2004-11-01
好少好少去Aone,咁岩去沙田,梗係黎買多d包包!朱古力枕頭包:好大好大條既包,$16一條,不過食完有f失望,真為雖然有旋風形既朱古力醬,睇落好似有好多咁,但係朱古力味完全唔重,包心好軟,但係皮就硬左d!朱古力忌廉吉士包:又係個名呃人,我以有朱古力忌廉,又有吉士,點知原來同朱古力枕頭包一樣!只係個樣變左,細個d,變左圈形,但係係同一樣野!綠茶蛋糕:好有綠茶味,但係唔係好軟身個隻,但係唔油,好多朋友食過話好正,但係我覺得係一般!英式鬆餅:嘩!簡直係一個餅!一d都唔「鬆」!唉!硬實實餅餅一個!芝士包:好食到不得了呀!中間心有大量半溶芝士不特止,面頭仲有好多焗溶左既芝士條,成個包好重士味,我好鍾意!朱古力車輪包:同朱古力枕頭包既醬差唔多,但係細條d,而且係車輪包形狀,感覺上我又覺得好味d喎!花兒包:初見個名咁靚,以為有乜咁特別,原來只係有朱古力粒既甜UFO包!都係加左一條似以地餅既花紋邊邊啫!吉士包:幾多吉士,都幾甜,但係吉士唔夠滑!(註: 我去的是沙田分店)
吉士包:幾多吉士,都幾甜,但係吉士唔夠滑!
(註: 我去的是沙田分店)