2023-08-11 27 浏览
Chicken Nachos at 8Five2:A generous mound of crispy tortilla chips is smothered with melted cheese, tender shredded chicken, tangy salsa, and creamy guacamole. The interplay of textures between the crunch of the chips and the melt-in-your-mouth toppings is simply irresistible. The portion size is perfect for sharing, making it an ideal starter for a group of friends.Fish Nuggets Tacos:Crispy fish nuggets were nestled within soft corn tortillas and adorned with a refreshing medley of chopped vegg
Chicken Nachos at 8Five2:
Fish Nuggets Tacos:
Crispy fish nuggets were nestled within soft corn tortillas and adorned with a refreshing medley of chopped veggies and zesty lime cream. The fish was cooked to perfection, flaky on the inside and golden-brown on the outside. The combination of flavors and textures was spot-on, and these tacos are a must-try for seafood enthusiasts.

Corn Cheese Croquettes:
 Each bite revealed a creamy and gooey center made from a blend of sweet corn and melted cheese. The outer crust was perfectly crispy, adding a delightful crunch to each bite. Served with a tangy dipping sauce, these croquettes were an addictive treat that showcased the chef's creativity.

Buffalo Spicy Beef Quesadillas:
Tender beef slices were infused with a spicy buffalo sauce and encased in a golden-brown tortilla, alongside melted cheese that oozed out invitingly. The balance between the spiciness of the beef and the cooling effect of the cheese created a flavor explosion that lingered on the palate.
2023-07-01
午餐
墨西哥菜一向比人感覺係好咸好酸好甜,所以會食到好口渴。呢個酒吧餐廳嘅cocktails 好多選擇,所以唔想紅都面晒咁走都幾難😳🫣Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片 $138紅色同黑色既玉米片keep到脆身,加入埋好邪惡Muzzarella Cheese & Sour Cream,重有兩款蘸醬🌶️ 辣牛油果醬及乳酪,好開胃。(雖然係請菜,但都gg食到1/3飽。。。)Chimcuri Shrimp Tacos 意式香草蝦肉墨西哥夾餅 $142滿滿的鮮蝦肉、洋蔥粒同香草檸檬,又一度開胃前菜。Pulled Pork Caribbean Habanero Sauce Quesadillas 豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅 $138三種唔同嘅意式醬汁(酸奶、蕃茄及香草醬)Mexican Roast Chicken (half) $188燒得好香脆,肉質唔算嫰但又未去到椱嘅~加埋少少飯同蔬菜串燒都唔差,不過份量偏細,唔多肉!Menu上找不到的Birthday Special Drink $FREEJ既菠蘿汁Cocktail🫣🫣🫣🫣🫣食物唔算出色,但又未到伏食,只是性價比唔高🥹店員主要以英

滿滿的鮮蝦肉、洋蔥粒同香草檸檬,又一度開胃前菜。

三種唔同嘅意式醬汁(酸奶、蕃茄及香草醬)

J既菠蘿汁Cocktail🫣🫣🫣🫣🫣

食物唔算出色,但又未到伏食,只是性價比唔高🥹店員主要以英文溝通,服務態度好好🫰🏻
環境大,裝修好靚好有情調,戶外位好Chill~不過音樂有啲大聲🫢
Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片
Mexican Roast Chicken (half)
2023-07-21
Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片
尖沙咀周圍都好多酒吧餐廳,今次我去嘅呢間酒吧餐廳係地舖,主食墨西哥菜式,亦係一間酒吧嘅餐廳🍸裏面環境昏暗好有氣氛,天氣熱仲會開著幾把好大把嘅風扇🌬._.🐟|吞拿魚伴厄瓜多爾醬|🐟呢個上菜時好特別,係煙薰上,吞拿魚肉砌粒數量多,味道層次豐富,夾雜住啲沙律菜,係一道好有口感嘅開胃前菜·🦐|金明蝦墨西哥脆玉米片|🦐大大碟上,玉米片兩種顏色,再加埋全部配菜配料,顏色好豐富,蝦隻數量多,啖啖蝦肉,配上兩款唔同味道同口感嘅醬汁,好惹味·🐂|牛肉絲墨西哥卷餅|🐂卷餅大大份咁上,好有誠意,好特別,裏面嘅配料好豐富,有滿滿嘅牛肉絲之餘,仲夾雜咗飯同配菜,食完包你飽·🍊|Grapefruit & Rosemary Infused Cold Brewed Tea|🍊食完咁多濃味道嘅野食,呢杯飲品相對比較清淡,每食完一啖食物再飲一啖,可以清清口腔味蕾嘅濃味道._.
._.
🐟|吞拿魚伴厄瓜多爾醬|🐟
🦐|金明蝦墨西哥脆玉米片|🦐
🐂|牛肉絲墨西哥卷餅|🐂
._.
2023-08-08 295 浏览
《8 Five 2 Restobar》📍尖沙嘴站一行入嚟係好明顯感受到異國風情嘅感覺,間餐廳播嘅歌都有西班牙的流行歌曲,令人有種置身於西班牙嘅感覺( ´▽`)💜Mexican Beef Taco Salad 🥗🥢 💰$138一上枱就望到成個賣相都好豐富,當中包括有羅馬生菜,半個牛油果,切好的蕃茄仔,大量牛肉碎粒,芝士碎,蕃茄蓉,忌廉芝士醬個人認為攪拌完之後一齊食,忌廉芝士同蕃茄蓉的味道令到成個沙律的口感更加豐富特別,當食緊嘅時候突然間又食多粒石榴果,即刻有種爆汁的感覺(^。^)💜Buffalo Chicken Nachos🥢 💰$138成個賣相都好豐富同色彩繽紛,當中有紅色同黑色的墨西哥脆片,而中間亦都有大量的雞肉絲,配料亦都有機菜苗,酸瓜同蕃茄蓉,將所有配料放喺脆片上面,再點一啲特別的墨西哥醬汁(有牛油果蓉同忌廉芝士醬)即刻有種多重嘅口感o(^▽^)o墨西哥脆片係食到玉米的香味,相信就係平時一個啲玉米脆片味道👅一食落口即刻感受到雞肉係添加左墨西哥式辣醬(對於meow小編來講有點辣🫣),個口感都幾野味🤣💜Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla🥢 💰$13
《8 Five 2 Restobar》📍尖沙嘴站

💜Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla🥢 💰$138
一上碟就望到有四塊芝士波菜墨西哥酥餅,每塊酥餅入邊都有大量的菠菜,而且有好多半溶芝士餡,成個賣相都好吸引,旁邊亦都有一啲紅色伴菜(比較辣🔥),而且有三款醬汁比我哋去自由添加 (有牛油果醬,蕃茄蓉同忌廉吉士醬)
菠菜食得出係幾新鮮同有少少鹹鹹的調味,
而且食食吓發現原來餡入邊有酸瓜,令到成個口感會再脆口啲!

💜Big Bang Mocktail (Mango, Passion Fruit, Pineapple) 🍹💰$88
賣相好吸晴,不愧係signature飲品,仲要係冇酒精的! 飲落去酸酸的,有好豐富嘅熱帶地方生果的濃郁口感
Iced  Cappuccino
Big Bang
Iced  Cappuccino
Big Bang
✍︎︎呢間酒吧餐廳,啱晒一大班人傾計睇波飲酒,而且嘢食係墨西哥菜,唔係普通伴酒小食!🍉西瓜牛油果伴羊乳酪沙律🥑$138味道Fresh得嚟又帶點辣豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅🥙 $138最愛食餡餅😍屋企平時都會整呢度一份4塊,新鮮熱辣辣入面有豬肉絲,芝士,墨西哥辣椒,好惹味爆餡🤤🤤仲想再惹味啲,有牛油果醬(帶點辣),sour cream,蕃茄沙沙點嚟食雞肉墨西哥脆粟米片$138雞肉絲舖滿最頂層🤤粟米片份量好多,適合一大班飲酒傾計食😆而且仲有微酸辣醬汁係底同樣有牛油果醬同sour cream點嚟食榛子沙冰$88今次嚟到無飲酒,太熱所以叫咗杯沙冰幫助消暑( ̄∇ ̄)••••••••••••••••••••••••••••••🔎8Five2 Restobar 尖沙咀天文臺道8號地下2號舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎

🍉西瓜牛油果伴羊乳酪沙律🥑$138
味道Fresh得嚟又帶點辣

豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅🥙 $138
最愛食餡餅😍屋企平時都會整呢度一份4塊,新鮮熱辣辣
入面有豬肉絲,芝士,墨西哥辣椒,好惹味爆餡🤤🤤

雞肉墨西哥脆粟米片
雞肉絲舖滿最頂層🤤
粟米片份量好多,適合一大班飲酒傾計食😆
而且仲有微酸辣醬汁係底
同樣有牛油果醬同sour cream點嚟食

榛子沙冰$88
今次嚟到無飲酒,太熱所以叫咗杯沙冰幫助消暑( ̄∇ ̄)

🔎8Five2 Restobar
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖
尖沙咀特色墨西哥菜🇲🇽🍴酒吧餐廳🍻環境夠晒chill🍸#sdm尖沙咀 #sdmcafe #sdm西餐 #sdmbar 💎 Ceviche Salmon $138必試💯💯 (😋:9.5/10)👍🏻:開胃前菜:粒粒三文魚刺魚伴厄瓜多爾醬🥳🥳好好食!比起平時啲沙律🥗呢個更加開胃🤤係勁好嘅starter🫶🏻👎🏿:。💎 Lamb Mince Quesadillas $138必食💯💯(😋:9/10)👍🏻:羊肉沬加薄荷奶酪🧀️墨西哥酥餅🫔好香羊酥味🐑陣熱食仲會有芝士拉絲🫕另外有三款醬伴碟🧂🫙👎🏿:。💎Shrimp Tacos 🌮 $142可以一試‼️(😋:7.8/10)👍🏻:香草🌿蝦肉🦐墨西哥夾餅🌮係清新嘅味道🥳好refreshing 🍀係健康嘅味道👅0罪惡感👎🏿:。💎Red sangria 🍸 $118可以一試✅(😋:7.8/10)💎 The Bad Mujer 🍸 $128必試💯💯(😋:8.8/10)👍🏻:係好refreshing嘅cocktail🍀👎🏿:。環境:9.2/10 服務:8.5/10價錢:人均約$200-250性價比:8/10 📍 8Five2 Restobar (尖沙咀)尖沙咀天文臺
尖沙咀特色墨西哥菜🇲🇽🍴酒吧餐廳🍻環境夠晒chill🍸

💎 Ceviche Salmon $138
必試💯💯 (😋:9.5/10)

💎 Lamb Mince Quesadillas $138
必食💯💯(😋:9/10)

💎Shrimp Tacos 🌮 $142
可以一試‼️(😋:7.8/10)

💎Red sangria 🍸 $118
可以一試✅(😋:7.8/10)

💎 The Bad Mujer 🍸 $128
必試💯💯(😋:8.8/10)
👍🏻:係好refreshing嘅cocktail🍀

環境:9.2/10
服務:8.5/10
價錢:人均約$200-250
性價比:8/10

📍 8Five2 Restobar (尖沙咀)
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍食💛
#香港 #香港好去處 #香港美食 #尖沙咀好去處 #尖沙咀美食 #尖沙咀黃店 #尖沙咀cafe #尖沙咀 #尖沙咀餐廳 #bhood #bhoodhk #尖東 #尖東美食 #尖東海傍 #尖東海 #8five2restobar
  • Ceviche Salmon
  • Lamb Mince Quesadillas
🏠店名:8Five2 RestoBar💰人均:330HKD/人📍地址:尖沙咀天文台道8号地下2号铺无意间找到的店铺,却成了最近吃的最满足的一餐!以前总在中环吃墨西哥菜,没想到尖沙咀也有如此正宗的一家!提前预定还有75折优惠,绝对可以冲!吞拿鱼伴厄瓜多尔酱前菜我们点了吞拿鱼的厄瓜多尔酱,造型非常独特,下面的干冰设计很特别,吞拿鱼和黄瓜混合在一起,清清爽爽鸡肉墨西哥脆玉米片Nachos点了大家呼声最高的鸡肉版本,玉米片竟然是蓝色和红色的,好特别!鸡肉也不柴,配上酱汁也太完美了😘Tacos方面呢,选择了虾仁的版本,虾仁个头很小,但是味道倒是蛮不错的最后是铁板虾,全场最佳配上炒蔬菜,很好味!moctail也都很好喝,但一定要加冰块🫠
🏠店名:8Five2 RestoBar
💰人均:330HKD/人
📍地址:尖沙咀天文台道8号地下2号铺

吞拿鱼伴厄瓜多尔酱

鸡肉墨西哥脆玉米片

最后是铁板虾,全场最佳配上炒蔬菜,很好味!
moctail也都很好喝,但一定要加冰块🫠

2023-08-06
  • Buffalo Chicken Nachos
  • 吞拿鱼伴厄瓜多尔酱
2023-07-30 44 浏览
無意間睇到有5折優惠😮試錯成本即刻啱晒 可以去試下😂因為我之前冇食過墨西哥嘢嗌佐一個牛肉taco調味真係OK嘅 鹹酸結合 風味獨特 唔會漏 但係牛肉質素就麻麻 好似係牛肉乾咁 但講真 擺盤真係好靓😂總試佐一道enchilada羊肉口味嘅哩個真係好好食🤤羊肉味濃郁 加埋芝士鹹香 真係冇的輸 我覺得如果來食如果鍾意食羊 必須要試埋哩個最後試佐一豬肋排 確實係好大一條😂但係中間唔係好入味 同埋有少少硬身 主要調味淨係啲燒烤醬 我覺得可以唔使試🤔️總體來講 可以來試🉑️ 非常之抵食👌🏻
嗌佐一個牛肉taco

牛肉Tacos
羊肉Enchiladas
  • Lamp  Enchilada
2023-07-30 37 浏览
今天約了朋友到尖沙咀這間bar and restaurant 見見面聊聊天。這裡是吃墨西哥菜的,所以餐牌上不同總類的墨西哥美食應有盡有:Nachos、Tacos、墨西哥卷餅、酥餅,還有較少見的Enchiladas辣醬玉米餡餅。既然少見,主菜就試試這個Enchiladas吧,另外還點了沙律和牛油蒜蓉大蝦小食。Mexican Beef Taco Salad顏色非常鮮艷奪目,非常吸晴。材料亦非常豐富:有車厘茄、蕃茄粒、牛肉碎,牛油果、石榴等,伴乳酪醬混合一起吃,口感非常豐富,蕃茄粒酸酸甜甜和帶點辣的牛肉碎非常惹味。牛油蒜蓉大蝦這個小食味道很有驚喜,去了蝦頭再炸,非常香脆,可以整隻連殼一起吃。牛油蒜蓉汁調味亦很好,加上三色椒增加色彩和口感。Chicken Enchiladas原來是把雞肉的墨西哥卷餅,旁邊伴以香辣蕃茄汁,加上芝士再焗。辣茄汁非常惹味,整體有點像吃pizza的感覺,很滋味😋吃飽飽當然要點兩杯Mocktail 繼續慢慢傾。朋友點了G.O.T ( raseberry & lemonade) 喝起來非常清新舒服,不會太甜,放在杯邊的雜莓裝飾也很漂亮。我則點了Lucifer ( mang

牛油蒜蓉大蝦

Chicken Enchiladas

吃飽飽當然要點兩杯Mocktail 繼續慢慢傾。朋友點了G.O.T ( raseberry & lemonade) 喝起來非常清新舒服,不會太甜,放在杯邊的雜莓裝飾也很漂亮。我則點了Lucifer ( mango, cucumber and ginerale) 沒想到薑味汽水加上芒果和青瓜會如此好喝,三者味道完美地融和。

食物和飲品賣相都很漂亮,眼睛和舌頭都很享受😌

2023-07-27 42 浏览
🎪 8Five2 Restobar (尖沙咀)尖沙咀天文臺道8號地下2號舖Chill住食墨西哥🇲🇽特色菜🥂行一貫酒吧餐廳型格風,聽住Pop song用餐,燈光朦朧暗黑,係浪漫既情調💕外籍侍應好細心🫶🏻平日夜晚都好熱鬧,好適合聚餐慶祝既地方🥳🌟Spicy Lamb Tacos $142Taco擺碟好精緻,有四件🫶🏻墨西哥菜必點之選🌮揀咗羊肉做配料,好夾啊🤤餅薄脆餡超多,每塊玉米餅配埋半粒青檸,味道酸酸辣辣🔥推介🔥🌟Mexican beef taco salad $138🥗特色墨西哥沙律🔥推介🔥擺碟平平無奇但係好足料,味道特別清新開胃,材料有牛肉碎、車厘茄、芝士、蕃茄醬、紅石榴、沙律菜,配酸忌廉醬😍吾膩又無負擔,撈埋一齊有驚喜‼️🌟Seafood Paella $198墨西哥版本海鮮飯,材料有青口、墨魚🦑、蝦🦐等,而飯粒偏細硬身,煮到好乾身,食到粒粒既口感,吸收晒醬汁和海鮮精華,味道偏微辣😆夠惹味💕份量有2至3👍🌟Chips and Guacamole $58玉米片配牛油果🥑莎莎醬,好大份‼️顏色有紅有黑,Guacamole有蕃茄、洋蔥、牛油果切粒,好開胃🥗食完一片又一片😛
🎪 8Five2 Restobar (尖沙咀)

🌟Spicy Lamb Tacos $142

🌟Mexican beef taco salad $138

🌟Seafood Paella $198

🌟Chips and Guacamole $58
2023-07-27 48 浏览
老公話好耐冇食墨西哥野,朋友介紹呢間墨西哥酒吧餐廳話食物都唔錯,坐落於尖沙咀旺區,一於去試下。經openrice 訂位,食物有9折,餐廳都幾大,佈置都唔錯,環境都舒服,當晚夜左book位,所以坐個位置同隔離枱太迫,枱與㭘之間只是一塊膠板隔住,傾計有點拘謹,唔可以盡情暢談🤣🤣Buffalo Chicken Nachos紅色Nachos第一次食,顏色夠鮮艷,好吸睛😍😍 份量又足夠2人食,味道仲唔錯添,雞肉唔鞋口,好嫩滑,三種dipping sauce 都好好味,尤其是yogurt sauce, 味道好幼滑,乳洛味濃郁,好有natural 感覺。Bell Pepper & cheese Ques呢個都好食,芝士味濃郁,不過不失,不過略嫌份量少啲,只有4塊😝😝Garlic Mushroom 估唔到小食都有驚喜,食得出用牛油去炒,好有牛油香味,磨菇好爽脆,應該係先炸左然後再炒,好香口,好食。

經openrice 訂位,食物有9折,餐廳都幾大,

Bell Pepper & cheese Ques

Garlic Mushroom

2023-07-25 27 浏览
#尖沙咀美食 幾特別嘅 #墨西哥菜 @8five2restobar 🇲🇽同朋友 #慶生 揀咗呢間食墨西哥菜嘅 #餐廳我哋嗌咗Chincuri Shrimp Tacos🌮 : 好多蝦肉🦐🦐幾乎每啖都係👍👍佢個 #taco 皮口感比較特別 一般食可能都比較脆口 呢到係偏向軟身啲 有啲似 #wrapMexican Beef Taco Salad 🥗: 呢個好多唔同嘅食材 正反面都影畀大家睇📷每一樣嘅份量都好慷慨🤩 #牛油果 🥑 #芝士 🧀 #牛肉 🥩 #蕃茄醬 🥫 #乳酪 🍦 #車厘茄 🍅 #墨西哥果 層次好豐富😋😋Seafood Mexican Paella🥘 :平時 #paella 都係 #西班牙 嘅 今次試下 #墨西哥 嘅 睇下點先😼果然係非一般味道🙀個香料味同平時嘅好唔同 朋友話食完有下火嘅感覺😹而且近乎一半都係飯焦 啱晒飯焦控嘢飲我哋嗌咗兩杯 #mocktails G.O.T 🍸:係rapsberry 同lemonade 嘅結合 真係有串莓喺度好靚 味道都不錯👌Lucifer🍹: 有 🥭🥒🍯 同ginger 飲落口非常fresh呀 青瓜味道會比較出😎整體都唔會太甜題外話 呢度會收切
#尖沙咀美食
幾特別嘅 #墨西哥菜 @8five2restobar 🇲🇽

同朋友 #慶生 揀咗呢間食墨西哥菜嘅 #餐廳

我哋嗌咗

嘢飲我哋嗌咗兩杯 #mocktails

題外話 呢度會收切餅費$78 但好好嘅係佢哋願意接受我哋嘅榴槤蛋糕🥹(呢個真係好好食 食評會稍後同大家分享😙)

📍 8Five2 Restobar
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

#香港美食 #hkfood #hkfoodie #香港 #bar #香港美食指南 #尖沙咀美食推介 #foodiegram
鍾意香港嘅原因之一,就係匯聚左唔同國家嘅菜式。初嚐墨西哥菜,比我想像中好食,充滿五彩繽紛嘅顏色,味道層次豐富,對味蕾幾有衝擊😛 🌮吞拿魚配厄瓜多爾醬 $138以酸辣為主軸,吞拿魚配合清新爽口既蔬菜配料,開胃之選。🌮牛油蒜蓉大蝦 $138 🤤今餐MVP!! 牛油蒜蓉醬香口惹味,蝦肉彈牙,會想要encore既菜式😛🌮金明蝦墨西哥脆玉米片 $138充滿墨西哥風味嘅小食,大大碟適合多人分享。顏色大紅大紫,好吸晴,食落香脆,配酒一流。🌮Churro Dulce De Leche $78熱辣辣,即叫即製,蘸滿肉桂粉,口感香脆鬆化,Churro幾時都係咁好食🤤🤤

🌮吞拿魚配厄瓜多爾醬 $138
以酸辣為主軸,吞拿魚配合清新爽口既蔬菜配料,開胃之選。

🌮牛油蒜蓉大蝦 $138 🤤

🌮金明蝦墨西哥脆玉米片 $138

🌮Churro Dulce De Leche $78
2023-07-23 149 浏览
早收工,黎個Happy Hour/early dinner先~🥳6點前order都仲有happy hour drinks架! 🍸Gin tonic ($66)🥂Pocessco($62) 前菜🥗墨西哥牛肉玉米餅沙律Mexican Beef Taco Salad ($138)- 都幾大份,材料好多,有牛油果,沙律菜,mixed cheese,牛肉碎,蕃茄仔,仲有石榴,真係好豐富,而且都幾大碗!Mix埋食好fresh又好有口感,牛肉碎咸咸地,石榴好甜好fresh!👍🏻 主菜🌮炸魚塊墨西哥玉米餅Crispy Fried Fish Taco($142)- 平時食開牛肉羊肉taco, 今次聽侍應介紹食炸魚塊。又幾香幾特別喎~外層係用上軟餅皮,個餡既炸魚即炸既,上面加左墨西哥辣椒醬(類似辣版嘅莎莎醬 )同洋蔥粒,再加啲青檸汁係上面令佢fresh d,幾惹味。 送酒伴碟🥣玉米片配沙沙醬Chips and Salsa($48)- 呢間既玉米片同平時食開既有啲唔同,係有紅色同紫色既,而且好薄身。個沙沙醬有蕃茄🍅,洋蔥🧅,墨西哥辣椒,蕃茄醬等,算係偏為醬多既版本。 甜品🫔Churro Dulce De L

🍸Gin tonic ($66)

Gin Tonic HH

🥂Pocessco($62)

前菜
🥗墨西哥牛肉玉米餅沙律

炸魚塊墨西哥玉米餅

主菜
🌮炸魚塊墨西哥玉米餅
Crispy Fried Fish Taco($142)

墨西哥牛肉玉米餅沙律

送酒伴碟
🥣玉米片配沙沙醬
Chips and Salsa($48)

玉米片配沙沙醬

甜品
🫔Churro Dulce De Leche ($78)
- 有5條炸到非常脆口既churros, 外層滿滿既砂糖,淋左朱古力醬🍫,再配埋朱古力雪糕🍦一齊食,好夾好好味!仲有啲士多啤梨🍓俾你清清味蕾添~

Churro Dulce De Leche

💡餐廳黑色既牆壁,用綠色大葉植物🌿做掛牆裝飾,再用湖水綠色嘅梳化🛋做襯托,帶點異國風情~

💡有室內亦有室外,室外有高枱低枱,有好大個風扇,坐出面都唔熱。

2023-07-19
Gin Tonic HH
炸魚塊墨西哥玉米餅
墨西哥牛肉玉米餅沙律
玉米片配沙沙醬
Churro Dulce De Leche
  • Churro Dulce de Leche
2023-07-23 28 浏览
[試一次便愛上的墨西哥餐]啤酒 pop音樂 半開放式的餐廳邊聽住Pop Music,邊身處其中-色彩斑爛的夜生活-配上一桌墨西哥菜,令人心曠神怡,好適合收工同朋友 收工都去Chill下餐牌選擇豐富,但你可以食到的都是墨西哥菜所以挑選自己喜歡食的食物就可以墨西哥脆玉米片(雞肉)$158Buffalo Chicken Nachos玉米片見得多,紅色配黑色的就少見!賣相不錯,而且辣醬濃郁加上雞肉餡,非常香口,越食越開胃pulled beef burrito友人全程讚不絕口,份量應該夠三個人食;實在在在,一口是咬不完!BBQ燒豬仔骨(半份) 份量驚喜之餘味道亦有鰵喜,事關佢不單止外層鋪滿燒烤醬,肉身都已經入晒味,每一口都是烤肉味當然不少得小食-炸魷魚炸得香脆不在話下,連調味都剛剛好,有驚喜
[試一次便愛上的墨西哥餐]

啤酒 pop音樂 半開放式的餐廳

餐牌選擇豐富,但你可以食到的都是墨西哥菜
所以挑選自己喜歡食的食物就可以

墨西哥脆玉米片(雞肉)$158

pulled beef burrito
友人全程讚不絕口,份量應該夠三個人食;
實在在在,一口是咬不完!

BBQ燒豬仔骨(半份)
是烤肉味
當然不少得小食-炸魷魚
炸得香脆不在話下,連調味都剛剛好,有驚喜
2023-05-25
庆祝纪念