2022-09-20 446 浏览
-◾️#沙嗲牛肉煎蛋飯 HKD$48咖喱汁吃起來比較像沙嗲汁😝但味道是可以的醬汁不夠拌飯 吃到後期白飯好淡牛肉煮過頭了比較乾又韌的9成熟的煎蛋 圓圓的好可愛貼心的配了一點蔬菜🥕🥦份量偏小 男生吃會不太夠◾️#香煎雞扒煎蛋飯配蘑菇汁 HKD$48蘑菇汁味道豐富好吃😋蘑菇味濃咸味適中還帶點蒜香雞扒蠻多的 外皮煎得很香還有香腸煎蛋少許蔬菜蔬菜沒有調味很清淡白飯的份量偏小◾️#凍檸茶 +$5◾️#凍奶茶 +$10凍檸茶味道偏淡沒什麼檸檬味奶茶的比例剛好不錯-(各項滿分為5分)餐飲分數: 🌕🌕🌕🌑🌑環境分數: 🌕🌕🌕🌘🌑服務分數: 🌕🌕🌕🌘🌑價錢分數: 🌕🌕🌕🌗🌑回頭分數: 🌕🌕🌗🌑🌑-#Cafe 52 📍葵涌青山公路葵涌段313號天際中心3樓306號舖📞 3791 2690🕐 08:30-18:00
◾️#沙嗲牛肉煎蛋飯 HKD$48

◾️#凍奶茶 +$10
凍檸茶味道偏淡
沒什麼檸檬味
奶茶的比例剛好不錯
(各項滿分為5分)
餐飲分數: 🌕🌕🌕🌑🌑
📍葵涌青山公路葵涌段313號天際中心3樓306號舖
📞 3791 2690
🕐 08:30-18:00
2022-07-29 346 浏览
呢一間Cafe真係性價比好高🤑超推介漢堡包🍔用左竹炭漢堡包 用牛油烘到外脆內鬆軟🧈內餡夾住肉嫩多汁嘅肉眼牛扒🥩最特別就係除左有車打芝士 仲有忌廉芝士 食落好惹味🧀
#葵涌美食 唔打唔撞入呢間cafe度食我去食嘅時候係冇人食緊只係見到環境嘅靚同價錢唔貴就自己一個坐低左黎食上網一見原來可以帶狗狗🐶黎食竉物餐廳黎 都有售賣狗狗套餐見到狗狗套餐大槪$40到有狗狗人士可以帶狗狗試下香煎雞扒配忌廉芝士竹炭漢堡及薯條 $55配檸檬茶估唔到會用Lipton茶包黎沖漢堡及薯條出黎賣相同出面街絕對有得比整件雞扒即煎放落漢堡到漢堡都幾大個下 一口都咬唔到包層香脆 咬落鬆軟雞扒肉質都多汁 嫩滑色香味俱全味道唔錯薯條香脆厚身,有咬口唔係用老油炸真係睇得又食得差唔多食完 cafe多左好多人黎食lunch場內有wifi提供 可以坐半日都唔係問題略嫌葵涌呢間店唔係好方便 工廠大廈地區要食就要行遠少少味道:🥰🥰🥰🥰/5CP:😍😍😍😍😍/5
#葵涌美食

包層香脆 咬落鬆軟
雞扒肉質都多汁 嫩滑
色香味俱全
味道唔錯

薯條香脆厚身,有咬口
唔係用老油炸

CP:😍😍😍😍😍/5
香煎雞扒配忌廉芝士竹炭漢堡及薯條
2021-04-08
香煎雞扒配忌廉芝士竹炭漢堡及薯條
作為一個好「奴才」,週末當然會帶「主子」出去散步!香港除了有不同寵物公園可以帶貓貓狗狗去玩之外,愈來愈多餐廳都歡迎顧客帶自己的毛小孩用餐🐩,部分更設有毛小孩🐕menu,又有寵物專屬區域,讓寵物們放電。今次為大家推薦香港隱世寵物友善餐廳,兔仔🐰Cafe,食物仲要好好味,今個週末快啲帶你的毛小孩用餐啦🥰餐廳歡迎寵物內進,更有狗狗專屬Menu,店外設有露天座位,有設備及地方能讓狗狗及主人玩樂休息,下午一邊欣賞afternoon tea 一邊放狗就夠哂chill~🐕 安格斯牛漢堡配忌廉芝士竹炭漢堡及薯條 🐕 🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕包面微脆 包身鬆軟 🍔塗上麻醬同忌廉芝士甜甜地 又幾夾再夾上頗有肉汁嘅煎厚安格斯牛🥩整體幾Juicy 足料又好味 🤤岩哂食肉獸 🍖配埋熟辣辣厚切薯條 🤤😋👍🏻🍟All day breakfast 🍳 🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕All day breakfast 呢份有齊炒滑蛋 、煎腸仔、煙肉、蘑菇、沙津同牛角包嘅All-day breakfast。最特別嘅係有個蟹肉薯餅,好味到令人眼前一亮。蒜香蕃茄香辣雞肉意粉🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕蒜蓉味好香,雞肉好嫩,又唔會太辣,鍾意食

🐕 安格斯牛漢堡配忌廉芝士竹炭漢堡及薯條 🐕

配埋熟辣辣厚切薯條 🤤😋👍🏻🍟

All day breakfast 🍳

蒜香蕃茄香辣雞肉意粉
🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕

蒜蓉味好香,雞肉好嫩,又唔會太辣,鍾意食意粉控一定要叫👅

🐕榛子抹茶鮮奶同榛子朱古力咖啡🐕
🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩

面頭cream夠挺身 但幾重奶香😋
榛子抹茶鮮奶唔會好甜🥰
榛子朱古力又香滑,咖啡味道比較濃❤️
榛子味重 抹茶控首選💚

另外值得一提既係佢地有個狗狗餐 🐶
勁貼心有個架放起個餐,等等狗狗唔使食得咁辛苦👍

🐕dog dog 營養餐🐕
🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩

好豐富既一餐,入面有魚柳,雞蛋,翠玉瓜同紅蘿蔔
我隻baby 狗狗都好鐘意食🤤

餐廳地址:葵涌青山公路葵涌段313號天際中心3樓306號舖
用餐时段
2021-03-28 468 浏览
知道呢度好pet friendly, 又有狗狗餐,一直都好想黎,但因為佢星期日唔開,好多時都夾唔到時間黎。 今日佢一開門我就打去book位,因為聽講星期六都幾多人,費事帶左主子去要等位啦。12點幾去到,唔係太多人,但佢好好,book左枱佢會放個牌喺枱面,mark左咩名同幾位,去到就可以直接坐低啦。 平時應該做office生意多,星期六就應該係做🐶生意多,坐外面既多過入面好多。 外面環境都幾好,今日都有d熱,但呢個位都幾好風,好舒服,枱同枱之間好闊落,咁d狗狗就唔會坐得太埋而有衝突。menu都算多野揀,俾錢位老闆一睇就話「咁平既」😝,最貴既意粉先$78, all day breakfast都under $100, 野飲可以加配。 真係幾抵食。-忌廉蟹肉意粉: 幾好食,個sauce好creamy, 蟹肉份量多,但夾雜少少殼🙁 入面仲有d露荀同洋蔥,意粉硬度適中,整體好食,雖然多汁但唔會太漏,份量我係啱啱好,但男人可能會唔夠-all day breakfast: 幾靚仔,款式都幾多,但唔係平時食開嗰d, 幾有新鮮感見到隔離枱叫既burger都好靚仔,下次試下先。狗狗餐有雞同龍脷魚揀,我揀左佢

見到隔離枱叫既burger都好靚仔,下次試下先。

狗狗餐有雞同龍脷魚揀,我揀左佢未食過既魚。 幾貼心,上既時候有個碗架(不過好尷尬地個碗架仲高過我主子🤣),一邊係水,另一邊就係兜食物,份量都幾多下,應該係中型狗狗一餐正餐既份量。 我主子係細狗,加上食左半餐早餐先出黎,所以食唔晒。 d食材比較大舊,我呢個有公主病要切到bite size先肯食😑,d野食上既時候暖暖地,不過d菜偏硬,我主子好多咬左一下就掉落地下😑😑😑

服務:個姐姐好好人,上菜都幾快

衞生:整體都ok, 但可能外面多毛孩,地下有d食物碎

泊車:The Galaxy $20/hr, 但full左。 泊左堀頭路盡頭既iplace $30/hr, 阿姐話第四個鐘會再貴d, 仲要搭𨋢既。 The Galaxy同iplace中間既萬勝工業大廈都只係$20/hr。不過我地大約2點走,幾個停車場都full晒。
綠茶鮮奶

2021-03-27
用餐时段
忌廉蟹肉意粉
2021-03-24 1237 浏览
這間Cafe52位於葵涌天際中心3樓306室,店舖環境感覺都唔錯🤔,坐落感覺都好舒適,cafe坐嘅地方有室內同埋室外,室內環境用來打咭都唔錯,室外嘆吓😙茶😋同樣打吓咭,但係坐係到傾吓嘆吓咖啡非常舒適,地方都好寧靜,我感覺真係唔錯🤔👍!.全日早餐(迷你沙律,法蘭克福香腸,煙肉,炒蛋芝士,新鮮白菌,迷你牛角包,煙三文魚,忌廉蟹肉薯餅呢份全日早餐份量十足🤔,真係睇得吓😲,去嘅食材都好新鮮😙,牛角包都好香又夠鬆軟,煙三文魚味道保存到好鮮味😋,蟹肉薯餅金黃色鬆脆外面夠哂脆口,蟹肉嘅味道都保存到😋,炒蛋芝士恰恰好,好香炒蛋好軟滑加埋芝士咸咸地一齊食好正👍,D煙肉肥瘦恰恰好,又唔會好咸,加埋D沙律,新鮮白菌夠哂健康,食完真係十分之滿足😙!.小食拼盤(薯絲蝦,網纸春卷,忌廉蟹肉薯餅,香茅魚餅,芝士年糕去嘅小食拼盤每一款都好特色好特別🤔,賣相都吸引,每一款都好想試吓🤔😋,睇落好似好好食,去嘅薯絲蝦夠哂鬆脆,食入口每一條薯絲都係吟鬆,網紙春卷好特別,又有口感味道唔錯😋,好香嘅香芧味道,又有魚嘅味道😙,外脆內嫩令到魚餅更加香口,芝士年糕,外金黃脆口內好烟韌,又食到聞到好香芝士味道😙😋!.韓汁海鮮意粉配三文魚

全日早餐

小食拼盤
(薯絲蝦,網纸春卷,忌廉蟹肉薯餅,香茅魚餅,芝士年糕

韓汁海鮮意粉配三文魚
意粉,嘅韓汁味道好好味😋,味道好特別帶有小小辣,D海鮮配料索哂去嘅韓汁好惹味,又唔會好咸恰恰好🤔😋,食到停唔到,去嘅意粉軟硬適中,撈埋D韓汁食真係好夾!

藍莓梳打
大大杯好清香嘅藍莓味😙,又唔會好甜,味道恰恰好!

榛子朱古力咖啡,賣相都唔錯,好香朱古力味道😙,又聞到濃濃咖啡嘅味😙!

杏仁綠茶鮮奶
杏仁味道都好重,好香綠茶嘅味😙,又有鮮奶滑滑嘅感覺!

**價錢一般,食物都好有水準👍,比得起D大餐廳**
2021-03-22
等候时间
15 分钟 (堂食)
2021-03-24 591 浏览
週末又係可以帶狗狗出街的日子啦,今次就帶狗狗來到這間位於葵涌的餐廳,餐廳有室佈和室外位置,而室外位置可以給予狗狗一齊坐和用餐。餐廳室內和室外都有很多不同的兔兔裝飾。餐牌上有多款飲品和食物可以選擇,而狗狗餐牌就有兩款鮮食可以選擇!全日早餐,這裡的all day breakfast 有芝士炒蛋、迷你沙律、法蘭克福腸、煙肉、牛角包、忌廉蟹肉薯餅、煙三文魚!炒蛋都幾嫩滑,忌廉蟹肉薯餅食落好creamy的感覺,幾惹味!法蘭克福腸已切好一片片,基本上都不需要再用上刀了,大人細路都岩食!蒜辣雞肉白菌意粉,這款意粉想不到原來都幾辣,很適合喜歡吃辣的朋友!意粉帶有蒜片的香味,辣味非常濃郁,非刺激味蕾!拌入了雞肉和蘑菇,口感豐富!蜜糖雞翼,共有6隻,每隻都算是大隻的,雞翼烤到雞皮有點脆口,雞肉juicy又嫩滑!蜜糖味剛剛好,不會搶過雞翼的味道!黑武士,這杯黑武士是用上濃縮咖啡加入可樂,咖啡味會比較出,帶有可樂的甜味,幾特別!荔枝梳打,飲品有清香的荔枝,不會很甜,感覺很fresh!狗狗鮮食餐,他們的鮮食餐有兩款選擇,而我們揀選的那款有雞胸、甘筍、翠玉瓜,狗狗見到已經急不及待想食,而且份量幾多!
荔枝梳打,飲品有清香的荔枝,不會很甜,感覺很fresh!
2021-03-20
2021-03-23 305 浏览
這次去到葵涌,就想起兔兔有分店在這裡,所以決定去吃個東西,慢慢享受咖啡☕🍵。店舖位於天際中心三樓,店舖分為戶外/室內,也是可以與毛孩一同用餐😆。💥全日早餐 HKD$95,這個份量十足的,食物包括:迷你牛角包/煙三文魚/迷你沙律/炒蛋芝士/法蘭克福香腸/煙肉/新鮮白菌/忌廉蟹肉薯餅。食物雖然是簡單味道但用料新鮮,可以吃到飽飽的❤。💥韓汁海鮮意粉配三文魚 HKD$60,這個是微辣蝦本的意粉,上菜時已經聞到很香的味道🙈。醬汁味道濃郁不咸,而且挻惹味的🤤。煙三文魚味道不會太咸,意粉份量挻多的。💥小食拼盤 HKD$70,這個拼盤食物款式多,可以跟朋友一起吃😆。食物包括:芝士年糕/薯絲蝦/網紙春卷/香芽魚餅/忌廉蟹肉薯餅,另有薯條拌著。這個要熱辣辣吃,因為口感會更酥脆可口🤤。炸物不會很油膩,不用加醬汁吃也可以。💥榛子朱古力咖啡 / 杏仁鮮奶抹茶 HKD$32,兩杯飲咖味道香濃,而且有美美的拉花😍。咖啡味道不酸,咖啡味重☕。抹茶味道很濃郁,飲到抹茶的甘香味🍵。食物質素不錯,價錢不貴,環境舒適不嘈吵。跟主食加購其他飲品只需加HKD$10起,可以便宜一點加購感覺不錯😆。

2021-03-22
等候时间
15 分钟 (堂食)
2021-03-17 151 浏览
🐶.親愛的PlutoBB有口福啦❗我找到一間位於葵涌區的→隱世寵物友善餐廳🎡重點是有提供狗狗menu💋各位家長可帶同毛孩一起光顧💙享受人狗共餐的美好時光嚕🌟#Bichon_myPluto...食物方面我推薦大家點All Day Breakfast🍽好足料而且食材新鮮🙌牛角包好香脆♡炒蛋半熟好滑🍳薯餅超級好味又不膩👑飲品方面記住必點水果茶啊🍓有驚喜🌟不同種類的水果都有!味道清新可口🍏好適合這個天氣喝呢💧食完嘆番杯咖啡也十分不錯呢☕...#cafe52hk #cafe52 #狗狗cafe #狗狗餐廳 #狗狗好去處 #狗狗日常 #文青cafe #葵涌cafe ️#doglife #doglovers #doglover #dogcafe #狗狗日常 #狗狗日記......
🐶

牛角包好香脆♡
炒蛋半熟好滑🍳
薯餅超級好味又不膩👑
飲品方面記住必點水果茶啊🍓有驚喜🌟
不同種類的水果都有!
味道清新可口🍏

#文青cafe #葵涌cafe
️#doglife #doglovers
#doglover #dogcafe
#狗狗日常 #狗狗日記
我地3個學生因為要一齊做功課就諗住求其搵間cafe坐下,開頭見到個裝修都幾靚,都諗住應該唔平,都可能叫杯野飲就算,點知睇真啲個餐牌,啲野食都唔貴就坐低食下嘢,真係超有驚喜!難得唔會出食評嘅我都忍唔住要大大力支持呢間隱世cafe!白菌卡邦尼意粉 - 大大碟又平又好食!意粉硬度啱啱好,卡邦尼醬汁係忌廉同芝士味重啲,冇乜蛋黃味,啲配料同汁又係爆多🤣食曬啲意粉都仲有啲煙肉同蘑菇係碟食唔曬,又係性價比超高之選🤣🤣lunch set跟埋野飲都係$60,真係抵到傻咗😍小食拼盤(薯絲蝦、網紙春卷、忌廉蟹肉薯餅、香茅魚餅、芝士年糕) - 我地同行三個人諗住食完正餐再叫啲嘢食下chill下~拼盤完全解決我地選擇困難嘅煩惱🤣本身都有啲驚會唔會唔夠分,咁多款每款都有2件,total都有10件!作為三個人食啲小食嚟講真係好夠,我地最鍾意係個薯絲蝦同埋芝士年糕,呢兩款都比想像中出色,全部都食得出新鮮炸起熱辣辣,薯絲蝦外層超酥脆,中間包住大大隻蝦,到依家都仲回味緊🤣芝士年糕外脆內軟,勁煙韌,加埋芝士勁邪惡😈😈其他就不過不失,都幾好食~安格斯牛肉竹炭漢堡配黑松露醬及薯條 - 漢堡份量好足,我地三個人share每個人都

安格斯牛肉竹炭漢堡配黑松露醬及薯條 - 漢堡份量好足,我地三個人share每個人都分到唔少。安格斯牛肉好厚好juicy,加埋咁多層配料一啖食落去超滿足!不過有少少美中不足係黑松露醬就係有啲淡,但係整體嚟講都好滿意🥰❤️好飽肚!薯條係厚切個款,食得出係新鮮炸。

忌廉蟹肉意粉 - 意粉硬度適中,忌廉汁同配料都比得好大方,超豐富,啖啖意粉都會食到蟹肉同菇,呢個價錢真係性價比超高!好推薦!

榛子泡沫朱古力 - 跟餐+15 好抵飲!原本以為細細杯,點知嚟到都幾大杯,好值得加少少錢轉!
2021-02-27
等候时间
20 分钟 (堂食)
  • 忌廉蟹肉意粉
  • 小食拼盤(薯絲蝦、網紙春卷、忌廉蟹肉薯餅、香茅魚餅、芝士年糕)
  • 白菌卡邦尼意粉
  • 榛子泡沫朱古力
難得有個空閒星期六🤣🤣黎葵涌搵下朋友仔食下Cafe嘆下啡啦😝☕️可以帶埋狗狗黎一齊玩🐶仲有狗狗大餐食俾佢地滿足下添呀🥳🐶All Day Breakfast以滑嫩芝香炒蛋、煙三文魚、法蘭克福香腸、迷你牛角包、炒蘑菇、忌廉蟹肉薯餅以及田園沙律既配合🤤🥗🍳成為一份豐富既全日早餐😋🍴而奶香口感滑嫩既奶滑芝香炒蛋係一絕🤤🍳安格斯牛肉竹炭漢堡(配黑松露醬薯條)採用安格斯牛肉製成既漢堡扒🐮五成熟既漢堡扒肉質夠哂滑嫩入味之餘😋🍔脂肪比例均勻食落唔會太油膩☺️🥩另外有濃郁芝士及新鮮生菜茄片做夾心😋焗到香脆既竹炭包包亦口感十足☺️而薯條炸得夠透啖啖薯肉亦係小肥至愛☺️黑松露醬伴食更係一絕🤩韓汁海鮮意粉配三文魚足料既海鮮三文魚意粉🥳意粉啖啖微微辣香幾開胃幾有風味😋🍝
難得有個空閒星期六🤣🤣
黎葵涌搵下朋友仔食下Cafe嘆下啡啦😝☕️
可以帶埋狗狗黎一齊玩🐶
仲有狗狗大餐食俾佢地滿足下添呀🥳🐶

All Day Breakfast
以滑嫩芝香炒蛋、煙三文魚、法蘭克福香腸、
迷你牛角包、炒蘑菇、忌廉蟹肉薯餅
以及田園沙律既配合🤤🥗🍳
成為一份豐富既全日早餐😋🍴
而奶香口感滑嫩既奶滑芝香炒蛋係一絕🤤🍳

安格斯牛肉竹炭漢堡
(配黑松露醬薯條)
採用安格斯牛肉製成既漢堡扒🐮

足料既海鮮三文魚意粉🥳
意粉啖啖微微辣香幾開胃幾有風味😋🍝

2021-03-13
2021-01-07 563 浏览
今日見完客,有啲肚餓,客人介紹我去大廈地面Cafe,去到發現竟然係一間有戶外地方坐嘅cafe,木枱木椅帶點陽光,係我鐘意嘅style,感到好正好舒服,餐廳周圍都充滿兔兔好可愛。黎到咁捨意嘅地方,我就叫咗一個 all day breakfast + 水果茶享受一下侍應姐姐介紹我飲嘅水蜜桃果茶好好飲好啱我口味,裡面有勁多生果,有得食有得飲,正至於個 all day 就真係好豐富,牛角包係我至愛,炒蛋係我鐘意食嘅半熟滑蛋整體黎講,環境舒適捨意,員工好親切,食物好食價錢抵,性價比高,搵日要再同朋友仔黎chill下

2021-01-02
2020-12-24 312 浏览
無意中發現左呢間文青隱世CAFE意外地高質環境坐落十分RELAX 戶外非常有FEEL服務方面 員工都好友善  好好招呼  食物賣相同味道都睇得出好有誠意 有擺心機落去煙三文魚蛋沙律牛角包非常驚喜 價錢抵又好食 性價比高薯條都非常香口 無得輸咖啡拉花都好有心思 味道都幾岩口味 另外值得一讚既係環境乾淨 衛生做得唔錯 係依加疫情咁猖獗既環境下食得安心下次放假一定會再黎
無意中發現左呢間文青隱世CAFE意外地高質

下次放假一定會再黎
煙三文魚蛋沙律牛角包
2020-12-19
等候时间
10 分钟 (堂食)
煙三文魚蛋沙律牛角包
  • 三文魚蛋沙律牛角包
2020-12-18 246 浏览
首次來臨,印象中呢間舖頂手返來,上手都係cafe嚟。於中午時段到訪幫襯,入場後無人招呼,嚴重人手不足,得一個侍應招呼全場,侍應周圍玩完人哋啲竉物,唔洗手繼續送餐。野食質素,如圖,呢個叫做咖哩吉列豬扒飯喎🥲 塊豬扒細到半隻手掌咁唔在講,加上塊豬扒齋煎無吉列,咖哩汁稀到水一樣,無咖哩味,一啲香辣嘅味道都無,淡到pk,side dishes 啲菜同白飯凍冰冰,收$68蚊,離哂譜💔唯一可取,餐飲杯要加$15嘅咖啡係好飲。戶外位view唔錯,可攜竉物。但整體感覺唔值,十分難食。

首次來臨,印象中呢間舖頂手返來,上手都係cafe嚟。

唯一可取,餐飲杯要加$15嘅咖啡係好飲。
戶外位view唔錯,可攜竉物。

但整體感覺唔值,十分難食。

咖哩吉列豬扒飯
2020-12-14 242 浏览
係公司附近見了兔仔主題一直想去,由於要行大斜路都係等到涼涼地唔太晒就去試下。環境的確唔錯,裡裡外外都有佈置!天氣好坐外面都係唔錯既選擇!都睇得出好用心佈置,粉紅色為主好少女!好岩一班女仔去影下相~紙巾袋,杯,木匙仔上都印有兔仔同店名~不過食物就普普通通,無特別好食或難食。都係西式為主,份量正常。另外服務態度都係一般,有個女店員無咩禮貌。是但咁指張檯,餐牌都唔比我地。只能說可一不可再。真係試一次就夠。
係公司附近見了兔仔主題一直想去,
由於要行大斜路都係等到涼涼地唔太晒就去試下。
環境的確唔錯,裡裡外外都有佈置!
天氣好坐外面都係唔錯既選擇!
都睇得出好用心佈置,粉紅色為主好少女!
好岩一班女仔去影下相~
紙巾袋,杯,木匙仔上都印有兔仔同店名~
不過食物就普普通通,無特別好食或難食。
都係西式為主,份量正常。
另外服務態度都係一般,有個女店員無咩禮貌。
是但咁指張檯,餐牌都唔比我地。
只能說可一不可再。真係試一次就夠。