2022-04-22
夜晚堂食終於開返啦🤩🤩等咗3個月,終於可以食到呢間峇里島風格嘅餐廳啦😻😻一直都好想黎呢到打卡影相偽旅行🥰終於有機會,黎到已經滿哂座😱好彩有book位唔洗點等😛🥢香煎北海道帶子伴南瓜芝士慕絲 $78作為開胃菜😌我地叫咗帶子作為我哋嘅前菜,帶子充滿咗南瓜慕絲嘅奶香同精華😋😋而帶子煎到好甘香👍🏻鮮甜多汁又新鮮😝😝真係食到我地舔舔脷😛🥢香煎北海道刺身帶子蟹肉忌廉意大利飯 $128忌廉意大利飯香味超級濃郁😍呢個意大利飯飯粒做到好分明😌唔會好淋之餘仲好有口感😙仲有大大粒嘅帶子,真係睇相都見到絕對冇呃秤架😙🥢香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配蜜桃牛油果莎莎 $288擺位好精緻呀🤩🤩真係差啲靚唔捨得食🙈🙈 一上碟就已經聞到好香嘅肉味😛黑豚鞍一切就可以切到底😚真係完全冇肥膏係入面😋😋柔滑軟熟嘅豬肉真係每人回味無窮呀🥰🍷Papaya Mango Smoothie $52🍷Strawberry Avocado Smoothie $52
🥢香煎北海道刺身帶子蟹肉忌廉意大利飯 $128
🥢香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配蜜桃牛油果莎莎 $288