用餐时间(4.53pm tea)follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋发掘更多美食 😋剪头发加Cafe有冇得做?睇落似少林功夫加踢波⚽️,点知又得得哋㖞 🉐.食物 🥞🧇 用Cinnamon煮甜品好难输,叫咗个肉桂苹果窝夫配雪糕,苹果系煮到淋身入哂味果只,肉桂味好香,香得嚟晤会太甜。窝夫外脆内软,加埋苹果同溶溶地嘅云呢拿雪糕,一啖摆落口,多重口感,干湿软硬冰火几重天,一个字,妙!另外个花生酱炼奶窝夫配雪糕,🥜只系个酱晤同,食落又另一种感受,似peanut butter jam sandwich,个味似早餐多过甜品🍮,个人较钟意前者。加上一块比利时Lotus Biscoff焦糖饼干(带有少少肉桂味),完全系画龙点睛。🐲.食食吓,邪恶之最都嚟埋,双重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕贝果🥯。本身个Bagel都系朱古力味,每嚿香蕉面都用焦糖烧过,加上朱古力炼奶酱,幸福感觉爆灯!.咖啡 ☕️ 咖啡师2023年攞过奖,有少少期待杯热latte,觉得正常发挥,都几好饮,但唔会话特别深刻或者特登想再返去饮𠮶只。.餐厅氛围劲低B会谂啲嘢食上面有头发或者成件事唔卫
用餐时间(4.53pm tea)

肉桂苹果窝夫配雪糕
花生酱炼奶窝夫配雪

食物 🥞🧇
双重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕贝果

咖啡 ☕️

餐厅氛围
劲低B会谂啲嘢食上面有头发或者成件事唔卫生,佢又几干净,前铺系咖啡店,后边先至系hair salon 💆🏻‍♂️ 💇🏻‍♀️等紧剪头发果个可以坐喺度叹住杯咖啡等,咁嘅Business model几聪明。💡
2023-11-15
等候时间
5 分钟 (堂食)
肉桂苹果窝夫配雪糕
双重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕贝果