2021-07-23
尖沙嘴海港城港威中心地區唔少好餐廳大家都知,今次比我發現左呢間主打pasta pizza既好店!秘製吞拿魚牛油果他他配醃洋蔥 198勁多牛油果,入口有微微清香嘅檸檬汁。吞拿魚同牛油果口感超撘!酸酸鹹鹹非常開胃。經典法式洋蔥湯 78略略覺得芝士唔夠多。但絕對係法式洋蔥湯嘅味道。味道有啲偏鹹,但食埋洋蔥同面包就岩岩好。波士頓龍蝦燉飯 288cp值高。飯嘅質地控制得啱啱好,少少硬有啲咬口,但亦都索哂龍蝦汁既濃香。面頭鋪上差不多成條龍蝦味,絕對對得住個價錢巴馬火腿芝士佛卡夏 178其實個Pizza有三樣嘢我都唔鍾意食,火箭菜巴馬火腿我平時好麻麻。但係呢個Pizza反而係我最讚不絕口嘅一道菜。因為巴馬火腿嘅鹹啱啱好lead得住個調味,火箭菜嘅苦又令到個Pizza唔會太咸。自此應該會鍾意咗Pizza會有巴馬火腿
秘製吞拿魚牛油果他他配醃洋蔥 198
經典法式洋蔥湯 78