2023-08-29
最近小編放咗工同朋友仔去咗間bar,呢間除咗叫杯嘢飲下之餘,仲喺一間以墨西哥菜為主嘅餐廳。餐廳播緊啲興快嘅歌之外,小編覺得每個位置都好闊落,坐得幾舒服,空間感十足,真喺可以同朋友仔傾到天光都得,可惜現實係第日要返工🙈🙈∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ Mexican Beef Taco Salad $138牛肉碎|車厘茄|紅石榴|牛油果|芝士|蕃茄沙沙|酸忌廉|羅馬生菜牛肉碎帶啲啲辣,同其他配料搞勻,味道酸酸辣辣,仲帶啲芝士奶香,而且仲有「卜卜脆」嘅紅石榴粒粒,仲有爽脆羅馬生菜,口感豐富🤩❥ Chilli Garlic Chicken Quesa $152酸忌廉 | 牛油果醬 | 蕃茄沙沙熱辣辣嘅Quesadilla 餅皮,夾住半溶、拉絲嘅芝士,同埋充滿蒜香帶啲辣嘅雞肉,好惹味,再點埋唔同嘅醬汁,味道變得有唔同層次:酸忌廉中和辣味;牛油果醬口感清新;蕃茄沙沙酸辣開胃😆❥ BBQ Pork Ribs (half) $188Ribs份量好多,肉質軟腍juicy,而且醬汁唔鹹,仲帶啲甜甜哋,就咁食都唔會覺得膩,旁邊仲有脆中煙韌嘅Qu
酸忌廉 | 牛油果醬 | 蕃茄沙沙
❥ BBQ Pork Ribs (half) $188
Ribs份量好多,肉質軟腍juicy,而且醬汁唔鹹,仲帶啲甜甜哋,就咁食都唔會覺得膩,旁邊仲有脆中煙韌嘅Quesadilla 餅皮同薯條,佐酒一流👍🏻