加糖 原汁原味
黑洞第一次嚟黃埔呢間Cafe🍽️
鋪面一半食嘢一半剪頭髮
一次過滿足你兩個需要🤓
座位唔算好多 人多要等一等位⚠️

🔹忌廉芝士蘑菇釀雞翼配自家製蜂蜜芥末醬($68)

釀雞翼簡直係懶人之選😎
咬落啖啖肉😛唔使煩
入口勁重牛油香味🧈
連雞皮食perfect池🩵
🔹明太子蒜香大蝦闊面($128)

闊面份量好多
沾滿明太子醬夠晒惹味☺️
但比較膩胃建議兩個人share食🙊
Btw大蝦已經剝咗殼好方便加分
🔹雙層雞排芝心牛蛋漢堡($128)

雞扒+牛扒+煎蛋🍳啱晒食肉獸
值得一讚 炸雞扒外皮好似薯片咁薄脆😗
就算俾熱辣辣嘅麵包夾住都冇變冧😋
揀咗加配半份薯角($20)
估唔到多到咁😧完全食唔晒
🔹68%牛奶朱古力($45)

推介朱古力控一戰🍫
超濃郁朱古力味
但唔會死甜👍🏻正
拉花仲好可愛😝😝
🔹留白抹茶($58)

面層抹茶配底層鮮奶🥛
飲得出無額外加糖 原汁原味
2023-10-05 1114 浏览
住 #黃埔 嘅朋友推介人氣小店- Duet Cup;餐版主打輕食、意粉、甜品及飲品;最特別係店內行入去仲有間salon可整頭髮!  🍔泰式辣醬雞排蛋漢堡 望落巨型嘅漢堡,雞排煎至金黃酥脆,外層的麵糊為整個漢堡增添了口感,肉質鮮嫩多汁;加入辣醬帶來了一股辛辣和香料嘅風味,煎蛋增添左豐富的口感!脆薯角卜卜脆勁香口惹味!份量十足!🦐娘惹喇沙青口大蝦意粉 娘惹風味的喇沙做醬汁,味道濃郁鮮美!配料中嘅青口同大蝦新鮮彈牙;意粉煮得剛好,Q彈有嚼勁。越食越辣! 🍫Ice chocolate Duet Cup巧克力的濃郁滑順口感,帶有微甜的味道!冰涼又解辣!Duet Cut & Cup 地址📍:紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖

🍔泰式辣醬雞排蛋漢堡

🦐娘惹喇沙青口大蝦意粉

🍫Ice chocolate Duet Cup
巧克力的濃郁滑順口感,帶有微甜的味道!冰涼又解辣!

Duet Cut & Cup
地址📍:紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖
2023-09-28 780 浏览
放工去左黃埔附近食dinner,有d掛住手工麵,所以去返Duet Cuts & Cups😸水準依舊,除左pasta,仲叫左個burger,好滿足!✨雙層雞排芝心牛蛋漢堡 - 真係好多層好足料,除左有炸雞排,仲有芝心漢堡扒、靚靚太陽蛋&新鮮生菜,啖啖肉佢又不會太膩,只感覺惹味🤤✨明太子蒜香大蝦闊面 - 手工麵真係唔同d,口感出d😚上枱時d蝦已經剝晒殼,方便客人食👍蝦肉厚身得嚟爽口彈牙;明太子同蒜香個味融合左好夾😋✨68%朱古力湯力 - 第一次試呢個組合,上枱時職員介紹話味道有d似香橙朱古力,都真係幾似幾特別,而且唔會太甜!

2023-09-07 856 浏览
全港唯一一間髮型屋x咖啡店,入面可以剪頭髮,出面係cafe,大約有十幾個位,聽到入面嘅風筒聲、剪頭髮聲😂不過食物質素真係一般般。*Mentaiko minced garlic shrimp fettuccine $128明太子蒜香大蝦闊麵大蝦4塊彈牙,正正常常。明太子味、蒜味好淡,白汁味多啲,醬汁稀到似湯汁,闊麵唔索汁唔掛汁,整體味道好淡。Basil spicy mines pork bagel $88泰式香葉辣肉碎煎蛋貝果貝果係little_field_hk出品,皮脆、相當硬、內略乾,麥味唔夠香,偏硬、唔夠煙韌。煎蛋蛋黃流心,泰式肉碎辣但唔夠惹味,份量唔多。整體係一個有趣嘅配搭。Latte (iced) $50咖啡豆味道唔啱我口味,所以怪怪的🙈*Cold brew $58比latte好少少,但依然少少怪。
明太子蒜香大蝦闊麵
明太子蒜香大蝦闊麵

泰式香葉辣肉碎煎蛋貝果
泰式香葉辣肉碎煎蛋貝果

Latte (iced) $50
咖啡豆味道唔啱我口味,所以怪怪的🙈
Cold brew $58
比latte好少少,但依然少少怪。
Latte
2023-08-26
前舖是ᴄᴀғᴇ 後舖是sᴀʟᴏɴ ,這個配搭挺有趣,ᴄᴀғᴇ佔的位置不多,大概只有十多個座位,晚市時間有機會要排隊入座!最近更新了ᴍᴇɴᴜ,增加了不同食物的選擇✨⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<風乾豬面頰肉卡邦尼> $108卡邦尼用了扁身闊條麵,口感挺有彈性,比起平時的芝士味沒有那麼重,醬汁應該無加忌廉,所以不會覺得膩!加入一顆顆的風乾豬面頰肉粒,增添鹹香味!⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<芝士鹹牛肉炒蛋貝果> $88貝果的表面光滑,屬於較有嚼勁的質地!將平時常見的鹹牛肉蛋治,變成配貝果是個創新的想法,鹹牛肉的味道挺濃郁,炒蛋的份量超多,覆蓋著整個貝果🥯⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<雪糕配抹茶紅豆窩夫> $98難得地吃到會心心眼的窩夫,喜歡它脆身的口感,而且內心是實在,不像吃空氣般!配上紅豆、抹茶醬及雲呢拿雪糕,紅豆綿密不會太甜,絕對會再為它再回訪!

<風乾豬面頰肉卡邦尼> $108

<芝士鹹牛肉炒蛋貝果> $88

<雪糕配抹茶紅豆窩夫> $98
2023-08-22 164 浏览
📍 Duet Cuts & Cups——————————————————🧇| 雪糕配紅豆抹茶窩夫💰98——————————————————估唔到去到係Salon同cafe集於一身嘅店舖等野食需要啲時間 如果想打卡 呢間都好適合而且野食唔太差 窩夫外脆內軟有頗濃嘅抹茶味 搭埋雪糕唔會太甜——————————————————🍝|明太子蒜香大蝦寬麵 💰128——————————————————大蝦爽口新鮮無蝦腸 明太子汁夠濃厚而且麵體唔會好淋 調味辣辣地——————————————————🐣性價比: 6/10🫨回頭率: 6/10👅味道: 7/10——————————————————地址:紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖
📍 Duet Cuts & Cups
🐣性價比: 6/10
🫨回頭率: 6/10
👅味道: 7/10
地址:紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖
一向有留意開 @lemonmediahk 近期見佢地介紹左 @duetcups 有品味ჱ̒¯‎‪꒳¯)⟡之前同朋友去過一次lunch 一路想一齊再去驚覺佢晚市都有開 咁就易約好多.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪Duet Cups除左係cafe 同時都係髮型屋黎大家不妨一條龍食飽整埋頭lol◦ 娘惹喇沙大蝦闊面上次食過被驚艷了 所以今次都要再食( ˃ ᵕ ˂ )喇沙望落好似好淺色 但信我 食落極之濃郁架.ᐟ‪‪‬喇沙帶點香辣 同時又有椰奶味平衡番 個醬又夠哂厚身 每條闊面都可以掛滿醬汁~一份意粉比三隻大蝦都算慷慨◦ 炸雞煙肉芝士蛋窩夫邊個話晚餐唔可以食早餐~(˘▾˘~)我一向幾中意炸雞窩夫呢個鹹甜組合Duet Cups將佢再升級 加埋煙肉 芝士同煎蛋.ᐟ‪‪‬上菜時放到層層疊咁haha兩大片煙肉煎香左 配埋楓糖醬jeng炸雞新鮮整起唔會錯 貪心想要多件(˙𐃷˙)◦ Matcha Latte & Matcha Dirty朋友叫左matcha latte 我決左叫埋matcha dirty比較下抹茶係由店員用茶筅刷茶製成 認真程度加分(≖֊≖)Latte版帶甜度同奶比重較多Dirty版就應該無加糖 奶少啲
一向有留意開 @lemonmediahk
之前同朋友去過一次lunch 一路想一齊再去
驚覺佢晚市都有開 咁就易約好多.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪
Duet Cups除左係cafe 同時都係髮型屋黎
大家不妨一條龍食飽整埋頭lol

◦ 娘惹喇沙大蝦闊面
上次食過被驚艷了 所以今次都要再食( ˃ ᵕ ˂ )
喇沙望落好似好淺色 但信我 食落極之濃郁架.ᐟ‪‪‬
喇沙帶點香辣 同時又有椰奶味平衡番
個醬又夠哂厚身 每條闊面都可以掛滿醬汁~
一份意粉比三隻大蝦都算慷慨

炸雞煙肉芝士蛋窩夫
邊個話晚餐唔可以食早餐~(˘▾˘~)
我一向幾中意炸雞窩夫呢個鹹甜組合
上菜時放到層層疊咁haha
兩大片煙肉煎香左 配埋楓糖醬jeng
炸雞新鮮整起唔會錯 貪心想要多件(˙𐃷˙)

◦ Matcha Latte & Matcha Dirty
抹茶係由店員用茶筅刷茶製成 認真程度加分(≖֊≖)
Latte版帶甜度同奶比重較多
Dirty版就應該無加糖 奶少啲 更加著重抹茶既味道
  • 娘惹喇沙大蝦闊面
2023-08-01 181 浏览
紅呢間新餐廳間好特別,點諗到Salon💇🏻‍♂️+Cafe🍽️可以好似賴尿蝦牛丸咁溝埋🤣仲要食物高質唔會輸比坊間cafe😋🍔洋蔥汁磨菇芝心牛蛋漢堡 $118個burger有2塊漢堡扒,最驚喜係咬落去塊肉中間有芝士爆出黎😍加埋菇菇同太陽蛋食成件事好豐富😚另外加左$20薯角配黑松露沙律醬,黑松露味好濃,正🍝風乾豬面頰肉卡邦尼 $108豬面頰肉夠哂咸香🐷卡邦尼好creamy,個麵軟硬度岩岩好,闊麵食落好有口感👍🏻🥯雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果 $98推介❣️個bagel就咁食已經好濃朱古力味🍫裡面仲有好多朱古力粒粒,bagel外皮香脆裡面煙韌,加埋香草雪糕同焦糖香蕉一齊食好夾🍦Overall無諗過Salon同 Cafe可以Crossover ,剪頭髮就無幫大家試喇,但食物真係幾高質👍🏻,推薦大家一試啊

🍔洋蔥汁磨菇芝心牛蛋漢堡 $118

🍝風乾豬面頰肉卡邦尼 $108

🥯雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果 $98

Overall
2023-07-28
  • 雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果
2023-07-27 159 浏览
📍二訪黃埔髮型屋cafe‼️• 新menu有burger🍔 -- Duet Cuts & Cups✂️☕️•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_黃埔#pigfoodiexhk_cafe==========================上年第一次嚟食已經覺得好impressive!!上星期再次同朋友嚟encore👍今次weekday夜晚嚟就唔洗排隊🤪而佢哋嘅menu都變咗好多,而家仲有bagel/burger系列🤩------------------------------⭐️明太子蒜香大蝦闊麵 $128 (4.1/5)本身想食手撕豬但已經off menu🥹所以就試下呢個~明太子汁濃郁帶微辣,意粉煙韌掛汁,不過整體略嫌鹹咗啲🙈·⭐️洋蔥汁蘑菇芝心牛蛋漢堡 $118 (4.5/5)漢堡夾住兩塊肉排,肉味香濃juicy,切開仲有芝士流心,鹹香十足好邪惡😍‼️仲有煎香咗嘅蘑菇、太陽蛋😋•⭐️雪糕配自家製肉桂馬沙拉蘋果窩夫 $78 (4.5/5)窩夫鬆軟,入面有好多蘋果片,肉桂味都幾濃😍👍加埋雲呢拿雪糕正!🤩•⭐️Matcha Dirty $4

#pigfoodiexhk_黃埔
#pigfoodiexhk_cafe
==========================
⭐️明太子蒜香大蝦闊麵 $128 (4.1/5)

⭐️洋蔥汁蘑菇芝心牛蛋漢堡 $118 (4.5/5)

⭐️雪糕配自家製肉桂馬沙拉蘋果窩夫 $78 (4.5/5)

⭐️Matcha Dirty $45 (4.4/5)

無糖嘅抹茶牛奶,飲到最純粹嘅抹茶味,濃郁回甘👍🥰
⭐️Iced Latte $45 (4/5)

咖啡香濃,好冰涼~
賣相:3.5/5
味道:4.2/5
性價比:3.8/5
推介度:3.8/5
店舖資料
名稱:Duet Cuts & Cups @duetcups
地址:紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖
前往方法:黃埔站B
店舖以黑色水泥為主調 佈局為前Cafe 後Salon 主打精品咖啡、漢堡、意粉、窩夫 🧇✨娘惹喇沙闊麵 $98幾特別既fusion 搭配 上枱芬香撲鼻 每條麵條都吸滿醬汁 比想像中辣 好惹味 會好想繼續食😂✨洋蔥汁磨菇芝心牛蛋漢堡(期間限定) $118麵包烤過 鬆軟 漢堡入面有兩塊芝心牛肉 流心芝士好正😍 咬落去一次過有洋蔥汁、蛋汁同芝心牛漢堡 成件事好夾 😋✨雪糕配 自家製肉桂馬沙拉蘋果窩夫$88好厚身既窩夫 一切果下已經feel到好脆 加上自家煮既蘋果肉同雪糕 口感豐富 幸福既味道💛🍽️ Duet Cuts & Cups #紅磡sis📍 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G28號舖🚆 黃埔站B出口,步行約4分鐘

✨娘惹喇沙闊麵 $98

✨洋蔥汁磨菇芝心牛蛋漢堡(期間限定) $118