2022-10-01 99 浏览
-🥩 美國安格斯肉眼 $99冇睇錯係99蚊,好抵‼️ 用佢地餐廳推薦既APP下單就可以獲得半價優惠🤫 肉質唔錯,啱啱好5成熟❤‍🔥🍕 巴馬火腿薄餅 $128份量適中,Pizza薄脆~火腿平均分布係每塊Pizza上面,啱啱好👍🏻🍅 意大利雲吞 $58份量約4~5粒,口感方面雲吞皮似未煮熟,仲有小小硬同生既狀態,味道酸甜~🍝 黑松露意大利粉 $98黑松露味濃郁,意粉偏硬🍝 卡邦尼意大利粉 $78奶油味濃郁,意粉未熟 😂🥧 提拉米蘇 $68咖啡味唔突出,面層係奶蓋咸咸香香,中間夾住類似嘉頓小蛋糕,不過不失📍餐廳氣氛帶有少女風,坐得舒適~ 食物味道唔錯,略嫌意粉類可以煮耐小小 🤏🏻🤏🏻🎈Amico 1890旺角洗衣街24號地舖

🥩 美國安格斯肉眼 $99

🍕 巴馬火腿薄餅 $128

🍅 意大利雲吞 $58

🍝 黑松露意大利粉 $98
黑松露味濃郁,意粉偏硬

🍝 卡邦尼意大利粉 $78
奶油味濃郁,意粉未熟 😂

🥧 提拉米蘇 $68

🎈Amico 1890
  • 美國安格斯肉眼
2022-09-27 151 浏览
今次嚟到位於旺角嘅一間Cafe非常受歡迎同出名☺️嗰日係平日去,晏晝時間都有唔少客人專程到訪!❤️先講吓餐廳裏面環境,一樓做嘅風格比較夢幻,主要都係粉紅色綠色等嘅顏色為主💞女仔嘅話應該會幾鍾意,打卡影相度會幾靚呀!但我上次坐嘅就係樓上嘅位置,更加有特色,裝修嘅風格係行比較型格風,亦都加入咗本地一啲潮語等嘅元素🤣🤣最重要係有啲位好似去緊camping咁,好似露營車咁,真係好chill~成間餐廳嘅裝修真係幾有特色😊👍🏻龍蝦汁蟹肉意大利粉 $108意粉食落去唔會太淋,比較有咬口,蟹肉呢啲配料都唔少,增加左個口感!成個意粉個味道都夠,食得出香濃嘅龍蝦汁味道,不過份量就唔算太多🤓煙三文魚牛油果多士配沙律 $78巴馬火腿牛油果多士配沙律 $78呢一款多士係下午茶嘅系列,賣相好靚,多士好鬆軟,唔會係太硬好難切嗰一種~所以食落去都會好好食😋唔會太乾!上面仲有啲牛油果增加左個風味,鍾意食煙三文魚多啲,分量幾多~不過巴馬火腿都唔錯,食落去都幾香㗎!😍水牛城雞翼 $62食落去都幾香脆,不過略嫌佢個醬汁有啲太鹹,我自己唔係太好重口味~提拉米蘇牛角窩夫 $68依家牛角包窩夫真係一個大熱❤️好鍾意呢一款甜品,因為係Ti

龍蝦汁蟹肉意大利粉 $108

煙三文魚牛油果多士配沙律 $78
巴馬火腿牛油果多士配沙律 $78

水牛城雞翼 $62

提拉米蘇牛角窩夫 $68
依家牛角包窩夫真係一個大熱❤️好鍾意呢一款甜品,因為係Tiramisu所以唔會好甜 ,Cream亦都好滑,上面嘅脆餅都做得好好食😋下次希望可以試埋佢其他口味👍🏻💞

益力多梳打 $38
呢一款嘢飲比較甜,但都飲到益力多酸酸地嘅感覺嘅😁

Tiramisu Latte $48
我鍾意佢上面有脆餅,打卡靚之餘又好食,唔算太苦,飲咖啡BB班都應該鍾意❤️而且佢都幾滑幾香!

而呢間餐廳其中一個大嘅特色就係,你可以訂位嘅時候同佢講返要求喺甜品碟嗰度畫公仔,真係非常可愛㗎!好啱慶祝生日呀😊

2022-09-27 152 浏览
必食指數 ❤️❤️❤️ (5❤️為最高)需要出動畫碟@必食指數 ❤️❤️❤️❤️❤️ 生日要慶祝🤓 揾到呢間舖頭就係因為佢神乎其技嘅畫工💗 可以俾我哋打返嗰靚卡👭🏻 最少一天前預訂就可以,可以俾圖佢哋或者話俾佢聽你哋係慶祝生日,佢哋就會幫你安排❤️ 食到咁上下,佢就會自己準備甜品拎俾你🤓 呢隻咁偏門嘅公仔令到我朋友好開心☺️ 仲話做到隻公仔籃籃灰灰嘅色真係💯😆 到嘢食🤪 因為甜品已經有牛角窩夫,所以只係叫咗一嗰前菜、一個意粉🍝 跟餐加杯特飲就$25,原價就$38水牛城雞翼 $62 - 有6隻雞翼,我超級唔建議大家食,酸到打冷震😟 黑松露意粉$98 - 正常發揮😆 有菇菇同洋蔥🧅Tiramisu牛角窩夫 - 正常發揮🤔 無乜特别🤔求其特飲 (🍓莓🫐莓紅莓加檸檬梳打) - 莓味夠淡;垃圾桶 (芒果、檸檬加梳打) - 芒果味唔算突出,不過兩杯都okay,但記得嗌少冰‼️整體嚟講,用食物質素嚟計就唔太值得特別去食,但經過附近想坐低傾下偈💬都係一個幾好嘅地方‼️ 如果係for慶祝用途,就記得book枱,講定你嘅需要💗 呢嗰畫圖服務真係加咗好多分☺️不過‼️‼️佢舖頭附近依家搭咗棚架😓 我都揾咗一陣先揾到,佢好隱蔽😂
必食指數 ❤️❤️❤️ (5❤️為最高)
需要出動畫碟@必食指數 ❤️❤️❤️❤️❤️

黑松露意粉$98 - 正常發揮😆 有菇菇同洋蔥🧅

Tiramisu牛角窩夫 - 正常發揮🤔 無乜特别🤔

2022-09-26 75 浏览
裝修冇耐嘅西餐廳,前年黎過一次,有唔錯嘅印象,收費比較合理低廉,亦係咁果晚好多年青食客幫襯,非常爆套餐有餐湯,今日係甘筍湯,上次係唔熱,今次就改善左,暖偏熱少少餐沙律係Parma Ham沙律,一樣係少少菜同半塊火腿田園沙律 $ 48感覺更豐富有睇頭,青瓜、車厘茄、粟米等等炸魚薯條 $ 58炸漿有少少煙韌感未夠脆,同埋炸魚膠睇落大,其實肉唔多,另外佢用嘅都係好滑嘅鯰魚柳,不過呢個價錢就算啦,反正合理嘅黑松露雜菌意粉 $98黑松露味好出,一上枱就聞到好香濃,意粉亦煮得啱啱好煙韌油封鴨腿 $ 178跟粗薯條同沙律菜,鴨腿比較乾同硬,同埋味道不足,要蘸多啲黑醋汁同鹽先夠味裝修完之後再轉埋QR Code落單,佢上菜速度太快,唔理頭盤同主菜,所以建議唔肚餓嘅朋友可以自行考慮慢慢落單,否則你食完沙律,主菜都已經凍晒

餐沙律係Parma Ham沙律,一樣係少少菜同半塊火腿

田園沙律 $ 48
感覺更豐富有睇頭,青瓜、車厘茄、粟米等等

炸魚薯條 $ 58

黑松露雜菌意粉 $98
黑松露味好出,一上枱就聞到好香濃,意粉亦煮得啱啱好煙韌

油封鴨腿 $ 178

2022-09-20
2022-09-23 102 浏览
下午茶時間去食午餐午餐到⏰3:00 中午有午市套餐之後係下午茶午餐$69 有🍔+ ☕️我就加咗$35 升級 原本$48 飲品漢堡包麵包軟熟牛肉有肉汁🍔薯條外脆內軟🍟杯飲品原來係凍嘅👍🏻原本想食甜品但冇牛角包🥐所以淨係嗌咗一個餐咁嘅價錢整體滿意😊
下午茶時間去食午餐
Tiramisu   Latte
2022-09-22
Tiramisu   Latte
2022-09-22 75 浏览
炸魚薯條好好味😋魚肉外脆內軟,值得一試嘅小食!而且仲係熱辣辣👍🏻👍🏻特飲都唔錯,個名又好得意😆價錢又唔會太貴,係第三次黎呢到同朋友慶祝生日🎂生日畫碟都好靚❤️
2022-09-21 98 浏览
一個二人餐 除左個沙律 其他都唔知食緊咩 啲味難以想像 雞翼酸到傻 牛扒油到可以浪口 意粉成pat野咁 都唔知食緊啲咩 諗住飲杯野浪下口 杯野飲仲差過普通茶記 埋單成500-600蚊 都唔知貴係邊度 環境又唔係大 服務又唔係多 食物又古靈精怪 埋單送coupon都即刻俾番佢
9月之星慶生,黎旺角西餐試試「掂過碌蔗2人套餐」$398巴馬火腿沙律:超大份,芝麻醬好味松葉蟹蓋多士:5小片多士,蟹膏幾香濃南瓜帶子意大利飯:滿滿南瓜味不過較稀美國安格斯肉眼:肉眼扒夠份量,7成剛好 肉質唔靱飲品可+$25 轉特飲,特飲夠好有趣,可惜兩杯都好普通,細杯及普通賣相日本靜岡縣波多野亞姨:極細杯,不過朋友追幾好飲可遇不可求:零賣相,青檸沈底,以正價$38一杯特飲黎講完全唔合格甜品係雪糕,可加$38upgrade 蛋糕松露朱古力蛋糕+$25:較細件,朱古力香濃蘋果金寶+$25:估唔到勁細件,味道ok 既甜品加$38唔平,不過有得寫生日又畫公仔,就非常好單點:🍟炸魚薯條$58,+$10 配芝士黑松醫醬超大份,炸魚有4件,外脆內滑,粗薯條超級多,芝士醬還好不過冇咩松露味🍕千島海鮮薄餅$128:夠熱辣辣,不過唔係千島醬,似茄汁海鮮主食+$25 可配特飲Amigo : signature 飲品賣相靚好多,杯都靚好多另單點一杯Tiramisu Latte$48朋友話味道好多層次,飲品賣相好特別,打卡一流下層裝修復古少女風,影相都唔錯既
9月之星慶生,黎旺角西餐試試「掂過碌蔗2人套餐」$398
巴馬火腿沙律:超大份,芝麻醬好味
松葉蟹蓋多士:5小片多士,蟹膏幾香濃
南瓜帶子意大利飯:滿滿南瓜味不過較稀
美國安格斯肉眼:肉眼扒夠份量,7成剛好 肉質唔靱
日本靜岡縣波多野亞姨:極細杯,不過朋友追幾好飲
甜品係雪糕,可加$38upgrade 蛋糕
松露朱古力蛋糕+$25:較細件,朱古力香濃
蘋果金寶+$25:估唔到勁細件,味道ok 既
甜品加$38唔平,不過有得寫生日又畫公仔,就非常好

單點:
🍟炸魚薯條$58,+$10 配芝士黑松醫醬
主食+$25 可配特飲

另單點一杯Tiramisu Latte$48
朋友話味道好多層次,飲品賣相好特別,打卡一流

下層裝修復古少女風,影相都唔錯既
2022-09-17 74 浏览
-//位於旺角·新裝修後變得好粉嫩💕少女風格原來Amico係意大利文係「朋友」既意思😂餐廳主打意粉、薄餅、扒類、沙律、甜品等*大家記得要book位,當日walk in等左好耐*📍套餐包配•意大利風乾火腿沙律🥗📍茄蓉德國腸意大利粉 $78都幾鐘意呢碟意粉,係好夠味🍅 啖啖茄醬配料仲有車厘茄、蘑菇、腸仔等材料去炮製食到有少少辣🌶 但都幾惹味,味蕾更加豐富意粉都幾有咬口🤣下次都可以試埋其他意粉📍Tiramisu Latte $48之前網上見到個賣相好吸引,一直都好想試但Latte上面既手指餅,真心有啲咬唔開🤣Latte就正常發揮,但再多少少奶會更加好飲📍Oreo曲奇奶昔沙冰 $43奶昔沙冰 夠哂凍幾好飲☃️ Oreo味道都濃郁但沙冰暫時得Oreo揀🫣 期待之後有更多味#旺角美食 #餐廳推介設加一服務費✔️抵食程度:🌝🌝🌝🌗🌚📍Amico 1890 (旺角)旺角洗衣街24號地舖

//位於旺角·新裝修後變得好粉嫩💕少女風格
原來Amico係意大利文係「朋友」既意思😂
餐廳主打意粉、薄餅、扒類、沙律、甜品

*大家記得要book位,當日walk in等左好耐*

📍套餐包配•意大利風乾火腿沙律🥗

📍茄蓉德國腸意大利粉 $78

都幾鐘意呢碟意粉,係好夠味🍅 啖啖茄醬
配料仲有車厘茄、蘑菇、腸仔等材料去炮製
食到有少少辣🌶 但都幾惹味,味蕾更加豐富
意粉都幾有咬口🤣下次都可以試埋其他意粉

📍Tiramisu Latte $48

之前網上見到個賣相好吸引,一直都好想試
但Latte上面既手指餅,真心有啲咬唔開🤣
Latte就正常發揮,但再多少少奶會更加好飲

📍Oreo曲奇奶昔沙冰 $43

奶昔沙冰 夠哂凍幾好飲☃️ Oreo味道都濃郁
但沙冰暫時得Oreo揀🫣 期待之後有更多味

#旺角美食
#餐廳推介
設加一服務費✔️

抵食程度:🌝🌝🌝🌗🌚

📍Amico 1890 (旺角)
旺角洗衣街24號地舖
呢間cafe近期都有唔少人推薦🤔一於睇下係咪真係咁好食啦!餐廳有兩層 地下係粉紅色pink lady佈局😍少女心又出返黎啦!上層係八十年代風格!有華麗霓虹燈同連串燈泡做裝飾🥰超有feel❤️講返食物先!首先叫左鵝肝多士!唔係咁多cafe有得食鵝肝架手😍!鵝肝入口即溶,好香口呀!可以媲美酒店級數😳配埋牛油多士法包一齊食唔會太漏👍🏻仲有沙律伴菜添!再黎一份露詩瑪麗羊扒😍叫左七成熟❤️煎得岩岩好👍🏻口感juicy,一啲羶味都冇!薯條又香又脆,雖然係配菜但係絕對唔馬虎!佢既日本帶子刺身沙律勁有驚喜!沙律菜好新鮮!帶子又大又爽甜😍!配埋酸酸地既沙律醬超開胃❤️野飲叫左amico 同小丑❤️Amico其實係有荔枝檸檬橙汁既特飲!而小丑就係藍梅梳打水同汽水既合體!兩杯都好好味喎😳餐廳仲有不同嘅梳打、特飲同咖啡,下次一於試晒佢🤪餐廳最後仲送左tiramisu啊😍朱古力好濃💕仲要入口即溶!好開心🥰 大家黎就記住book位啦~
呢間cafe近期都有唔少人推薦🤔一於睇下係咪真係咁好食啦!

• 鵝肝多士
  • 露絲瑪莉羊扒
2022-09-16 107 浏览
個晚記念日叫左個二人餐,仲叫左支手工啤,因為每年都會食,印象幾好,個陣未裝修暗暗地有埋霓虹燈,覺得格調幾好。入正題,坐低前講低左淨係可以食90分鐘,都理解嘅小事嚟。之後好快落左二人餐,唔夠幾分鐘就上左沙律,都幾快幾好食,之後佢就一次過上晒意粉牛扒,後手無幾耐就上埋湯同多士,無論你上主菜再上前菜定一次上曬我都無所謂,趕90分鐘時間,理解嘅。但上個陣除咗沙律,意粉同牛扒都係凍嘅,我坐出菜位隔離,覺得唔關廚房事係冷氣太大同出餐次序問題,就同佢地講冷氣太大同埋唔應該上左主菜再上前菜,搞到啲野食凍曬好難食,佢同廚房講左幾句就不了了之,完全無道歉/幫我哋熄細啲冷氣,搞到之後所有野都勁凍。因為開放式廚房,之後聽到佢哋直接抱怨話牛扒要半生熟緊係即上啦,係度發牢騷,我聽到勁火滾,明明係你地出餐次序同環境問題,仲怪返食客轉頭,你唔可以沙律多士上先,再後少少煮意粉牛扒嘅?最後兩個人食左600蚊,連湯都係凍,全部個感覺凍到好似食餸頭餸尾咁,蟹膏凍左腥腥地,完全係勁失望。已經blacklist左,其他朋友都話近年去完好失望返唔去以前嘅水平。第一次會曬時間係度打食評,希望其他人唔好中伏,完!
冷凍食品

2022-09-15
庆祝纪念
纪念日
  • 垃圾桶
呢間位於旺角鬧市中既Cafe ☕️淨係門口粉紅色嘅裝修已經好引人注意到💜估唔到內有乾坤🤡一入到去,就見到一邊係充滿少女心嘅粉紅色牆而另一邊係牛油果綠既牆 🥰但係毫無違和感🐷而上到去樓上成個風格就唔同咗😳係型格再加露營風😆😆而食物嘅選擇都非常多 🥐🍔🌭🍗🥩野食方面 當日叫咗千鳥海鮮薄餅 $128水牛城雞翼 $62黑松露野菌飯 $118芝士焗西蘭花 $58提拉米蘇$68野食方面 完全搵唔到挑剔嘅地方🥰樣樣都好食 一放到上枱 🤣 大家影完相即刻開動食晒波多野阿姨 $38求其特飲 $38Tiranisu Latte $38嘢飲方面 🥰 我會特別highlight大家可以試Tiranisu Luatte ❤️🧡💛
呢間位於旺角鬧市中既Cafe ☕️
淨係門口粉紅色嘅裝修已經好引人注意到💜

估唔到內有乾坤🤡
一入到去,就見到一邊係充滿少女心嘅粉紅色牆
而另一邊係牛油果綠既牆 🥰

Tiranisu Latte $38

嘢飲方面 🥰 我會特別highlight大家可以試
Tiranisu Luatte ❤️🧡💛

• 黑松露野菌意大利飯
餐廳最近重新裝修,搖身一變為打卡able 餐廳!餐廳共有兩層,下層為少女心 粉紅/綠色佈置,當天我地訂座安排了上層camping 主題佈置。 因為星期六都較多人,不太多機會下層影相,大家可以考慮下訂座時看看可可特別要求。▪️掂過碌蔗二人套餐 $398頭盤:巴馬火腿沙律,松葉蟹蓋多士First Course: 南瓜帶子意大利飯Main Course: 美國安格斯肉眼甜品和配餐飲 套餐整體質素中規中距,蟹蓋多士很香口,南瓜帶子飯偏淡味,肉眼扒因為朋友不能食太生,所以叫了七成,有一少少韌。因為我哋自行帶了生日蛋糕,又另外叫了幾杯特飲,所以都冇飲到餐飲。職員推介的特飲"垃圾桶", 芒果梳打味很清涼解渴。▪️加拿大豬鞍扒 $128煮得軟熟,亦很juicy, 入口有驚喜。▪️炸魚薯條 $58(+$10 可配黑松露醬)原來豬扒牛扒都已經配有薯條,所以再另外叫了炸魚薯條就太多了,大家可以留意這一點。餐廳有多個打卡位,下層會較為光猛,上層建議帶專業一些的相機來影相,職員友善,推薦可以來一試。▫️Amico 1890 (旺角)📍旺角洗衣街24號地舖

▪️掂過碌蔗二人套餐 $398
頭盤:巴馬火腿沙律,松葉蟹蓋多士
First Course: 南瓜帶子意大利飯
Main Course: 美國安格斯肉眼
甜品和配餐飲
職員推介的特飲"垃圾桶", 芒果梳打味很清涼解渴。

▪️加拿大豬鞍扒 $128
煮得軟熟,亦很juicy, 入口有驚喜。
▪️炸魚薯條 $58
(+$10 可配黑松露醬)

▫️Amico 1890 (旺角)
📍旺角洗衣街24號地舖
2022-09-10 1133 浏览
今晚嚟到位於旺角嘅Amico 1980,依間餐廳一向都己有人氣,很區內都好受歡迎㗎。餐廳餐牌嘅食物價錢都幾親民,普遍都只需要100多少少就可以食到一個主菜。鵝肝多士鵝肝入口有鵝油香,入口即溶。多士烘得香脆,鵝肝配上多士正好以解解膩。慢煮脆皮挪威三文魚三文魚魚油香味非常突出,魚皮好香脆,魚肉鮮美多汁,入口非常之惹味。安格斯肉眼外皮煎得好香脆,一咬開,成個嘴都係肉汁。牛肉味道非常香濃,肉質亦都好嫩滑。提拉米蘇窩夫賣相吸引,咖啡味道香濃,手指餅唔會浸得太過冧,窩夫好香脆,牛油香味特出。整體黎講,餐廳嘅食物價廉物美,當中既鵝肝多士,更加係令人回味。依間餐廳除左晚餐之外,佢地亦都有下午茶menu,佢地下午茶都幾抵食架,下次如果有機會我都會再黎試吓佢個下午茶。❤️Amico 1890 (旺角)旺角洗衣街24號地舖#旺角美食 #旺角好去處 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongresta

鵝肝多士

慢煮脆皮挪威三文魚

安格斯肉眼

提拉米蘇窩夫

❤️Amico 1890 (旺角)
旺角洗衣街24號地舖

#旺角美食 #旺角好去處 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hkfoodporn#amazing#相機食先#香港#吃貨#photooftheday
2022-09-06 1037 浏览
🌸滋味精緻打卡Café 🌸Amico1890🍽想品嚐滋味親民精緻的西餐?今天我便相約好友到了旺角一間主打滋味精緻西餐的餐廳-「Amico1890」品嚐是日晚餐❗餐廳鋪面寬敞,裝修精緻,下層呈粉系少女風,上層為玩味露營輕工業風,座位寬敞,店員十分親切殷勤有禮,店員細心為客人下單及不時收拾碗碟。我們一行2人點了以下餐點:1️⃣煙三文魚及巴馬火腿多士 以鮮味煙三文魚及咸香巴馬火腿,配搭質感軟綿的麵包多士,還配有清新沙律,十分滋味。2️⃣美國安格斯肉眼嚴選來自美國的安格斯肉眼扒,肉眼扒份量十足,肉質鮮嫩多汁,口感香嫩,配搭黃金香脆厚切炸薯條及清新健怡沙律,配搭豐盛,十分滋味!3️⃣茄蓉海鮮意大利飯茄蓉開胃,海鮮新鮮美味,有蜆肉及魷魚等,配搭粒粒意大利飯,還有擺盤精美的巴馬火腿,十分惹味!4️⃣水牛城雞翼水牛城雞翼香辣惹味,味道辣而不燥,甜甜酸酸,肉質香嫩多汁,十分入味❗5️⃣墨西哥雞鎚墨西哥雞鎚香脆,帶淡淡焦香,外皮香脆,內裏肉質香嫩多汁,十分滋味❗6️⃣Tiramisu Latte這是Tiramisu 味的Latte,帶香甜Tiramisu 味道,咖啡郁濃香滑,有Tiramisu 味的酥脆手指餅,賣相精緻,十分醒神
🌸滋味精緻打卡Café 🌸Amico1890🍽

水牛城雞翼

5️⃣墨西哥雞鎚
墨西哥雞鎚

6️⃣Tiramisu Latte
這是Tiramisu 味的Latte,帶香甜Tiramisu 味道,咖啡郁濃香滑,有Tiramisu 味的酥脆手指餅,賣相精緻,十分醒神❗
Tiramisu  Latte

7️⃣可遇不可求
這以一款以水蜜桃汁、紅榴汁及薑汁汽水制成的特飲,特飲賣相精美,味道清新香甜,帶清新水蜜桃果味,清甜滋味!
可遇不可求

8️⃣Tiramisu 牛角窩夫
再來一款Tiramisu味的牛角窩夫,窩夫香酥可口,是牛角包的質感,帶香甜Tiramisu 味,甜而不漏!
Tiramisu 牛角窩夫

🔖整體評分
美味指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
抵食指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
5⭕️為滿分

總括而言,此餐廳的食物質素高,食物即叫即製,有多款特色飲品及食物,絕對是旺角一帶高質精緻滋味西餐之選❗

📍Amico 1890 (旺角):旺角洗衣街24號地舖
2022-09-03