2024-02-17 326 浏览
平時做嘢舖頭附近成日會經過呢間Pizza店,每次都會好掙扎想買,不過價錢的確係有少少偏貴。今日見到有優惠,買咗外賣自取🤣🤣🤣食完先知真係物超所值😍首先,我哋叫咗千島夏威夷pizza, Pizza底非常薄脆,配上上面嘅配料, 10分香口!最驚喜係個卡邦尼意粉,超級Creamy !同外面非常高級嗰啲餐廳真係有得比👍🏻好老實,如果佢多啲呢啲優惠價,我相信樓上啲住戶會買爆佢🤣

好老實,如果佢多啲呢啲優惠價,我相信樓上啲住戶會買爆佢🤣

2023-05-30 736 浏览
只要夜晚9點半前打個電話叫,放工返到樓下就有熱辣辣pizza同意粉食,pizza香脆,又可以自選配搭口味;意粉惹味,又啱香港人口味。耐唔中有新口味,簡直係夜收工社畜首選。
2022-09-04 1924 浏览
呢間既「薄」餅係真正既薄批pizza 坊間做薄批底既唔多,好食既就更加少。呢間既薄批底,夠脆夠薄,外圍微微燶燶地好香,火喉控制得剛剛好,普通連鎖pizza店係絕對做唔到。而且材料豐富得來,油唔多,唔會浸到個批底濕晒,焗完出來批底乾身夠脆,唔會一地都油 10吋 pizza 係剛剛好一人份量因為批底夠薄,唔會好飽肚,唔好諗住一個批兩個人些牙,因為太好食肯定會打交,唔太大食既,一人一個剛剛好。餓底建議直接食2個 !
呢間既「薄」餅係真正既薄批pizza

坊間做薄批底既唔多,好食既就更加少。

10吋 pizza 係剛剛好一人份量
2022-09-04
等候时间
20 分钟 (外卖自取)
2022-08-04 1199 浏览
星期六同屋企人嗌咗呢個外賣pizza買咗個火腿夏威夷同埋肉腸味道都唔錯係九龍灣除咗pizza hut之後嘅選擇屋企人唔鍾意食夏威夷呢個pizza hut咁後不過其實平平哋都可以係幾好嘅選擇七八十蚊pizza係幾抵嘅
星期六同屋企人嗌咗呢個外賣pizza
買咗個火腿夏威夷
同埋肉腸
味道都唔錯
係九龍灣除咗pizza hut之後嘅選擇

七八十蚊pizza係幾抵嘅
2022-05-28 1104 浏览
這次叫外賣非常差,完全唔抵食,份量少,叫咁多次外賣覺得今次係完全唔掂,可以用失敗形容。1) 1個10寸薄pizza,兩個意粉,兩個茶杯湯,蒜蓉包,豆腐沙拉,薯蓉要$486。貴個 pizza hut2)10寸薄pizza 黎到係凍,pizza走哂位3)蟹肉意粉冇蟹或蟹肉味,似普通蕃茄意粉4)香草雞肉意粉超多油,得幾條雞肉5)蒜蓉包超油和鹹6)豆腐沙拉一般7)茶杯湯係好鹹,飲不到其他味8)薯蓉係暖,味道一般不會有下次
2)10寸薄pizza 黎到係凍,pizza走哂位
8)薯蓉係暖,味道一般
不會有下次
2022-05-28
等候时间
45 分钟 (外卖送餐)
小店用心做的特色口味pizza, 喜歡食真正意大利pizza 人才懂薄批,因為真係唔可以同好似食緊麵包既厚pizza相比。如果食野只係為左飽肚,其實應該買麵包唔好揀pizza 🤭之前食過新出既泡菜餐肉pizza 好味道,今次試埋大阪燒pizza, 喜歡大阪燒嘅一定唔好錯過,脆卜卜,醬汁九成似呢😍今次又係預訂七成熟,返屋企自己再焗180-200度3-5分鐘,焗完放喺個架度涼下先食就會脆卜卜,無需技術。蕃茄水牛芝士係次次都會叫嘅鐵膽,下次會加埋松露pizza。what’s app 落單講定大約幾點取就可,非常方便。繼續支持!
2022-03-05
2022-02-28 671 浏览
嗌咗個Pizza完全凍的 無味仲要好燶底以及細 完全唔合乎價錢同店員反應後 兩個店員態度超差又串串客人以及無禮貌仲要講平台抽好多傭 所以將件事合理化唔會再幫襯!!大家一定要引以為鑑
嗌咗個Pizza完全凍的 無味
唔會再幫襯!!

大家一定要引以為鑑
外卖送餐
2022-02-12 261 浏览
好少食pizza既我因為好怕啲又厚又淋既厚批。個人都唔特別喜歡蕃茄,但呢一間係最合我口味的小店,唔係住附近既我已經食過三四次😬今次店主知道我買返去晚上翻焗,佢細心的幫我安排焗七成熟😍小孩子唔食辣,叫左蜜糖豬肉腸粟米🌽Pizza, 四重芝士Pizza, 蕃茄水牛芝士Pizza, 自己就試泡菜餐肉😍真心好食😋批底夠脆夠薄🥰之前食過黑松露磨菇都好好食😋問心唔可以同冷凍pizza 相比,新鮮野價錢同冰鮮野不能相提並論呢。
2022-02-11
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
1K
2022-02-04 481 浏览
經過見到小店老闆一個人,默默咁搓麵團整手工pizza,真係好耐冇見過handmade搓皮嘅pizza ,一於幫襯下小店啦。鋪頭主要賣唔同嘅手工pizza同意粉,只做外賣,冇做堂食。🍴辣肉腸黑水檻欖磨菇pizza 10吋 $85一打開個盒,個pizza比我想像中細,好似比pizza hut 細,個批好薄好脆,上面啲料都唔多,見到辣肉腸唔多,每塊啱啱都得一塊多少少嘅辣肉腸😂芝士,黑水欖,蘑菇嘅份量都好少🥲完全冇乜點食到蘑菇,黑水欖見住老闆一粒粒咁數住放😂講返個味道,熱辣辣係ok嘅,每樣食材都新鮮(磨菇同個批?),可能啲料太少,個肶又薄,食咗好似冇食過咁😂老老實實俾得$85都唔係平,都期望個份量可以足啲,對比起阿信屋賣果隻韓式pizza,料仲多,味道都不相伯仲,又冇特別好食,我會揀三十幾蚊嘅急凍pizza😂推薦指數: 5/10總括而言,味道唔差,但個份量同價錢唔成正比,$85可以有更好嘅選擇。

🍴辣肉腸黑水檻欖磨菇pizza 10吋 $85

推薦指數: 5/10
叫左個千島夏威夷,無帶印花卡就問個服務員仲有無印仔儲,佢就叫我留個電話下次補印。下次?都吾知幾時,到時你地又話搵吾到紀錄啦,仲要我將私人資料俾你,都吾知安吾安全。買完之後見到我後面買個女人同個服務員講佢無帶印花卡,就即刻俾左張卡佢。我諗系我消費得個78蚊,人地消費得多就有卡俾。想俾人差別待遇就幫襯呢間野啦。 食物方面: 食左幾次但個pizza邊好燶 又黑 。啊個pizza勁熱但吾會俾膠袋你裝 你要自己手拎返屋企 好燙手 勁吾方便 又多菌。

2021-05-10 1057 浏览
母親節比媽媽休息吓,就喺外賣平台揀咗呢間做晚餐,第一次試😋餐牌選擇好多,因為屋企人唔食得牛肉同海鮮,平時嗌pizza店好多意粉類都有牛/海鮮,反而呢間選擇好多,輕輕鬆鬆就揀到!pizza仲可以自選配料,可以揀啲大家都啱食嘅💛pizza我揀咗吞拿魚、磨菇、粟米、洋蔥同芝士,食落味道都好夾👍🏻 同埋邊位焗得好脆口意粉揀咗香草雞胸同埋燒汁鴨胸,2款都好好味,味道夠濃郁,意粉送到嚟都唔會太乾身,冇痴埋一舊小食揀咗肉丸、薯蓉同埋薯仔沙律,味道都唔錯🤩有機會一定會再食呢間🥰🥰
母親節比媽媽休息吓,就喺外賣平台揀咗呢間做晚餐,第一次試😋

pizza仲可以自選配料,可以揀啲大家都啱食嘅💛

小食揀咗肉丸、薯蓉同埋薯仔沙律,味道都唔錯🤩

有機會一定會再食呢間🥰🥰
外卖送餐
2021-02-18 810 浏览
依間黃店真係好好味大家一定要去試吓薄餅即叫即焗💕意粉入味 (有加酒 所以對酒精敏感嘅話要留意一下)最好味嘅係佢嘅曲奇呀呀呀呀呀!有分有棉花糖/冇棉花糖要買有棉花糖果個曲奇!煙韌有咬口😆 唔係平時脆嘅曲奇已經幫襯過好多次 因為真係好好味☺️(唔識寫食評,但真係好推薦大家去食)
依間黃店真係好好味
大家一定要去試吓
薄餅即叫即焗💕
意粉入味 (有加酒 所以對酒精敏感嘅話要留意一下)
最好味嘅係佢嘅曲奇呀呀呀呀呀!
有分有棉花糖/冇棉花糖
要買有棉花糖果個曲奇!
煙韌有咬口😆 唔係平時脆嘅曲奇
已經幫襯過好多次 因為真係好好味☺️
(唔識寫食評,但真係好推薦大家去食)
2021-02-13 665 浏览
即叫即做pizza,用心製作已經幫襯第多次,仍然咁好味!佢鍾意佢嘅自選Pizza,自己選擇鍾意食咩配料,香草醬係必選今次叫咗10吋pizza 🤤2個人食唔使15分鐘就清晒,仲差啲忘記影相 最後得返一塊先記得
即叫即做pizza,用心製作
已經幫襯第多次,仍然咁好味!

2021-02-13
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
2021-01-31 608 浏览
好少見地方有薯仔沙律,突然今日好口痕,就黎左買份薯仔沙律食,呢到薯仔沙律超抵食,$15份,唔貴,依家7-11買支野飲都差唔多呢個價錢,而且份量都唔少,應該至少有一個薯仔🥔份量,而且唔係Small Potato嗰種🤣性價比好高🤪
2021-01-30
用餐时段
下午茶
  • 薯仔沙律
2021-01-28 421 浏览
見到佢哋開左一段時間, 但一直未被吸引去幫襯, 食到冇咩餐廳可以去選擇, 就去試下喇...超出我預期地好食, 新鮮,又多配搭可以選擇,不錯,住附近真係好幸福,又多一間舖頭有好野食...