2023-10-18 228 浏览
🌟超夢幻水母🪼🪼🪼餐廳🌟除了星空餐廳,水母餐廳係小妹本年度bookmark嘅第2間餐廳,是日有幸與友人到訪,開心🥰🥰🥰晚餐~~美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288豬肋骨較肥美濕潤,薯條炸得金黃香口火腿野菌黑松露意大利飯 $198黑松露飯粒粒分明,配上風乾火腿,口感有層次Japanese Grilled Cheese Cake $158Lychee Cider $88餐廳場地白天主要是水族館,夜間就作餐廳模式,餐廳整體食物中規中矩,整個環境都是以水母為主,每張餐枱上都設有一個透明玻璃螢幕,內裡全是水母,邊食燭光晚餐,邊望住水母自由自在於水中飄浮,巧浪漫😍、巧夢幻🤩、巧治癒☺️
🌟超夢幻水母🪼🪼🪼餐廳🌟

晚餐~~
美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288
豬肋骨較肥美濕潤,薯條炸得金黃香口

火腿野菌黑松露意大利飯 $198
黑松露飯粒粒分明,配上風乾火腿,口感有層次

Lychee Cider $88

火腿野菌黑松露意大利飯
火腿野菌黑松露意大利飯
2023-10-18 77 浏览
每個月我同我男朋友都總會搵各個原因去慶祝,其實都係想大家開心一齊創造更多回憶。今次喺cube O cafe,體驗一個特別嘅晚上。入到去餐廳好似去咗一個海洋館咁樣,入面有好多水母,每一張枱隔離都會有水母俾你一邊食嘢一邊欣賞,個環境同氣氛都幾好㗎,仲有好多情侶喺度慶祝紀念日添。Crab Meat Lobster Bisque ($118)龍蝦味好濃,湯唔會好稀,仲有好多蟹肉喺入面🥺Samphire and scallop Tartare ($168)個Tartare好食🤤好特別,第一次係混合刺身食Rack of Lamb ($328)羊架我叫咗七成熟,唔會好重臊味,而且好夠淋,仲分量十足🐑10oz Angus Ribeye Steak ($428)牛扒係超級大份,又夠厚身,對得起呢個價錢🤣除咗餐枱隔離嘅水母可以欣賞之外,佢仲有另一個位置都有幾缸水母可以俾大家參觀同影相,今次呢個體驗都真係幾特別,幾開心。

龍蝦味好濃,湯唔會好稀,仲有好多蟹肉喺入面🥺

個Tartare好食🤤好特別,第一次係混合刺身

Rack of Lamb ($328)
羊架我叫咗七成熟,唔會好重臊味,而且好夠淋,仲分量十足🐑

牛扒係超級大份,又夠厚身,對得起呢個價錢🤣

2023-10-16 2231 浏览
突然收到好消息令最近心情低落的我振奮一下!也即時跟男友分享好消息,心情變好當然要好好慶祝!打開收藏餐廳名單,特地選來這間日非常有情調;而且還有水母相伴進餐的西餐廳日本甜蝦帶子他他配三文魚籽 $168吃過牛肉他他、吞拿魚他他,甜蝦帶子他他就比較少見,自己跟男友還是第一次嘗試!廚師將新鮮的甜蝦跟帶子切丁狀,再搭配鹹鹹的特調醬汁跟三文魚籽,甜蝦和帶子爽口甜美,雖切成粒不過口感仍保持原好,是一道很開胃的菜色!香煎法式鵝肝配自家製紅莓醬 $188有鵝肝的地方都是我倆不會錯過的~ 切得厚厚的鵝肝放在煎得脆口的法包上,再放到唧成一個圖案的紅莓醬的餐碟,伴以新鮮無花果跟紅莓,整道菜以最傳統的烹調方法去處理,切開鵝肝多士跟紅莓醬一起吃會有軟腍鬆脆又酸甜的多重口感跟味道,完全不會覺得油膩;分開進食就會吃到鵝肝油份重又香口,多士也吸收滿滿鵝油加上紅莓汁變得好吃~美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288(小) $388(大)平常比較少吃烤豬肋骨怕份量太多吃不完,店家很細心的提供兩種份量予客人選擇,一份小的就足夠讓兩人食用~ 底層鋪滿炸得香脆粗身的薯條,豬肋骨塗上滿滿的燒烤醬再烤,香氣撲鼻!豬肋骨容易切開又啖啖肉,肉
日本甜蝦帶子他他配三文魚籽 $168
香煎法式鵝肝配自家製紅莓醬 $188
美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288(小) $388(大)
平常比較少吃烤豬肋骨怕份量太多吃不完,店家很細心的提供兩種份量予客人選擇,一份小的就足夠讓兩人食用~ 底層鋪滿炸得香脆粗身的薯條,豬肋骨塗上滿滿的燒烤醬再烤,香氣撲鼻!豬肋骨容易切開又啖啖肉,肉味濃郁有肉汁,香烤過的味道跟燒烤醬汁一同進食實在惹味
西班牙紅蝦配香蒜欖油扁意粉 $298
這款真心推介!賣相精緻,西班牙紅蝦烤得香口,廚師細心的先幫忙去掉蝦殼方便食用,肉質爽口蝦味濃郁,蝦頭香口還有不少蝦膏更好吃~ 扁意粉煮得剛好是爽彈的口感,以蒜蓉跟橄欖油快炒過後味道超惹味,蒜味香濃到不得了,加上橄欖油實在讓人停不了口!
有留意店家的都應該不會陌生,這店是以全港首個建於市中心的海洋體驗館,日間是一間以養殖水母的水族館可以入場參觀,入夜後就會變成一間以水母為主題的西餐廳~ 進入餐廳時是拉幕而進,只有十多個座位,每檯都會設置在水母觀景窗旁邊,客人可以邊吃精緻晚餐邊欣賞水母的泳姿,絕對是一個新奇有趣的體驗;旁邊還有較大型的水母萬花筒裝置,可以觀賞多款水母也是一個不錯的打卡點!
食物跟服務質素要一讚,沒想到這店食物的性價比相當高,價錢也相像中便宜,店員的服務也是很周到細心,即便是平日到訪也是差不多全滿座,想來試試看的朋友會建議先預約會比較好,很適合情侶或夫婦來慶祝生日或紀念日呢~
2023-10-12
2023-10-14 82 浏览
一間 bookmark 好耐既主題餐廳,又到左特別日子,又 Happy Friday,又可以比自己一個理由去搵間靚餐廳慶祝下餐廳係全港首個建於市中心既海洋體驗館,日間係水母水族館岩一家細玩,到夜晚就變成充浪漫氣氛既水母主題餐廳每張枱都會有一個獨立既水母魚缸,可以望住水母慢慢漂浮,慢慢享用燭光晚餐,瘋狂打卡拍照真係一間非常適合情侶拍拖慶祝,Fine dining 既主題餐廳享用用燭光晚餐記住入去超夢幻既水母萬花筒繼續打卡拍照啦食物方面:日本甜蝦帶子他他配三文魚子 : 非常鮮甜既他他配搭,用上鮮甜既刺身帶子粒及甜蝦粒,再配上咸鮮味既三文魚籽,冰凍既口感,層次夠豐富炒蕃茄汁天使麵配龍蝦尾 : 賣相非常吸睛,廚師將龍蝦尾肉原條從龍蝦殼拔出,方便進食,龍蝦新鮮,口感彈牙,下層係彈牙有嚼勁天使麵,再加入番茄粒及草菇粒,少少酸甜,味道開胃10oz 厚切安格斯肉眼扒 : 選擇了五成熟,火喉剛剛好,肉眼扒非常厚身,肉質嫩滑,充滿肉汁,配上多款時蔬及香草牛油汁都好好味Ours Tips : 用餐時間為 90 分鐘,可以食完餐先再慢慢參觀水母萬花筒

享用用燭光晚餐記住入去超夢幻既水母萬花筒繼續打卡拍照啦
食物方面:

2023-10-13
2023-10-12 67 浏览
呢間水母餐廳已經久仰大名,今次特登去試下,感受下同水母一齊共進晚餐🪼🦐日本甜蝦帶子他他配三文魚子 $168新鮮既甜蝦、帶子同三文魚子放埋一齊,係一道非常好味嘅開胃菜😎-🐠炸魚薯條配自家製他他醬 $168Fish and chips都算大份,而且炸得非常香脆,配上自家製他她醬,好味😋-🐓法式燒香草黃油雞配紅酒汁 $248黃油雞肉質滑嫩,火喉岩岩好,保留到肉汁,每一啖都食到rosemary同黃油既香味。雞皮燒到金黃色做到外脆肉嫩,充滿口感,值得一試👍🏼-🍝西班牙紅蝦配香蒜欖油扁意粉 $298超大隻既西班牙紅蝦非常新鮮,而且有蝦膏,好正🤩配上香噴噴既蒜香扁意粉,係非常好既配搭😌-餐廳入邊仲有一個小型水母水族館,非常值得打卡,鍾意海洋生物既朋友仔,除左去海洋公園之外,又多一個選擇😝

🦐日本甜蝦帶子他他配三文魚子 $168

日本甜蝦帶子他他配三文魚子
炸魚薯條配自家製他他醬
法式燒香草黃油雞配紅酒汁
西班牙紅蝦配香蒜欖油扁意粉
👆🏻《開箱浪漫水母餐廳😍》優惠餐牌tips🥳Fine Dining Feel特色餐廳😋拍拖慶祝一流🤭幻彩海洋景觀😎😚荃灣美食|自費食評|真實食評|粵語中字|4K Eng CC 我是從荃灣站A出口去行大概行 15 分鐘那麼荃灣西行過去就近很多的大家可以參考Google map 一拉開窗簾呢就完全不一樣的世界啊因為其實這裡是個水母館來的每一台雖然張枱不是說很大但是每一枱都會看見一隻水母的 我就是在Openrice預訂我就預繳了這一個餐的我記得是 HKD1,288這個是吞拿魚他他啦吞拿魚的醬油味都幾重比我想像中鹹啊他他呢有點酸有點鹹都開胃的現在就喝這個Peaches Sweets因為見沒有Sangria就試試點 Mocktail 吧其實也有挺多的桃糖水就是喝下去還算不是死甜吧我本人都挺喜歡好啦 上餐湯吧一個是牛肝菌湯一個是龍蝦湯哇 牛肝菌湯好稀啊麵包挺好吃有些果仁在裡邊這個牛呢我們就叫了是五成熟的點了5 成呢 我就覺得他也近乎五六至7成咬下去挺腍的汁應該是牛肝菌汁來的這個龍蝦意粉幫我起了肉的方便去進食吧龍蝦肉好吃喎幾彈牙和沒有冰凍味不是新鮮的因為那種彈牙的口感吧 就不像說很腥啊 好雪藏我會建

我是從荃灣站A出口去行

是比我想像中好
2023-08-10
庆祝纪念
纪念日
超surprise !!!10th anniversary 👦🏻話book左餐廳🍴心諗一定係求求其其搵一間😒點知!!有幾百隻水母陪我食飯🤍🐚甜蝦帶子他他配三文魚子Samphire and scallop Tartare $168甜蝦同帶子鮮甜 💦口感豐富 好開胃同冰冰涼涼 starter首選!🍟炸魚薯條配自製他他醬Fish & Chips$168熱辣辣 皮脆肉嫩 炸皮比例岩岩好 唔會好厚🤤好過到口癮 再瘋狂沾他他醬 酸酸好開胃🌶忌廉冬蔭功海鮮意粉Tom Yum Style Spaghetti $228偏向fusion 泰式crossover西式🍝cream同冬蔭功好夾 產生既化學作用 帶出兩者最好一面🧪海鮮 都毫不吝嗇 有青口魷魚大蝦🍤魷魚成條蟹柳咁長 我話佢係蟹柳比👦🏻笑!🐷慢煮加拿大帶骨豬鞍Sous Vide Pork Chops$$298因為slow cook 既關係 可以保持肉質嫩滑 彈牙!!所有既鮮味都鎖住左🔓口感極佳 平時既豬唔經慢煮處理一定無呢個效果 🥹🍓Cube O Vrigin Sangria $88配搭超少女💞成杯粉紅色 仲有士多啤梨🍓同青蘋果🍏係入面好fresh

🐚甜蝦帶子他他配三文魚子

🍟炸魚薯條配自製他他醬Fish & Chips$168

🌶忌廉冬蔭功海鮮意粉
Tom Yum Style Spaghetti $228

🐷慢煮加拿大帶骨豬鞍
Sous Vide Pork Chops$$298

🍓Cube O Vrigin Sangria $88
配搭超少女💞成杯粉紅色 仲有士多啤梨🍓同青蘋果🍏係入面好fresh ❄️酸酸甜甜 唔會死甜🤤

🧋阿華田芝士奶昔O Wan Tin with Cream Cheese$68
超濃阿華田!!!!

🎂Cake Charge $25@1ppl
都比得過🤣staffs勁識比surprise 唔會當住你面 蛋糕上得未😹???真係驚喜到 一開始我仲以為係隔離枱既 點知係我既ʕ •ᴥ•ʔ

🐿🍃強烈推介!!!餐廳環境真係超級正🍴好似入左海底世界入面 可以同水母共進晚餐🌊香港除左海洋公園之外 應該都無咩餐廳可以做到👐🏻食物質素高 叫既所以items都好滿意💞強烈推介!!!有節日慶祝🪅充滿儀式感 👦🏻求生意志極高!推介所有情侶都可以去 呢餐飯完全係沉浸式體驗🌊
  • 慢煮加拿大豬鞍架
2023-10-02 159 浏览
水母餐廳女朋友非常之喜歡,情侶去享受一個豐富晚餐真係會難忘呢。因為主題明確,可以觀賞入面真貴水母及拍照,氣氛浪漫,食物質素不错,豬肋骨推介可一試,意大利飯之火腿偏鹹。有個美好回憶!
呢間餐廳一直係我打卡必到名單之中,因為好似置身於🪸海洋世界🌊之中,周圍都有水母🪼游游下,加上昏暗的燈光,真係充滿浪漫氣氛,好適合情侶拍拖慶祝💕另外,重有個小角落,入面有好多🪼水母,可以不停打卡影相📸.🐟炸魚薯條配自家製他他醬 $168份量不少,有三大塊炸魚柳扒,新鮮炸起外脆內嫩,而且一點都不腥,配上自家製他他醬更美味解膩。伴碟還有香脆炸粗薯條,十分豐富。.🐷美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288(Small)有大和小份量選擇,我們選了小的,都有四條肋骨。每條都有啖啖肉,而且容易離骨,肉質都嫩滑。伴碟同樣有香脆炸粗薯條,真的吃不停。.🍝火腿野菌黑松露意大利麵 $198意大利麵塊得剛剛好,口感彈牙,每條都沾滿惹味的黑松露,而入面還有不少咸香火腿和菇菌,上面還放了脆芝士和脆火腿片。.🍰Gateau Opera Cake $138層次分明的法式精緻經典甜點,口感柔軟濕潤,充滿濃郁的咖啡、杏仁、朱古力、牛奶味道,旁邊還有新鮮雜莓,感覺清新。.🍎Apple juice $48🍍Pineapple juice $48點了兩杯冰凍果汁,消暑解渴。

🐟炸魚薯條配自家製他他醬 $168

🐷美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 $288(Small)

🍝火腿野菌黑松露意大利麵 $198

🍰Gateau Opera Cake $138

🍎Apple juice $48
🍍Pineapple juice $48
點了兩杯冰凍果汁,消暑解渴。
2023-09-26 245 浏览
一去到 全部職員都好hea, 請咗一班行行企企嘅非本地人, 基本上你唔出盡力叫都無人幫你, 入到去叫完野食, 上網睇啲網路紅人 話會介紹menu,逐道菜上, 點知全部呃人……湯都未飲, 就主菜果啲全部逼哂上枱, 張枱已經細, 根本無位去好好食野,期間果班hea爆職員又大聲講大聲笑, 執枱又跌野又黑面發脾氣, 好似去咗中學camping啲學生唔想執野發脾氣咁.之後周圍行下睇水母,企企下都未返位,就中途截劫就咁隊張單過嚟,乜都無講示意我埋單,感覺真係好差好差。最後帶咗蛋糕同女朋友慶祝,切餅費餐廳照收足,連張枱都要自己抹,無論叉碟,火機,所有野都要不斷舉手叫會拎嚟…我絕對唔係想抹黑,自己亦好少會評論,但真係睇唔過眼

我絕對唔係想抹黑,自己亦好少會評論,但真係睇唔過眼
暑假嗰陣已經好想帶阿囝嚟,不過可惜太full book唔到位,今次醒目喇,一早book定位過嚟,阿囝一入去係咁嘩!嘩!聲😂不停研究唔同種類嘅水母🪼我哋就揀咗隻最大隻嘅🪼 成晚陪住我哋食飯ღ意大利雜菜湯 $88材料豐富,味道鮮甜濃郁ღ炸魚薯條配自家製他他醬$168炸魚香口鬆脆,魚肉雪白,嫩滑多汁帶鮮味,薯條脆卜卜ღ火腿野菌黑松露意大利麵$198火腿鹹香十足好脆嫩,意粉掛滿醬汁,濃郁惹味ღ日本甜蝦帶子他他配三文魚子 $168嘩😍賣相好精緻,味道鮮甜爽口,有驚喜ღ Gateau Opera$138濃郁咖啡香,味道層次豐富,口感細膩╰ ღ Peaches sweets $88╰ ღ Earl Grey $48

不停研究唔同種類嘅水母🪼
我哋就揀咗隻最大隻嘅🪼 成晚陪住我哋食飯

ღ意大利雜菜湯 $88
材料豐富,味道鮮甜濃郁

ღ炸魚薯條配自家製他他醬$168

炸魚香口鬆脆,魚肉雪白,嫩滑多汁帶鮮味,薯條脆卜卜

ღ火腿野菌黑松露意大利麵$198

火腿鹹香十足好脆嫩,意粉掛滿醬汁,濃郁惹味

ღ日本甜蝦帶子他他配三文魚子 $168
嘩😍賣相好精緻,味道鮮甜爽口,有驚喜

ღ Gateau Opera$138
濃郁咖啡香,味道層次豐富,口感細膩

╰ ღ Peaches sweets $88
╰ ღ Earl Grey $48
2023-09-22 84 浏览
夢幻水母的特別餐廳~愛夢幻水母,品嘗滋味西餐之快樂晚。今天相約好友再訪這水母餐廳,品嚐快樂滿滿的晚餐,餐廳寬敞,裝修精美,色彩繽紛的水母,滿滿情調,寬敞之地方,店員甜美又有禮。點了以下美味之餐點:二人枱旁有一個水母缸,不同的水母種類。最後走前要看看大的水母缸。看著看著水母缸,禁不住大叫一聲,太美妙。 先來一個沙拉,配搭開胃~味道清新開胃。三文魚超出預期,鮮味十足,令人回味無窮。質感鮮嫩,又帶有微微嚼勁,加上沙拉的鮮甜滋味,棒。配搭出原味,令三文魚很突出冬陰功海鮮意大利粉海鮮非常新鮮,爽彈鮮美~意大利粉軟硬適中,冬陰功味很棒,非常配合,容易入口,好味了!冬陰功海鮮意大利粉,有點忌廉冬陰功之香味,海鮮份量多,配上青檸的酸味,加上忌廉口感,好好吃,海鮮新鮮鮮甜。這道冬陰功海鮮意大利粉真是很特別,味道好鮮辣,非常開胃。海鮮有大蝦,帶子和青口,肉質彈牙,醬汁味道夾~口感滿足😌燒香草黃油雞配紅酒汁份量十足,燒香草黃油雞的肉滿清新香草味,香嫩可口,雞肉很香,紅酒汁很特別!法式燒香草黃油雞配紅酒汁 以香草配搭肉汁滿滿黃油雞,配搭香濃又有味道之紅酒汁~香滑美味,有清新感。红酒汁有點蔥和紅酒之香氣,紅
夢幻水母的特別餐廳~
點了以下美味之餐點:

看著看著水母缸,禁不住大叫一聲,太美妙。

冬陰功海鮮意大利粉

燒香草黃油雞配紅酒汁
份量十足,燒香草黃油雞的肉滿清新香草味,香嫩可口,雞肉很香,紅酒汁很特別!法式燒香草黃油雞配紅酒汁 以香草配搭肉汁滿滿黃油雞,配搭香濃又有味道之紅酒汁~香滑美味,有清新感。红酒汁有點蔥和紅酒之香氣,紅酒汁製作用心,香草牛油味,令人有感覺。

巴馬火腿野菌意大利飯
咸香巴馬火腿~配搭彈牙的意大利飯,配搭出滿滿滋味。精緻的一份菜色,餐廳環境夢幻,特色料理之選。飯粒保持口感,旁邊芝士脆片,令口感提升~咸香火腿片,增加多一種口感,味道棒
🍍🥤 夏天日子飲最好的,味道好出,淡淡甜味留在口中。🍹
味道配搭適合,顏色很美
我又再次返嚟幾間餐廳食嘢🫶😼因為實在太好食啦😭環境超打卡嘢食都好好食⭐️StarterSamphire and scallop tartare $168 海鮮超級新鮮,食落去係嗰種鮮甜🙌🏻Pan Fried Foie Gras $188冇得輸🫰🏻👍🏻👍🏻👍🏻正 ! 佢塊鵝肝仲要係超大塊⭐️Main Sous Vide Pork Chops $298好嫰👍🏻👍🏻👍🏻Angel Hair with lobster tail pasta $298依個意粉喺必叫!佢調出嚟嗰個醬汁,好好食,酸酸甜甜,而且有三個大虎蝦⭐️Dessert Gâteau Opéra Cake $138唔會特別甜,我超鍾意食🥹以上全部都係散叫

⭐️Starter
海鮮超級新鮮,食落去係嗰種鮮甜🙌🏻

Pan Fried Foie Gras $188
冇得輸🫰🏻👍🏻👍🏻👍🏻正 ! 佢塊鵝肝仲要係超大塊

⭐️Main
Sous Vide Pork Chops $298
好嫰👍🏻👍🏻👍🏻

⭐️Dessert
Gâteau Opéra Cake $138
唔會特別甜,我超鍾意食🥹

以上全部都係散叫
這間西餐廳位於荃灣,主打精緻的多國菜,設於海洋體驗館內,每枱也擁有獨立的水母水族箱,而每個水族箱更擺放不同品種的水母,加上四周立體投影,如置身海洋之中,非常適合約會或慶祝。美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 - $388大大份烤豬肋骨足足有七根骨頭,每條有著肥美飽滿的豬肉,塗滿甜甜辣辣的美式燒烤醬汁,切開輕易便骨肉分離,肉質鬆軟多汁;金黃酥脆的薯條毫不油膩,有少少薯蓉的軟糯;意大利黑醋沙律平衡肉膩感,好清新。炒蕃茄汁天使麵配龍蝦尾 - $298超大隻肉厚肥美的龍蝦尾肉,肉質特別鮮嫩彈牙,有著濃郁的龍蝦鮮甜味;幼細的天使麵滑溜清爽,掛滿香甜的鮮蕃茄汁,更有少少雜菇粒。Gateau Opera Cake - $138層次分明的歌劇院蛋糕,有著咖啡、巧克力、杏仁和奶香四種香氣,再淋上朱古力醬及水果粒,質地濕潤蓬鬆,口感滑順又濃稠。Earl Grey - $48Milk Tea - $38使用原葉茶葉立體三角茶包,慢慢滲出伯爵茶的佛手柑香氣。

美式香烤豬肋骨配雜菜薯條 - $388

Milk Tea
Earl Grey

Earl Grey - $48
Milk Tea - $38
使用原葉茶葉立體三角茶包,慢慢滲出伯爵茶的佛手柑香氣。
2023-09-19
2023-09-18 72 浏览
揀咗呢間環境比較特別啲嘅西餐廳但係Daddy去嘆返個靚西餐,有得睇水母,成個夢幻水族館咁樣,環境又靚,食物又好味。Samphire And Scallop Tartare Top With Salmon Roe $168清新精緻嘅冷盤前菜,帶子他他幾鮮甜,口感嫩滑,加上一啲三文魚子,味道好鮮👍🏻Spanish Red Prawn & Salmon RoeRisotto $298西班牙紅蝦勁大隻,蝦肉鮮嫩勁甜,個黑頭仲正,蝦膏甘香鮮味😍, risotto收晒精華好好味,而且有口感👍🏻Sous Vide Pork Chops With SeasonalVegetable & Red Wine Sauce$298豬扒厚切得來又唔會乾柴,充滿肉汁,大少少好似煙燻嘅味道,幾香,配上嘅紅酒醬汁味道好夾😋GATEAU OPERA $138甜品賣相都幾靚,朱古力味濃郁,啱晒我啲口味,唔會好甜。

Risotto $298

GATEAU OPERA $138
甜品賣相都幾靚,朱古力味濃郁,啱晒我啲口味,唔會好甜。