因為自己跟老婆都喜歡Bear Brick,有時看到漂亮的都會買下來儲起,所以之前上網看到呢間餐廳有不少收藏的時候,我們都雙眼發亮,準備去看一下☺️這間餐廳中午可以喝咖啡,也有不同味道的Bagel可供選擇,不過這次我們先選擇放工後去吃個晚餐。這是一間樓上舖的餐廳,要經過一條兩旁擺滿Bear Brick的樓梯,我們預約了1900,1845分到達後看到兩旁的Bear Brick,不停拍照到忘了時間才上去🤣餐廳裏也有不少Bear Brick,環境光亮,有不少種類的餐枱,適合不同顧客的需要,可見老闆很細心,在細節上下了不少工夫!坐下後,看到餐牌有意粉、意大利飯、扒類及其他主菜,當中有不少都想嘗試一下,這次點了德國豬手配香檸蜜汁蔬菜,及西班牙海鮮意大利飯,其中一款轉了套餐,有餐湯及一杯雞尾酒。德國豬手擺盤吸引有美感,皮脆肉香且嫩,蔬菜配醬汁挺開胃,份量也不少,差點吃剩🤣海鮮飯配濃郁蕃茄汁,加上煎香後的蝦和魷魚,味道很夾!加上另外點了兩隻生蠔,配上雞尾酒,在整個餐廳環境中滿足的吃了一個晚餐。

海鮮飯配濃郁蕃茄汁,加上煎香後的蝦和魷魚,味道很夾!

2023-05-15
  • 西班牙海鮮意大利飯
2023-05-22 65 浏览
我哋入咗餐廳嗌咗一份香草無骨燒春雞配蜜糖醬油汁同埋烤焗將燒豬鞍扒,兩份餐都配餐湯,兩份餐都好多配菜,擺盤廚師肯定有計過好適合打卡,個豬鞍扒好冧好柔軟,值得推薦。另一方面,想介紹吓餐廳環境,去過位置好靚對出有個噴水池,情侶過嚟食飯超啱,個裝飾好乾淨,好高級feel☺️

2023-05-20 1148 浏览
黃昏和太座閑逛尖沙咀東在尖東廣場看見這吸睛又趣緻的酒吧茶座西餐廳,吸睛的是店內向著廣埸方向的(BE@RBRICK)庫柏力克熊擺設,老遠就睇見,趣緻的是入口樓梯兩旁放滿各式各樣此熊公仔裝飾,同好者必爱👏正值晚餐時候好奇地走一走,内裹佈罝頗潮,被安排在窗邊開揚寬敞馬蹄型卡座,窗外景觀一覽無遺, 十分舒適😃餐牌內款式繁多,可以散點或加配餐湯+雞尾酒(別加收50至60)先來飲品:Mai Tai, Virgin Colada冧酒類傳统雞尾酒Mai Tai,酒香濃烈,入口富冧酒味, 香醇濃沃, 有別一般含果汁的雞尾酒😋無酒精的Mocktail, Virgin Colada(椰林飄香), 椰汁味足而不過火,入口绵滑甘甜😋是日餐湯: 椰香南瓜湯,滑溜但有口感,南瓜味甜,椰子味香😋主菜:西班牙海鮮意大利飯,飯底軟硬度合心意及口感,用料到位😋德國豬手配香檸蜜汁蔬菜,全餐至愛,侍應原隻豬手先上枱觀賞後再交廚師切件,吃得更開心,豬手皮脆肉嫩,配菜中加了燒白甘筍片,甘甜爽脆😋Chill, 有得睇有好食的Awesome Bar & Cafe

先來飲品:
Mai Tai, Virgin Colada

Mai Tai 雞尾酒

Mocktail-椰林飄香

是日餐湯:
椰香南瓜湯,滑溜但有口感,南瓜味甜,椰子味香😋
椰香南瓜湯

主菜:
西班牙海鮮意大利飯,飯底軟硬度合心意及口感,用料到位😋

德國豬手配香檸蜜汁蔬菜

Chill, 有得睇有好食的
Awesome Bar & Cafe
2023-05-19
Mai Tai 雞尾酒
Mocktail-椰林飄香
椰香南瓜湯
  • MaiTai雞尾酒
2023-05-20 91 浏览
尖東多左幾間新餐廳,Awesome Bar & Cafe係其中一間,之前經過樓下見到條樓梯,就已經好想上去試下,終於約到閨蜜陪下我試試啦!首先睇下環境相先,係咪睇到已經好吸引好想去呢?美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁一上菜個陣覺得好似dry左d,點知原來咬開後非常juicy,香脆嫩滑,即刻影多相張為炸雞平凡,真係好好味,又脆又嫩!必食呀!西班牙海鮮意大利飯海鮮又多又新鮮,侍應仲介紹話係刺身帶子,比平時既普通帶子更好味,飯面上既芝士都好多,香濃美味,蕃茄醬同海鮮飯亦好夾喔~德國豬手配香檸蜜汁蔬菜呢個豬手係重點推介,唔可以唔叫!個皮脆卜卜,入面既肉非常嫩,比炸雞更嫩滑!蔬菜有用牛油煎香,非常吸引~另外可以加$40蚊就有湯同飲品今日餐湯係薯仔忌廉湯,餐飲可以揀無酒精飲品,我地就揀左"Nothing",有椰子檸檬同菠蘿,酸酸甜甜,好啱女仔飲呀!題外話,餐廳2月開張,店內環境好新淨,亦好寬敞,侍應態度好好,又有耐心介紹食物,絕對係近期新愛既餐廳之一呀!

首先睇下環境相先,係咪睇到已經好吸引好想去呢?

另外可以加$40蚊就有湯同飲品

2023-05-09
2023-05-19 39 浏览
位於尖沙咀文華中心商場Awesome Bar & Cafe,系全港最多Bearbrick模型為主既西餐廳。又有零售業務。詳情可與店員。坐位非常舒適,有梳化位,亦有吧枱,適合一家大細嚟食飯!無骨燒春雞配蜜糖醬油汁(半隻)$128大大隻蜜糖燒春雞配美式薯條,蜜糖口味岩晒我,唔會好乾又好嫩充滿肉汁,仲有脆炸薯條旁邊有沙律菜。食落更豐富。烤焗醬燒猪胺扒$178一上枱就見到猪胺扒有炭爐既烙印,時間拿捏得唔錯,切開一睇就知啱啱好啦,全熟唔鞋口。肉質粉嫩又略帶炭味。仲甜甜既紫蕃薯伴碟,實屬多重口感既一款Main Course。夏日重現(鳳梨)(跟餐$50)賣相十分吸睛,好有夏日氣色,以鳳梨作主調消暑解熱。椰林飄香(跟餐$50)餐廳食物質素可以,價錢系尖沙咀系合理,呢間算係唔錯👍👍仲可以望到百周年紀念公園!

坐位非常舒適,有梳化位,亦有吧枱,適合一家大細嚟食飯!

無骨燒春雞配蜜糖醬油汁(半隻)$128

烤焗醬燒猪胺扒$178

夏日重現(鳳梨)(跟餐$50)
賣相十分吸睛,好有夏日氣色,以鳳梨作主調消暑解熱。
椰林飄香(跟餐$50)

2023-05-18 39 浏览
今日同閨密行街街再搵好野食😋 發現了這間新開的店,店內環境裝修吸引,而且食物有特式🤭「冬陰公意大利飯球」這款好新穎的😋一個炸起我吉列波波,原來波波內是冬陰公味道的飯團🤩 好等別🤣「法式牛尾煲配法包」這款菜式好少地方可食到,這裡就有提供😊味道香濃配上法包好正呀🥰「軟心朱古力餅配雪糕」可能少少over cook!未有太流心效果😅「活力充沛(百香果)」好fresh 一杯mock tail,而且有百香果的香「cocktail 一杯」有桂花味連杯痴上少少 相當優雅,杯內也有珍珠色粉,好靚!🥰備註:🔺這店是新開的店🔺手提下單,方便快捷!🔺有機械人待應,kawaee

備註:
🔺這店是新開的店
🔺手提下單,方便快捷!
🔺有機械人待應,kawaee

2023-05-15 47 浏览
一進入門口,就已經好有震撼感整條樓梯擺滿🐻Bearbrick每個角落都有唔同嘅figure,岩哂嚟打卡食嘢「三文魚他他」賣相相當特別,用雪糕筒裝住‼️三文魚係塞到滿滿的,食到中間都仲有不過食落味道就有啲單調,all about Salmon…… 無其他味道~~而且越食會越膩「西班牙海鮮意大利飯」海鮮意大利飯好正海鮮味融入哂意大利飯內,配埋濃濃嘅蕃茄汁&芝士,令食慾大增「油鴨髀肉香橙肉沙律」鴨髀肉好香,肉質又唔會太乾,呢個沙律配搭得好好Bartender’s Special 原來呢度可以因應客人嘅喜好特別調製cocktail㗎我話想要fresh & 唔太甜,就調左呢杯五青汁cocktail比我味道以薄荷&kiwi為主,夠哂refreshing 不過酒味就唔太夠…….
一進入門口,就已經好有震撼感
整條樓梯擺滿🐻Bearbrick

每個角落都有唔同嘅figure,岩哂嚟打卡食嘢

「三文魚他他」
賣相相當特別,用雪糕筒裝住‼️
三文魚係塞到滿滿的,食到中間都仲有

不過食落味道就有啲單調,
all about Salmon…… 無其他味道~~
而且越食會越膩

「西班牙海鮮意大利飯」
海鮮意大利飯好正

海鮮味融入哂意大利飯內,
配埋濃濃嘅蕃茄汁&芝士,
令食慾大增

「油鴨髀肉香橙肉沙律」
鴨髀肉好香,肉質又唔會太乾,
呢個沙律配搭得好好

Bartender’s Special
原來呢度可以因應客人嘅喜好特別調製cocktail㗎

味道以薄荷&kiwi為主,夠哂refreshing

不過酒味就唔太夠…….
2023-05-13
餐廳地下專賣Bagel🍩,行上樓上Cafe'時會穿梭很多Bearbrick 珍品,樓上地方寬敞,座位舒適,周圍都有不同型格Figure🍔🐻,有機會晚上再相約朋友來試試看♥️趁Tea time 不多人來試下tea set, 好超值,一個意粉🍝加一杯Mocha 賣單都不over $80而且,意大利青醬,雞肉意粉煮得好入味,Mocha ☕️味道不錯,不過拉花我估計是🦁?✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ▫️ Awesome Bar & Cafe (尖沙咀)📍 尖沙咀科學館道14號新文華中心商場地下1D及1樓100號舖✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿

▫️ Awesome Bar & Cafe (尖沙咀)

2023-05-14 63 浏览
位於尖東的Awesome Bar 是全港最大型以潮流玩具為主題的餐廳。餐廳是結合玩具和藝術的餐廳。店內的樓梯兩側都擺滿了多隻人氣bearbrick公仔,打卡一流📸由200幾隻bearbrick展現在你眼前慢慢欣賞,場面壯觀,猶如身處藝術館、玩具店一樣。環境舒適寛敞,有好多卡位提供。至於食物方面😋生蠔🦪由原價$45 減到$15@ 我試了三隻都幾鮮甜好味當然,呢個價錢就唔好要求好厚好大了🍕煙三文魚蟹肉松露醬薄餅賣相一流,煙三文份量又夠多,餅底夠脆,整體也很好👍🏻🍝甲羅燒蟹肉意粉🦀這款意粉不是好多餐廳可以食到,蟹肉都好多、好香,意粉好大碟。🐠三文魚他他伴魚籽脆筒杯打卡一流,但因為生的關係,小朋友不可以食😬惟一脆筒杯未夠脆。

至於食物方面😋
生蠔🦪由原價$45 減到$15@
我試了三隻都幾鮮甜好味
當然,呢個價錢就唔好要求好厚好大了

🍕煙三文魚蟹肉松露醬薄餅
賣相一流,煙三文份量又夠多,餅底夠脆,整體也很好👍🏻

🍝甲羅燒蟹肉意粉🦀

煙三文魚蟹肉松露醬薄餅
三文魚他他魚籽脆筒杯
生蠔
2023-05-13 54 浏览
路過,被門前badgel吸引,加上有潮物長樓梯,就進去一試。工作生活心累了,本身只想去平時找咖啡飲ge店,但見這店好有自己風格,尖東貴租都賣bagel,30蚊,加料都係5蚊~20蚊,加咖啡都是12蚊。點回本呀?所以想支持下,結果成為了下次休息時想去的和下次同朋友食晚餐的地點。自己休息,因為下午人不多,午餐點意大利麵加咖啡都是88,是足料真正咖啡店賣緊50蚊杯個種,麵是合我口味,份量是女的夠食男的要加小食的量。朋友晚餐,因為是無限時的,beer仲做緊買一送一,重要是無。限。時。店主說還不是限時的時機,我就說,快ge la,紅左就可以限時了。所以大家在限時前好好享受就個“成長中”的福利啦。講番食物,我是有點bagel的,初心不變,就是大食啦~我喜歡這個朱古力香橙🥯 朱古力味是苦苦甘甜的,dark 🍫 的,好難得唔甜,你懂吧~內里仲有不知是堅果定橙肉,總之是有料混在麵包內。加上,最重要,是大仲要鬆軟!!我以前做過cafe,bagel保管不好,會好硬,出面賣的就是M就個包的尺寸。大又鬆,是好Bagel。不論店是入貨定自己做,都冇所謂,我食到好食的就夠了。店面是有好幾個figure風格的,潮呀~

所以大家在限時前好好享受就個“成長中”的福利啦。

講番食物,我是有點bagel的,初心不變,就是大食啦~

我喜歡這個朱古力香橙🥯

內里仲有不知是堅果定橙肉,總之是有料混在麵包內。

加上,最重要,是大仲要鬆軟!!

店面是有好幾個figure風格的,潮呀~

是難得店收我加一但我又覺得但比的店。

出post是因為希望店早日要限時用餐,讓我多一個休息的店。
2023-05-13
  • 朱古力香橙Bagel
之前係ig見到尖沙咀上個月開咗呢間以bearbrick 🐼🐻🐻‍❄️🧸做主題既cafe,成條樓梯放滿bearbrick 都真係幾誇張🤣🤣 於是尋日就同Friend子黎左試~離遠已經見到餐廳嘅大門鮮橙色 ”Awesome” 字樣嘅名牌,下層主要賣bagel,上層就係堂食位置,裝修非常別緻,空間闊落。因為我哋過咗lunch hour 去無乜人,所以就揀咗窗邊嘅泡泡形包廂坐🫧🫧窗外嘅陽光灑落黎,感覺幾chill☀️⛅️1.甲羅燒蟹肉意粉 $158本身好鍾意食蟹肉嘅Friend子就單叫咗呢個甲羅燒蟹肉意粉🦀🦀🦀🍝🍝🍝佢哋就將甲羅燒部份分開,將部份蟹肉、蟹膏同埋蛋黃放喺蟹殼上面,店員就建議我哋喺個蟹殼上面撈埋咗先,再放落下面嘅蟹肉奶油意粉~個意粉做得好creamy,配上甲羅燒嘅鹹香,真係幾好食!(Food Sec 已經不知廉恥地偷左幾啖😂🤣)2.扒牛柳配野菌汁lunch set $178- 配mocha + 薯仔大蒜湯Food Sec 就叫咗lunch set入面嘅扒牛柳,牛柳切得比較薄身,雖然口感上面冇厚身嘅牛柳咁滿足,但有兩大塊,所以份量都算ok😙😙牛柳揀咗三成熟,煎得好嫩滑,同埋醃得好入味🥩🥩🥩

1.甲羅燒蟹肉意粉 $158

2.扒牛柳配野菌汁lunch set $178
- 配mocha + 薯仔大蒜湯

Food Sec 就叫咗lunch set入面嘅扒牛柳,牛柳切得比較薄身,雖然口感上面冇厚身嘅牛柳咁滿足,但有兩大塊,所以份量都算ok😙😙牛柳揀咗三成熟,煎得好嫩滑,同埋醃得好入味🥩🥩🥩佢哋嘅野菌汁濃稠度適中,調味都唔會太鹹~Food Sec覺得唔需要再加salt and pepper已經好好食😚Mocha 個拉花唔錯,飲落好順口☕️☕️ 薯仔大蒜湯比較杰身,薯仔味濃,都唔錯🥔🥔

3.蘋果金寶配雪糕 $68

最後我哋有叫甜品,apple crumble 焗得溫熱香脆,配上凍冰冰嘅雪糕,呢個配搭真係冇得輸🍎🍎🍨🍨建議店家可以考慮將呢個甜品改用碗裝,雖然擺盤可能冇碟咁靚,但係會舀得容易啲~

味道:👩🏻‍💻7.5/10
性價比:👩🏻‍💻7/10
環境:👩🏻‍💻8/10
2023-05-10 1114 浏览
尋日經過尖沙咀科學館道,見到有好大嘅 Mickey 同 Bearbrick,原來喺新開嘅西餐廳 Awesome Bar & Cafe,於是就同朋友決定晚餐就食呢間啦~ 樓梯兩邊都展示咗唔同款式嘅 Bearbrick,上到一樓店內嘅座位闊落,仲有沙發座位、高腳椅同卡位,可以一邊食嘢一邊打卡呀!✨藍青口羅勒忌廉意粉 🍝藍青口粒粒都大大粒,鮮味又彈牙,而意粉吸收咗忌廉湯嘅味道,食落又香又滑,配搭埋藍青口超鮮甜呀!✨冬陰功意大利飯球平時食意大利飯就食得多,第一次試意大利飯球,飯球有香濃嘅海鮮味,加埋冬陰功嘅煮法,香濃惹味。✨德國豬手配香檸蜜汁蔬菜餐廳都好細心,事先將豬手切細件少少再上菜,仲擺得好整齊呀~咸豬手嘅外皮超脆,切落仲有卜卜聲!除左皮脆之外,豬手肉質嫩滑仲有鹹香味,完全唔會覺得油膩,仲有烤薯角、蔬菜做配料,好吸引呀~我哋仲加多$40 有埋餐湯加餐飲。✨薯條 1/2薯條 1/2即係甜蕃薯🍠條+薯條,最鍾意食蕃薯🍠條,好味又健康,仲香脆可口!✨Mocktail - Bartender Choose 🍸調酒師根據客人嘅口味調製,本身鍾意甜甜嘅果味,於是調酒師調製咗呢杯以士多啤梨同荔枝為主要元
藍青口羅勒忌廉意粉
✨藍青口羅勒忌廉意粉 🍝
冬陰功意大利飯球
✨冬陰功意大利飯球
✨德國豬手配香檸蜜汁蔬菜
我哋仲加多$40 有埋餐湯加餐飲。
薯條 1/2
✨薯條 1/2
Mocktail
調酒師根據客人嘅口味調製,本身鍾意甜甜嘅果味,於是調酒師調製咗呢杯以士多啤梨同荔枝為主要元素嘅Mocktail,仲用咗菠蘿🍍葉做裝飾。
藍青口羅勒忌廉意粉
冬陰功意大利飯球
薯條 1/2
Mocktail
2023-05-10 85 浏览
見星期日朝早悶悶地,太耐冇去尖東,專登走去行個圈,竟然發現新大陸。Cafe入面環境寬敞,老板娘熱切招呼,又任影相,裝修擺設處處有驚喜。有潮版「清明上河圖」,入面內容好攪笑,十分建議你慢慢欣賞。食物方面水準都有驚喜,以價格同水準比,值!今次兩個人點咗番紅花帶子意大利飯、Carbonara Spaghetti、Laksa。帶子煎得剛剛好,Laksa好有新加坡風味,好authentic ,Carbonara Spaghetti 嘅煙肉勁脆,廚師製作有誠意!另外,佢哋嘅藍莓Begel入面嘅藍莓簡直多到誇張。個begel夠濕潤,好味。咖啡方面,我哋點咗兩杯 Iced Americano,好濃郁果香,有雲呢拿味。我問老板娘係邊嘅咖啡,佢好好傾,畀我哋睇吓佢哋嘅咖啡豆,原來係三種豆mix埋一齊。結果我買咗兩包佢哋自家裝嘅咖啡豆返屋企慢慢玩。

煙肉Carbonara Spaghetti

Laksa
藍莓Begel
自家品牌咖啡豆自家品牌咖啡豆
  • 煙肉CarbonaraSpaghetti
愛喝咖啡又嗜酒的我大雨滂沱下誤打誤撞走進了一家新開朝啡夕酒的西餐廳,驚喜滿分店內擺滿逾百隻潮流玩具積木熊,相當吸睛光線充足,充滿自然光,整個空間非常明亮內有不同打卡位及座位選擇,包括沙發和高腳椅,適合不同的用餐需求美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁即叫即炸,十分香脆帶子蘆筍忌廉薑汁意粉口感煙韌,煮得剛好西班牙海鮮意大利飯配料豐富,米粒飽滿,份量十足經典調酒鹽狗杯緣鹽口的鹹味突顯了葡萄柚的酸甜Piccolo小玻璃杯都做到拉花,咖啡跟奶平衡得不錯Americano的熱水把咖啡油脂沖散,味道清爽
店內擺滿逾百隻潮流玩具積木熊,相當吸睛
光線充足,充滿自然光,整個空間非常明亮
美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁即叫即炸,十分香脆
美式炸雞件配自家香橙蜜糖芥末汁
帶子蘆筍忌廉薑汁意粉口感煙韌,煮得剛好
帶子蘆筍忌廉薑汁意粉
西班牙海鮮意大利飯配料豐富,米粒飽滿,份量十足
經典調酒鹽狗杯緣鹽口的鹹味突顯了葡萄柚的酸甜
Salty Dog
Piccolo小玻璃杯都做到拉花,咖啡跟奶平衡得不錯
Piccolo
Americano的熱水把咖啡油脂沖散,味道清爽
Americano
2023-05-07
帶子蘆筍忌廉薑汁意粉
Salty Dog
Piccolo
Americano
2023-05-04 560 浏览
和好耐冇見嘅朋友食tea傾偈,update一吓近況。約咗去尖東這間樓上西餐廳。入門口處,以多款 Bearbrick  figure 裝飾牆身,非常注目吸引。地面層更有多款 Bagel ~餐廳外望景觀俾人舒服開揚嘅感覺~尤其陽光普照嘅下午,日光充足心情特別愉快。仲安排咗近窗邊大半圓形嘅座位😍😍夏日重現(鳳梨)充滿夏日色彩,以鳳梨味道作主調的mocktail ,打卡特別靚🌟🌟午市套餐口味充滿異國風情。希臘式焗海鱸魚伴帶子純橄欖油浸住烤焗的海鱸魚,魚肉鮮味夠嫰,大件啖啖肉,外皮香煎,底部有軟滑嘅薯蓉。帶子肉厚鮮甜,充滿海鮮味嘅一道午餐。👍🏻👍🏻😋紐西蘭肉眼配紅酒汁(5成熟)肉眼扒亦非常高質,juicy 夠腍,朋友讚不絕口。😋👍🏻午餐包括嘅鮮茄餐湯,茄味夠濃郁質地稠身,真材實料好好飲!Mocha朱古力咖啡,味道濃郁,兩者味道平衡,仲有好多朱古力碎~Chocolate可可味道同樣濃郁,口感creamy !坐咗一陣已經到咗下午茶時間☕️非常適合再來一客甜品蛋糕set🍰🍰☕️😍自選蛋糕Tea Set $68Flat White 咖啡拉花雖唔太完美,味道還是唔差。上層泛着嘅咖啡豆油好吸引~甘味濃郁,精神為
和好耐冇見嘅朋友食tea傾偈,update一吓近況。
地面層更有多款 Bagel ~

仲安排咗近窗邊大半圓形嘅座位😍😍
夏日重現(鳳梨)

午市套餐口味充滿異國風情。
希臘式焗海鱸魚伴帶子

帶子肉厚鮮甜,充滿海鮮味嘅一道午餐。👍🏻👍🏻😋
紐西蘭肉眼配紅酒汁

紐西蘭肉眼配紅酒汁(5成熟)

肉眼扒亦非常高質,juicy 夠腍,朋友讚不絕口。😋👍🏻
午餐包括嘅鮮茄餐湯,茄味夠濃郁質地稠身,真材實料好好飲!
Mocha
朱古力咖啡,味道濃郁,兩者味道平衡,仲有好多朱古力碎~
Chocolate
可可味道同樣濃郁,口感creamy !

坐咗一陣已經到咗下午茶時間☕️

非常適合再來一客甜品蛋糕set🍰🍰☕️😍

自選蛋糕Tea Set $68

自選蛋糕下午茶套餐
Flat White
咖啡拉花雖唔太完美,味道還是唔差。上層泛着嘅咖啡豆油好吸引~甘味濃郁,精神為之一振!

下午茶餐配自家製芝士🍰蛋糕,芝士香味濃郁又夠滑,底部嘅Oreo也不會太甜。整體唔錯。
下午茶
紐西蘭肉眼配紅酒汁