早餐懶係健康,就諗住食一個Perfect嘅早餐。於是嗌咗兩支嘢飲、一包果汁同埋沙律。沙律菜都非常之新鮮,同埋超級多樣化,我好滿意。至於果汁普遍都話有美顏嘅功能,飲落去都唔係太差,只係平時飲開啲太甜嘅果汁有啲唔慣。如果想輕食嘅話呢個係一個幾好嘅選擇。
2022-09-02 233 浏览
#星星扮靚心得🥦 🥬 🥒瘦身呢樣野已經擺咗喺我心面好多年,我都有好努力咁做運動架~🤸🏻‍♀️ 🤾🏻 ⛹🏻‍♂️例如吹繩、跑步、游水等達至效果~呢啲都系非常有效方法~但當中均衡飲食其實佔左好大部分,需要去選擇健康有益既食品去維持健康體魄~🥕 🍋 🍏今日想同大家講個易入口既健蔬果飲品,對於腸道健康有莫大脾益,佢就系—Bless 果汁!佢個招牌貨叫😂😂🤩🤩排毒博士!!入面有羽衣甘藍、啤梨、青瓜、蘋果、檸檬、姜~飲落唔覺得太青,都好易入口!佢既功效系排毒、去水腫,將身體內的廢物一一排出,久而久之,身體變化慢慢展示出來!🫒 🥝 🍍仲有仲有,💃🏼排毒療程LV1💃🏼Level 1 排毒療程系以水果為主,總共有6枝,由朝早每兩個鐘飲一枝果汁~030橙菠蘿西柚姜黃031啤梨青瓜紅菜頭姜檸檬032青瓜啤梨羅馬生菜羅勒033青瓜西芹檸檬薄荷葉034西芹蘿蔔羽衣甘藍富士蘋果檸檬035 捲心菜青蘋果姜每枝都系營養師精心配搭,可以淨化腸道達到瘦身,排毒、去水腫嘅功效!🍏 🥦 🥕運動過後,除左飲適量既水,Bless 系你多一個選擇,帶你更好既健美效果~🈹 🈹 🈹而家用discount code: star11去門市購物
#星星扮靚心得
🥦 🥬 🥒
瘦身呢樣野已經擺咗喺我心面好多年,
我都有好努力咁做運動架~🤸🏻‍♀️ 🤾🏻 ⛹🏻‍♂️
例如吹繩、跑步、游水等達至效果~
呢啲都系非常有效方法~
但當中均衡飲食其實佔左好大部分,
需要去選擇健康有益既食品去維持健康體魄~
🥕 🍋 🍏
今日想同大家講個易入口既健蔬果飲品,
對於腸道健康有莫大脾益,
佢就系—Bless 果汁!
佢個招牌貨叫😂😂🤩🤩排毒博士!!
入面有羽衣甘藍、啤梨、青瓜、蘋果、檸檬、姜~
飲落唔覺得太青,都好易入口!
🫒 🥝 🍍
仲有仲有,
💃🏼排毒療程LV1💃🏼
Level 1 排毒療程系以水果為主,
總共有6枝,由朝早每兩個鐘飲一枝果汁~
030橙菠蘿西柚姜黃
031啤梨青瓜紅菜頭姜檸檬
032青瓜啤梨羅馬生菜羅勒
033青瓜西芹檸檬薄荷葉
034西芹蘿蔔羽衣甘藍富士蘋果檸檬
035 捲心菜青蘋果姜
每枝都系營養師精心配搭,
可以淨化腸道達到瘦身,排毒、去水腫嘅功效!
🍏 🥦 🥕
運動過後,除左飲適量既水,
Bless 系你多一個選擇,帶你更好既健美效果~
🈹 🈹 🈹
而家用discount code: star11去門市購物仲有95折優惠!
@bless.juices
各大門市/超市有售!
www.blessbalance.com
2022-08-31 83 浏览
𝗕𝗹𝗲𝘀𝘀排毒博士-享瘦綠色蔬果汁🍃有時又會成日食啲煎炸油膩嘢🤭又冇乜時間去做運動🙈體內都積左唔少毒素🫠係時候要幫身體排下毒😈🍃而家流行輕斷食最近我就試咗𝗕𝗹𝗲𝘀𝘀 既【排毒療程LV1】只要一星期抽取一日嘅時間,每兩小時完成一支果汁,就可以輕鬆排毒,健康之餘仲可以去水腫佢哋呢個蔬果汁無添加,好味易入口,真係夠晒健康👍🏻另外我仲飲埋「排毒博士R41」🍃一枝有五大功效😍✔️排清毒素😇✔️清走宿便💩✔️去水腫💦✔️清熱氣🔥✔️解宿醉🍺
𝗕𝗹𝗲𝘀𝘀排毒博士-享瘦綠色蔬果汁🍃
有時又會成日食啲煎炸油膩嘢🤭
又冇乜時間去做運動🙈體內都積左唔少毒素🫠
係時候要幫身體排下毒😈
🍃而家流行輕斷食
最近我就試咗𝗕𝗹𝗲𝘀𝘀 既【排毒療程LV1】
佢哋呢個蔬果汁無添加,好味易入口,真係夠晒健康👍🏻

另外我仲飲埋「排毒博士R41」
🍃一枝有五大功效😍
✔️排清毒素😇
✔️清走宿便💩
✔️去水腫💦
✔️清熱氣🔥
✔️解宿醉🍺
2022-08-30 63 浏览
Level 1 Cleanse Pack (1-Day) $550呢款俾Beginner 嘅初階Cleanse Pack 係以水果🍉、蔬菜為主,好似有青瓜🥒、薄荷葉🍀、檸檬 🍋、蘿蔔🥕、富士蘋果🍎、啤梨🍐、西柚🍊等,由朝到晚按左至右嘅順序飲,采用新鮮水果同埋以無添加冷壓技術嘅排毒療程夠晒健康,六支飲品(400ml/ bottle)加埋總共仲只有912卡路里,好natural 好健康Stress Fighter 排毒博士 (270ml) $48以羽衣甘藍呢樣superfood 為基底,再加入菠蘿🍍、富士蘋果🍏、羽衣甘藍、青檸、薑為main ingredients 嘅皇牌排毒博士可以強壯心臟機能同埋預防高血壓,仲有排清毒素、去宿便、去水腫等嘅功效👍🏻

2022-06-16 79 浏览
#簡單增強抵抗力 #你有無計.增強抵抗力我哋可以食營養補充品仲有咩方法簡單又有效?等話你知啦!就係飲由 #bless 推出嘅檸檬鹼性水.檸檬鹼性水有以下功效架~1. 保持PH值平衡,改善酸性身體2. 改善消化,幫除排毒👍🏻3. 增強身體,提高抗疫力💪🏻💪🏻4. 病毒剋星💪🏻5. 清涼消暑.銷售點:各大門市超市有售立即選購: https://www.blessbalance.com/ .@bless.juices••••••••••••••••••••••••••••••.#吾係UncleRay #偉人嘅骨骼 #CameraFace #6b29production #路邊研究事務所 #6b29 #抗疫日常 #covid_19 #BlessJuice #BlessJuices #BlessJuiceHK #BlessFruit #Cleanse #維他命C #檸檬水 #檸檬汁 #Lemonade #Lemonwater #Alkalinewater #鹼性水 #檸檬鹼性水
#簡單增強抵抗力 #你有無計
增強抵抗力我哋可以食營養補充品
仲有咩方法簡單又有效?
等話你知啦!
就係飲由 #bless 推出嘅檸檬鹼性水
檸檬鹼性水有以下功效架~
1. 保持PH值平衡,改善酸性身體
2. 改善消化,幫除排毒👍🏻
3. 增強身體,提高抗疫力💪🏻💪🏻
4. 病毒剋星💪🏻
5. 清涼消暑
銷售點:
各大門市超市有售
2022-05-12 35 浏览
#星星好物分享🍋🍋🍋想健康靚靚嘅大家,其實檸檬係非常好嘅選擇~平時喺屋企,我都會喺飲品度加檸檬~增強維他命C又可以提高免疫力,又可以美白淡斑仲要係好好嘅抗氧化劑,仲要可改善骨質疏鬆~檸檬酸可以提高鈣質吸收嘅效率,增高骨密度、增強骨質~🍋🍋🍋檸檬嘅好處咁多,養成飲檸檬嘅習慣健康又靚靚~Btw, 除左自己切檸檬自己飲之外,仲可以試試 @bless.juices 新出嘅「檸檬鹼性水」~有清香嘅檸檬味,飲完感覺好清新~啱晒鍾意飲檸檬養生嘅大家~@bless.juices @blessblossoms_
#星星好物分享
🍋🍋🍋
想健康靚靚嘅大家,
其實檸檬係非常好嘅選擇~
平時喺屋企,
我都會喺飲品度加檸檬~
增強維他命C又可以提高免疫力,
又可以美白淡斑仲要係好好嘅抗氧化劑,
仲要可改善骨質疏鬆~
檸檬酸可以提高鈣質吸收嘅效率,
增高骨密度、增強骨質~
🍋🍋🍋
檸檬嘅好處咁多,
養成飲檸檬嘅習慣健康又靚靚~
Btw, 除左自己切檸檬自己飲之外,
有清香嘅檸檬味,
飲完感覺好清新~
啱晒鍾意飲檸檬養生嘅大家~

@bless.juices @blessblossoms_
用餐优惠
試食活動
2022-04-04 48 浏览
自然健康嘅狀態下,身體應該係弱鹼性,但外食多,熬夜多,環境污染往往令身體酸化,應酬無得避,早訓好難做,環保又不是人人配合到。🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒無得避,就要鹼。我就揀咗每朝一支Bless檸檬鹼性水,佢含有豐富Vitamin C,純天然無添加,而且只有16 kcal,可以幫我🉑️維持酸鹼平衡🉑️協助身體更易排走毒素🉑️提高免疫力🉑️美白肌膚🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋酸化無得避,就要識得鹼@bless.juices@blessblossoms_
🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒🌒
無得避,就要鹼。

🉑️維持酸鹼平衡
🉑️協助身體更易排走毒素
🉑️提高免疫力
🉑️美白肌膚
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
酸化無得避,就要識得鹼

@blessblossoms_