2023-10-23
🚨尖沙咀特色飛行餐廳,有生日優惠推介,送吐司兼有得打卡💖‼️‼️凡生日月內惠顧每人一份餐點,即送打卡toast!Toast 可在3️⃣款內任揀,款式包括:美人魚丹麥吐司/抹茶紅豆丹麥吐司/情迷朱古力8:30後更加有半價優惠!😍😍😍.🥞Food:1️⃣ 黃金薯條窩夫配日本太陽蛋🌟🌟🌟即叫即整,啲薯條上到嚟仲係熱辣辣,好濃嘅咸蛋黃味。而窩夫亦好脆,類似牛角窩夫咁,好有口感,勁度推薦。💖2️⃣忌廉菠菜意大利粉配香煎帶子🌟🌟🌟好香濃忌廉菠菜汁,食到碟底個味再出啲,好正💖3️⃣大蝦意大利粉正正常常,無咩特別,菠菜意粉好食啲😹4️⃣燒牛肉配日式溫泉蛋飯有少少酸,可能落咗啲sauce,本身期望係類似吉野家咁一片片肥牛,但撈勻左之後啲牛好似肉燥飯嘅感覺🤣5️⃣ 美人魚丹麥吐司(free)!!!!!🌟🌟🌟原價$138,但生日月幫襯免費送!打卡一流,有夢幻色嘅人魚糖膠尾巴,又有兩球夢幻色嘅雪糕,同埋一堆銀光閃閃嘅珠珠裝飾🤤🤤6️⃣紫薯latte🌟🌟🌟打卡一流,撈勻佢會有漸層嘅效果好靚😍同埋好甜紫薯味😝7️⃣黑糖桂圓玫瑰薑母茶好抵飲嘅養生茶,一壺就倒到4-5杯,不過無咩黑糖味~總體嚟講幾抵食,黃金薯條窩夫可以一人一個💕💕仲有唔同嘅登機打卡位,
凡生日月內惠顧每人一份餐點,
即送打卡toast!
Toast 可在3️⃣款內任揀,款式包括:
美人魚丹麥吐司/
抹茶紅豆丹麥吐司/
情迷朱古力
8:30後更加有半價優惠!😍😍😍
🥞Food:
1️⃣ 黃金薯條窩夫配日本太陽蛋🌟🌟🌟
2️⃣忌廉菠菜意大利粉配香煎帶子🌟🌟🌟
好香濃忌廉菠菜汁,食到碟底個味再出啲,好正💖
3️⃣大蝦意大利粉
正正常常,無咩特別,菠菜意粉好食啲😹
4️⃣燒牛肉配日式溫泉蛋飯
5️⃣ 美人魚丹麥吐司(free)!!!!!🌟🌟🌟
6️⃣紫薯latte🌟🌟🌟
打卡一流,撈勻佢會有漸層嘅效果好靚😍同埋好甜紫薯味😝
7️⃣黑糖桂圓玫瑰薑母茶
好抵飲嘅養生茶,一壺就倒到4-5杯,不過無咩黑糖味~
總體嚟講幾抵食,黃金薯條窩夫可以一人一個💕💕仲有唔同嘅登機打卡位,啱哂未拎到假去旅行嘅你去打卡扮飛咗(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)