2020-11-03
旺角多野食就係人都知, 但要找一間可以好舒服咁座低慢慢食野的餐廳真係唔多, 今次來到 90s 係因為我見到fd 介紹話幾正的關係,加想我呢期心情麻麻地唔想去好嘈的地方,呢到木系裝修比我一種好舒服的感覺。我同仔仔一路吹下水,打下機又食下野,又飲下野咁好開心滿足。我地叫左以下幾款美食:🥣 西蘭花🥦忌廉湯 ~ 入面真係有幾件西蘭花,原來咁樣飲都幾正。 🥗 是日沙律 ~ 新鮮沙律菜。⚛ 超級餓 ~ 即 all day breakfast ,有齊腸,炒滑蛋,多士, 煙三文魚, 焗豆, 烤番茄,煙肉,薯餅,材料夠哂豐富。⚛ 安格斯牛肉漢堡 ~ 牛肉入面7成熟,包的底面都烘過,一口咬落去牛肉味飄散出來,仲有芝士,番茄,生菜一起,配搭上一流,重點係粗薯條佢加了小小辣粉,入口好香脆。⚛ 溫泉蛋肉醬意粉 ~ 仔仔講明一定要食呢碟,因為佢喜歡甜甜酸酸的肉醬,仲要有溫泉蛋,刺穿後流入意粉再拌勻,咁樣食會更加滋味。🫖 紅棗茶 ~ 涼涼的天氣轉飲熱飲,對身體對好一點,紅棗茶夠哂甜。🫖 柚子蜜 ~ 仔仔話好鍾意飲,下次再叫喎。
🥗 是日沙律 ~ 新鮮沙律菜。
🫖 柚子蜜 ~ 仔仔話好鍾意飲,下次再叫喎。