2025-07-28 71 浏览
一係唔去上環,一去就飲到盡😏 隨便行發現到呢間新開無耐嘅外帶咖啡小店,一睇就知好嘢,飽住都唔諗,即買番杯😛(唔好問我點解覺得係好嘢,純直覺🤣)☕️ Flat White 重nutty,舒服加shot或轉oat/ soy/ skimmed 都唔使另加錢出邊好熱鬧,入到嚟絕對可以離開繁囂片刻😌呢個角落相信係店主介紹自己🤣上環返工人士有福了,啱啱見到咖啡店出po,新出咗stamp card,買滿五杯送一杯😍拉個同事落去嘆個coffee break喺佢哋個小角落chill下就正啦😝著短褲短裙嘅人就小心唔好企邊位😉

☕️ Flat White 重nutty,舒服

出邊好熱鬧,入到嚟絕對可以離開繁囂片刻😌
呢個角落相信係店主介紹自己🤣

著短褲短裙嘅人就小心唔好企邊位😉
上環新開左2日既coffeeshop 設計好grand型格得黎冇乜距離感 好過全白全黑既cafe買到34蚊杯既焙茶燕麥奶🤔🤔本身想買杯齋啡就算 但見到焙茶又忍唔住想飲點知係好好飲!!!!宜家香港基本上間間轉燕麥奶豆奶加咖啡都要再加錢呢度一個價起上環 性價比真係不得了熱辣辣入到去冷氣好夠 即刻涼爽哂Staff仲好nice叫我企埋風扇吹下 慢慢休息下好過企起條街等 等到唔熱都變熱之後肯定會返黎再飲佢其他野!!!!

買到34蚊杯既焙茶燕麥奶🤔🤔
本身想買杯齋啡就算 但見到焙茶又忍唔住想飲
點知係好好飲!!!!

宜家香港基本上間間轉燕麥奶豆奶加咖啡都要再加錢
呢度一個價起上環 性價比真係不得了

熱辣辣入到去冷氣好夠 即刻涼爽哂
Staff仲好nice叫我企埋風扇吹下 慢慢休息下
好過企起條街等 等到唔熱都變熱
之後肯定會返黎再飲佢其他野!!!!

2025-07-03
5 分钟 (外卖自取)
  • Hojicha  latte