2022-11-18
諗吓平時去開朋友屋企,都唔會咁猖狂,驚朋友鬧我,又怕佢唔鍾意自己隻貓俾人摸貓尾或者摸手掌,來到這裏的貓貓Cafe,就可以一嘗我的心願摸吓貓尾同埋摸吓貓手掌我們當時大概7:15到餐廳,很多貓貓都瞓咗,唯獨是這一隻特別活潑侍應話這裏可以摸,但不可以抱貓都好,已經滿足了我們本身沒有養貓的一班貓奴另一隻比較活潑的是在收銀處附近,但是要小心食物,因為這一隻特別為食,有陣時會爬上櫈,不過侍應都會留神,見到佢一爬上椅子就會抱開佢其他貓就仲瞓緊我叫了玫瑰latte,飲落去不會太甜,而且有陣陣花香味,記得攪勻先至好飲,真的透心涼哦這裏的裝修以花做主題由於剛剛放工,我比較肚餓,所以叫了碳水化合物為主的免治豬肉意粉,真的很合適我,因為我平時不會食牛肉的而其實一般餐廳的肉醬意粉都是用牛肉粒去做食落去不會太多醬汁,比較健康,而且我喜歡伴碟的沙律,沾滿了芝麻醬。到我哋食完大概8:00到,啲貓貓開始瞓醒,這隻喜歡健身,成日玩跑步
侍應話這裏可以摸,但不可以抱貓
都好,已經滿足了我們本身沒有養貓的一班貓奴
其他貓就仲瞓緊
這裏的裝修以花做主題