2020-01-07 113 浏览
今日黎到間好情調既意大利餐廳,以綠色為主,四周圍再佈滿花花,配上柔和既流行曲純音樂,再加上有好幾對情侶為慶祝重要日子來約會,完完全全感受到浪漫氣氛。點餐之後,服務員會送上麵包籃,麵包香脆,點上餐枱上準備好既蘸黑醋同橄欖油,十分醒胃。Deep Fried Carb cake 蟹餅入面好多蟹肉,唔鬆散,外脆內軟,呢款菜式呢個口感我都係第一次食。Classic Margarita綠色的羅勒、白色的芝士、紅色的番茄,成塊意大利國旗,難怪係classic pizza.Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto呢個飯係我今餐最like, 帶子熟程度啱啱好,食到帶子既鮮甜,而個黑松露意大利飯,香口煙韌。Omaha Prime Grade Beef Rib eye steak肉眼medium well, 口感軟腍,可點海鹽/芥未/燒汁,配菜有蘆荀,火箭菜,夠哂徤康。

Deep Fried Carb cake

Classic Margarita

• Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto
2020-01-04 1333 浏览
吳生就快生日,所以預早同佢食定飯慶祝😊揀左好耐,見到好多人都話呢個餐廳環境浪漫有情調💕於是就決定揀佢😎19:30去到已經坐滿左8成客人,好彩我有訂枱🤭現在環境真係好靚😍無論你點影相都好,都影到花花世界😲好似去左個花園咁☺️🔹餐包配橄欖油黑醋 : 點完菜之後,服務員就會送上一籃餐包比你,餐包都已經好有水準👍🏻焗得外脆內軟,唔似出面某啲餐廳,得個「硬」字🙄再配埋橄欖油同黑醋,成件事即刻提升一個級數!🔹Deep Fried Crab Cake $138 : 外層炸到金黃色,再配蜜糖芥末醬,開頭以為冇乜驚喜🙈點知一切開😍嘩!入面全部都係蟹肉呀🤩食落真係啖啖肉☺️蟹肉鮮甜,配埋蜜糖芥末醬,估唔到又幾夾👍🏻真心推介😎🔹Classic Margarita $218 : Pizza 係屬於薄批底,睇落係好簡單嘅組合(番茄、芝士、羅勒),但偏偏我就係最鍾意呢款經典組合😊濃郁嘅番薯醬,羅勒嘅香味,再配埋熱辣辣嘅芝士🤩真係好好味🤤🔹Australian Black Angus Rib Eye Steak (10oz) $398 : 塊扒都算厚身😲我地叫左7成熟,啱啱好👍🏻牛扒肉質鮮嫩,牛味濃

餐包

Classic Margarita

🔹Australian Black Angus Rib Eye Steak (10oz) $398 : 塊扒都算厚身😲我地叫左7成熟,啱啱好👍🏻牛扒肉質鮮嫩,牛味濃郁!食嘅時候仲會有肉汁滲出黎🤤跟碟仲配有海鹽、黃芥末醬同燒汁比你😎而我個人比較鍾意用海鹽,咁先夠原汁原味😊

Australian  Black  Angus  Rib  Eye  steak (10  oz)

另外值得一讚嘅係服務👍🏻每轉一款菜式,服務員都會好主動咁幫你換碟,連隻叉都換埋😎加分❗️

整體黎講,呢間餐廳其實都真係唔錯👍🏻環境、食物同服務各方面都到位😊今餐兩個人食左$8xx,以西餐價錢嚟講,又唔算好貴,最緊要係有質素😎鍾意食西餐嘅你,不妨去試下🤩

味道:5/5
環境:4.5/5
服務:4/5
性價比:4/5
回頭率:4.5/5
2020-01-02
等候时间
8 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日
餐包
  • Deep Fried Crab Cake
  • Classic  Margarita
  • Australian  Black  Angus  Rib  Eye  steak
2020-01-03 93 浏览
朋友打算為我補祝生日,當她知道我想食西餐後,便預訂了一間很有格調的意大利餐廳🥰餐廳樓底高,感覺寬敞開揚,環境以花卉為主題,窗邊及牆身放滿了七彩繽紛的花卉,配以柔和燈光,氣氛浪漫有情調,非常適合情侶!店員首先為我們送上溫熱的麵包,我們一邊吃著麵包一邊點餐,最終點了pizza、pasta及steak 3款主食:Linguine Arrabiata (spicy)意大利粉以Arrabiata Sauce、蘑菇、車厘茄及蒜片等製成,味道酸酸辣辣,開胃惹味!Classic Margarita薄餅以mozzarella cheese、蕃茄及羅勒烤製,不但賣相吸引,薄餅皮又烤得很香脆,更有濃濃芝士香味,令人食指大動!Omaha Prime Grade Beef Rib Eye Steak (10oz)牛扒以薯仔、車厘茄及沙律菜伴碟,更同時提供了3款調味料,分別是芥末、醬汁及岩鹽!最令人滿意是大廚將牛扒煎至我們要求的7成熟,沒有過生或過熟,再蘸上平時我最愛的岩鹽同吃,很是滿足!原本還想吃甜品,但我倆已飽得未能將pizza清碟,只怪我倆眼闊肚窄,所以只好將餘下的pizza打包給另一半做宵夜,而另一半都對

Linguine Arrabiata (spicy)

Classic Margarita

原本還想吃甜品,但我倆已飽得未能將pizza清碟,只怪我倆眼闊肚窄,所以只好將餘下的pizza打包給另一半做宵夜,而另一半都對pizza讚不絕口!
用餐时段
2019-12-27 140 浏览
(伏, 唔值) 見有同事介紹過呢個餐廳, 同埋見到d評分諗住穩陣冇死試一試。 我左3樣野, 前菜, 意粉同扒, 埋單9百幾。 頭2樣冇咩特別, 普普通通陳山聰。 重點係塊扒, 伏到一個點, 先唔好講味道,叫左塊澳洲牛扒5 成熟, 出黎應該有9 成熟。 好硬, 冇味, 唔知點解$398. 女友食左2 舊嬲嬲唔食, 呢鑊唔知點算。 環境同d食評照差幾十萬英里, 冇境, 假花牆就有。 早知食outback好過, 唉。ps相係我影得好only!
ps相係我影得好only!
2019-12-10 224 浏览
終於來這間秘密花園吃飯~果然整間餐廳也鋪滿花,牆上鋪滿鬱金香,天花放滿美麗的燈飾,花痴們一定喜歡~相信下午陽光好來拍照應該也挺美😊 晚上時分都挺多情侶來吃飯,整個氣氛變得很浪漫💕。點了很多人推薦的龍蝦意大利飯和白酒煮蜆✨ 蜆很大隻,白酒味不太出但忌廉味濃厚,如果熟一點會較好。龍蝦尾大大隻很吸晴,而且份量也不少,兩個人吃剛剛好😌 在這裡喝一杯吃點小吃,或來個英式下午茶,和朋友或另一半來浪漫一下也不錯~.

龍蝦尾大大隻很吸晴,而且份量也不少,兩個人吃剛剛好😌
-Fine Dining黎講呢間都幾舒服拍拖去食飯都幾好氣氛❤️-✨Deluxe Dinner Set✨晚餐開始之前會有一份香草麵包送上呢個麵包真係可以做到外脆內軟好適合配搭意大利黑醋一齊食❣️One Glass of Sparkling Wine一開始會有一杯氣酒味道偏酸,都幾適合開胃如果唔飲酒嘅話可以叫侍應轉杯無酒精飲品❣️Amuse Bouche中文翻譯就係 “給嘴巴的娛樂”今次啲款小食係吞拿魚多士配水果醬味道都幾清新仲帶有陣陣嘅鴨油香❣️Caesar Salad with Alaska Crab阿拉斯加蟹腳配凱撒沙律味道普普通通,但係都幾新鮮❣️Lobster Bisque龍蝦湯非常濃郁飲得出唔係罐頭湯而且仲有非常彈牙嘅龍蝦肉❣️Entree 三款前菜我都好鍾意有吞拿魚他他,香煎帶子配魚子醬,仲有巴馬火腿配蘆筍❣️Australian Black Angus Rib Eye Steak10安士嘅肉眼扒非常多汁而且牛味非常濃郁鍾意食肉嘅你一定唔可以錯過❣️Baileys Tiramisu成晚最令我驚喜嘅就係呢一個甜品從來未試過食一個咁重酒香嘅Tiramisu真係好想外賣一個返屋企-❣️Carbon
Fine Dining黎講呢間都幾舒服
拍拖去食飯都幾好氣氛❤️
✨Deluxe Dinner Set✨
晚餐開始之前會有一份香草麵包送上
呢個麵包真係可以做到外脆內軟
好適合配搭意大利黑醋一齊食

❣️One Glass of Sparkling Wine
一開始會有一杯氣酒
味道偏酸,都幾適合開胃
如果唔飲酒嘅話
可以叫侍應轉杯無酒精飲品
❣️Amuse Bouche
中文翻譯就係 “給嘴巴的娛樂”
今次啲款小食係吞拿魚多士配水果醬
味道都幾清新仲帶有陣陣嘅鴨油香
阿拉斯加蟹腳配凱撒沙律
味道普普通通,但係都幾新鮮

❣️Lobster Bisque
龍蝦湯非常濃郁
飲得出唔係罐頭湯
而且仲有非常彈牙嘅龍蝦肉

❣️Entree
三款前菜我都好鍾意
有吞拿魚他他,香煎帶子配魚子醬,
仲有巴馬火腿配蘆筍

醬汁好濃郁但係唔會太膩
份量亦都好大適合兩個人一齊食
1K
2019-12-03 247 浏览
美境舒適而且環境浪漫,當然要一來再來,這就像鬧市中嘅青泉...坐下來每個位置都放置了花束及醋瓶,賣相真的攞哂分,由如置身於鬧市中的後花園。先來幾個熱麵包,暖笠笠的熱麵包配上醋汁...真開胃前菜。前菜又點止只有麵包,Deep Fried Crab Cake蟹餅賣相吸睛,熱氣騰騰的,金黃香脆,當中蟹肉香濃且蟹肉極多,配以芥末醬汁,質感豐富滿足。Omaha prime grade beef rib eye steak (10oz) 牛扒牛味香濃,肉質軟腍,富彈性,吃起來相當Juicy。Lobster Tail Risotto整隻龍蝦就像脫殼般在我的意大利飯上,龍蝦味鮮味十足,口感整富彈性,而且意大利飯粒粒分明,且每一顆都包著醬汁,香甜美味。Assorted Seafood Pizza海鮮薄餅中,加入了濃郁的千島醬及各款新鮮海鮮配料,而且餅底薄身香脆煙韌,令每一口都嚐到絕佳的味道。
美境舒適而且環境浪漫,當然要一來再來,這就像
鬧市中嘅青泉...

先來幾個熱麵包,暖笠笠的熱麵包配上醋汁...真開胃前菜。

前菜又點止只有麵包,
Deep Fried Crab Cake

牛扒牛味香濃,肉質軟腍,富彈性,吃起來相當Juicy。

2019-11-30 7937 浏览
環境以花為主題,四週擺滿色彩繽紛的花卉佈置,猶如置身於城巿中的秘密花園。裝潢華麗雅緻,配以柔和燈光,氣氛浪漫有情調。樓底高,加上大片玻璃,感覺開揚,空間感十足,用餐環境舒適。Deep Fried Crab Cake ($138)表面金黃帶脆,咬下去外脆內軟,鬆軟而不散,口感豐富。Australian Black Angus Rib Eye Steak (10oz) ($398)香氣撲鼻,一咬下肉汁豐富,鮮嫩無比,牛味香濃。肉質細緻鬆軟,軟腍無渣,富有彈性,美味至極。Lobster Tail Risotto ($318)賣相吸引,龍蝦鮮味十足,意大利飯粒粒分明,軟硬適中,煙韌有咬口,每一粒米飯都被濃郁的醬汁包裹著,香甜美味。Assorted Seafood Pizza ($278)薄而脆的餅底,口感柔軟中帶煙韌,相當香口,配上濃郁的千島醬,每一口都充滿著鮮甜軟滑的滋味!

裝潢華麗雅緻,配以柔和燈光,氣氛浪漫有情調。

樓底高,加上大片玻璃,感覺開揚,空間感十足,用餐環境舒適。

Deep Fried Crab Cake ($138)
Deep Fried Crab Cake

表面金黃帶脆,咬下去外脆內軟,鬆軟而不散,口感豐富。
Deep Fried Crab Cake

Lobster Tail Risotto ($318)
Lobster Tail Risotto

Assorted Seafood Pizza ($278)
2019-11-29 225 浏览
附近夾完公仔就去diletto 慶祝生日🥰係以Fine dining形式。上網睇過食評,見到環境裝飾係花花鳥鳥個類有少少花牆做裝飾🌸 一分錢一分貨,成個過程keep住有人service,成個環境好靚好舒服(覺得自己去咗澳門天巢🙈)首先會上左麵包🥯先,脆口 中間軟軟哋,有啲啲酸味開胃,應該係有蔓越莓個類。 麵包做得幾好唔係無味 乾身,為之後既食物落下好既印象分。散叫— 蟹餅見到最多人推介係呢個,加上我真係好鍾意食蟹😂足料,啖啖蟹肉芥末醬襯托幾好 (佢嘅芥末同出邊有少少唔同主要唔係嗆鼻辣味)鵝肝好大舊、無渣配料蘋果好入味口感正!多士上的牛油爭咁啲係真係好厚😂食到呢度已經飽飽地呢個都係好出名嘅意粉?嚟嘅時候已經芬香撲鼻我食咗其中一卷係類似肉醬意粉🍝 其他有啲係薯蓉加豬肉碎加松露 或者係蔬菜男朋友話呢個係最好食我食咗一件,其他不知不覺俾佢食晒。。。因為佢每卷嘅涵都唔一樣。食到薯蓉配豬肉碎嘅配搭都幾得意,呢道菜有少少fusion feel.最後黎塊牛扒($398)無筋無渣 有肉汁剛剛好成數12oz 夠厚切最後飽到想嘔,叫唔到甜品🍮 原本見佢有得寫字✍️ 可能係男朋友為我荷包着想🥰就咁完結餐生日飯
附近夾完公仔就去diletto 慶祝生日🥰
係以Fine dining形式。
上網睇過食評,見到環境裝飾係花花鳥鳥個類

(覺得自己去咗澳門天巢🙈)

唔係無味 乾身,為之後既食物落下好既印象分。

散叫— 蟹餅
見到最多人推介係呢個,加上我真係好鍾意食蟹😂

足料,啖啖蟹肉

無筋無渣 有肉汁
剛剛好成數
12oz 夠厚切

2019-11-29 202 浏览
很久沒和另一半撐枱腳,見剛剛簽了張單,找藉口食餐好的廚師沙律羅馬生菜爽脆,新鮮,差不多每一啖都食到細細粒芝士,還有炸脆煙肉小片,鹽水魚肉片,清爽微酸的開胃頭盤。忌廉磨菇湯夠熱濃稠又香濃,有質感。皆因落了黑松露醬與松露油,餐廳係咁寫,唔大碗,但勝在好味道。今晚的重頭戲是USDA Kurobuta豬排,厚切白肉,周邊煎香再焗,食落有本身嘅豬肉味。而成吋咁厚竟出奇的嫩,唔靭無渣,腍中有咬口。還有3種醬汁選擇=紅梅醬汁,燒汁,同黃芥末醬。燒汁相信是用煎扒時流出的肉汁煮成,有效提昇肉味。我就覺火箭菜加紅梅醬汁好味,因個汁唔係好杰,火箭菜又唔苦,挺合配。芥末就偏鹹。
很久沒和另一半撐枱腳,見剛剛簽了張單,找藉口食餐好的

廚師沙律

忌廉磨菇湯

芥末就偏鹹。

2019-11-27
  • USDA Kurobuta Pork Rack
2019-11-28 232 浏览
近排食左間好高汁既西餐廳,雖然消費較一般餐廳高,但真係非常好食位置係喺尖沙咀,近鹿鳴春嗰邊餐廳環境氣氛好舒服,枱分得好開,用好多花花裝飾,感覺高尚服務員全部都好有禮貌同好細心,留意返餐廳會跟返上菜次序未食完前菜係唔會上主菜住,想一齊食就要預先同店員講一講🔹餐包麵包係熱上架,好加分,表皮烤得好脆麵包亦好軟熟個黑醋勁好食,酸得啱啱好,就算沾多左都好好入口.🔹蟹餅 $138炸粉好薄,炸至微脆裏面全部係拆好晒一絲絲嘅蟹肉,超滿足啖啖肉.🔹北海道帶子黑松露意大利飯 $278飯軟硬適中黑松露味同菇味濃郁忌廉味反而唔算好重,個人覺得好buy,食到食材嘅真鮮味一碟有兩大隻帶子,煎得岩岩好,仲有少少刺身嘅口感👍🏻👍🏻👍🏻.🔹卡邦尼意粉 $228真係驚為天人黎形容,好好食Creamy 得黎一啲都唔漏墊底嘅蜆一啲都唔馬虎,超級新鮮,肉質媲美生蠔,可惜海水味唔太足夠上面芝士脆片,有濃濃既芝士味隻溫泉蛋好流心,撈埋黎食完全係錦上添花.🔹水 $78留意返餐廳比較高級,水係要收費既bottle water,可以揀Still or sparkling

位置係喺尖沙咀,近鹿鳴春嗰邊

餐廳環境氣氛好舒服,枱分得好開,用好多花花裝飾,感覺高尚
服務員全部都好有禮貌同好細心,留意返餐廳會跟返上菜次序
未食完前菜係唔會上主菜住,想一齊食就要預先同店員講一講

🔹餐包
麵包係熱上架,好加分,表皮烤得好脆麵包亦好軟熟

個黑醋勁好食,酸得啱啱好,就算沾多左都好好入口

🔹蟹餅 $138
炸粉好薄,炸至微脆

裏面全部係拆好晒一絲絲嘅蟹肉,超滿足啖啖肉

🔹北海道帶子黑松露意大利飯 $278
飯軟硬適中
黑松露味同菇味濃郁
忌廉味反而唔算好重,個人覺得好buy,食到食材嘅真鮮味

🔹卡邦尼意粉 $228
真係驚為天人黎形容,好好食
Creamy 得黎一啲都唔漏
上面芝士脆片,有濃濃既芝士味
隻溫泉蛋好流心,撈埋黎食完全係錦上添花
🔹水 $78
這間在尖沙咀都頗有名氣,終於找了機會來試試。餐廳好易搵,一上去p3出口就到。餐廳要經雲石樓梯進入,唔算大但一眼望落去好有Secret Garden Feel,燈光昏暗有氣氛,好有格調🌱🌿🌼🌼,浪漫情懷好適合情侶撐枱腳💕。.我和男友點了當日的set dinner,等前菜時,便呈上了一個由皇冠👑架盛上的麵包,配上一個橄欖油黑醋的玻璃瓶,十分精緻。麵包外脆內軟,暖粒粒。.Amuse Bouche呢道精緻小點超出色呀!🤤😍✨✨✨絕對體驗到廚師的用心和廚藝,小多士的鮮味已經喚起了食慾,非常期待之後的菜式。.Appertizer : Caesar Salad with Alaska Crab有一隻小阿拉斯加蟹鉗,加上少少魚子、芝士碎的嘅沙律🥗令口感層次好豐富。.Soup : Lobster Bisque好濃龍蝦🦞味,飲得出蝦殼蝦腦的精髓。.Entree : Seared Ahi Tuna with Tomato Salsa蕃茄粒中和了吞拿的鹹香,配搭清新又開胃,大讚。Pan Fried Scallop with Caviar帶子厚肉,煎得啱啱好,配上魚子醬真是高級享受。Prosciutto Asp

Amuse Bouche

Soup : Lobster Bisque
好濃龍蝦🦞味,飲得出蝦殼蝦腦的精髓。

蕃茄粒中和了吞拿的鹹香,配搭清新又開胃,大讚。
Pan Fried Scallop with Caviar
帶子厚肉,煎得啱啱好,配上魚子醬真是高級享受。
Prosciutto Asparagus with white wine jelly
這粒白酒啫哩加上小小的不平凡。

Main Course : Australian Black Angus Rib Eye Steak(10oz)
我們點了medium rare,扒好厚身又易切,牛扒煎完應該有烤過,令鮮美的肉汁鎖在肉裡,咀嚼起來口感滑嫩,干香味濃!絕對對得住個價錢😆。另配上海鹽、芥茉醬和牛扒汁。不過個人絕對推薦海鹽,鹽配牛的化學反應是最最好味的!✨✨

Dessert : Chocolate Fondant with Daily Ice-cream
甜品可以自己選擇,我便點了心太軟,要等10-15mins ,即叫即整。都做到外脆內軟,但就略嫌不夠流心,不過就味道而言,都好濃朱古力味,加上雲呢拿雪糕有小小曲奇碎,正👍🏻

整體上菜的節奏都剛剛好,不過如果有少少背景音樂就更加完美了!總而言之,視覺和味覺都得到滿足,點綴了一個美麗的晚上。🌃✨🌼🌿🌱💕
2019-11-27 182 浏览
今日約咗朋 友食fine dining, 我哋揀呢間餐廳, 因為餐廳佈置十分之精美, 一直好想黎都冇機會。係呢度無論點樣影都會影到好靚嘅花花世界,好似置身喺花園入面嗰度食嘢一樣 。 我哋首先嗌咗碗龍蝦湯share,味道十分濃郁,都很creamy. 仲有兩嚿新鮮龍蝦肉, 真係好耐冇飲過咁鮮甜嘅龍蝦湯呀。加埋個餐包好正。第一個主菜係classic pizza, pizza上有芝士蕃茄片。pizza係大批嘅size, 雖然係薄嘅, 但係十分飽肚, 上面有好多份量嘅芝士同埋 微溫嘅蕃茄片,十分match。第二個主菜係carbonara餐廳用左好多菇,最底更有三隻花甲好juicy,海水味十足也很新鮮飽滿. 意粉食落好煙韌,個汁好濃香。總結: 環境優美,食物質素高,係貴左少少,但可換來安靜愉快既晚餐。

第二個主菜係carbonara

2019-11-27 202 浏览
媽咪快生日了,成日都係媽咪煮飯我食和幫我手照顧仔仔,所以決定今日同媽咪拍拖食飯,上網見到呢到有好多花做背景好吸引,就帶媽咪來食。媽咪一上樓開門就嘩了一聲,因為佈置個花花場真係好靚打卡一流。我們一座低侍應已經放底熱辣辣的麵包比我地食,服務一流。我同媽咪order 左以下兩款: Linguine Arrablata (Spicy) ~ 有蒜片,番紅花,蘑菇炒扁意粉辣辣地幾開胃Australian Black Angus Rib Eye Steak ~ 我地叫7成熟, 切出來仲有肉汁流出來,好嫩滑,煎得剛剛好,因我和媽咪都唔可以食太生,呢個掂岩我地胃口。

我同媽咪order 左以下兩款:

2019-11-26 5105 浏览
嘻,今晚男朋友約左我係尖沙咀等。其實好耐無出過尖咀,不過而家可以出去啦今日出慶祝一下我地既紀念日。。原來佢book左間有情調既餐廳,同佢一齊左甘多年都未試過😅約左係地鐵站等就一齊過去。餐廳係地鐵站P3出口一出就到,直行就望到條靚靚樓梯咖啦。上到去,哇,好多花花,裝修好靚,打卡一流!有花花牆,圍住都係花花,仲有聖誕節小裝飾添,有氣氛!book左6點半,餐廳未有好多客人🤣❤️❤️好舒服,用餐環境靚餐牌有dinner set或者單點都可以。坐低侍應就會送上一份香草提子包粒。包粒外脆内軟,有粒粒提子乾同香草味,好食🤭我地原先打算點烤鵪春,不過無哂啦😭😭仲打算甘特別又未食過試下,唯有等下次再食😚甘我地點左前菜,pizza,主菜各一,吾好以為有少,但份量好多咖Crab cake成日食凱撒沙律🥗做前菜,今次試下crab cake先!賣相好靚crab cake係成個蟹餅拎去炸,好香口,全個都係蟹肉,一切開一點都吾油膩。每啖都係濃濃既蟹味,正Margarita Pizza每次食pizza我都只食Margarita,吾係因為平,而係因為最平凡既pizza整得好食係有難道!Margarita係純芝士加番茄醬。佢
今日出慶祝一下我地既紀念日。。

餐牌有dinner set或者單點都可以。

Crab cake

Margarita Pizza
每次食pizza我都只食Margarita,吾係因為平,而係因為最平凡既pizza整得好食係有難道!Margarita係純芝士加番茄醬。佢個base好好食!食落脆口。番茄醬真係要讚,吾係一般買既番茄蓉,而係店家真係有落原個番茄🍅落去做汁,所以個汁底食到一舊舊茄肉。Pizza size大概應該有9吋,切8件,所以都好大個咖!

Pork Rack豬脾
登!賣相超靚,有3個醬汁,分別係芥末醬,油醋,仲有一種食吾出較淡🤣豬脾係一切就開,肉質淋嫩!當然吾係雪藏豬,係黑毛豬,肉質呈小小粉紅色咖。豬脾好大隻,甘多肉食到好飽

原本仲想食個甜品,但真係飽到食吾落啦。。好彩當初無點多個主菜,眼闊肚窄🤣

呢度環境十分好,好浪漫🌹餐廳可以幫手寫慶祝字咖,一定俾到驚喜!服務又好又寧靜。帶女朋友橕枱腳好有氣氛🥰🥰🥰

2019-11-25
庆祝纪念