2010-02-01 91 浏览
Getting good Indian food in Hong Kong is not easy. If you go to most of the places on the island you’re likely to be dissapointed by half hearted, almost bland, attempts at different curries and preheated onion bhajis. A much better bet is to head over to Chungking Mansions which clusters a lot of the local India community and promises a much more authentic experience. Khyber Pass has for a long time been my pick of the different offerings in the mansion. When I visited several years ago, Khyber

Khyber Pass has for a long time been my pick of the different offerings in the mansion. When I visited several years ago, Khyber Pass offered curries cooked so that their different flavours were more intense, a wider range of different types of dishes and breads, and a generally more pleasant atmosphere.

The balance of spices in the sauces at Khyber is its main strength, although the tandori dishes are also supposed to be good. The saag curries have spinach potent in flavour with a nice course texture that goes best with tender white chunks of chicken. We had the mutton saag however, and the sauce was let down by large chunks of lamb that were tastless and far too tough.

Mutton jalfrezi suffered from the same poor quality meat. Really the lamb should break apart into soft chunks. The jal frezi also lacked that slight piquancy which can make jal frezi so interesting. It had nicely balanced spices, but didn’t really leave you with a striking impression. The chicken mahkani was good however, with the really rich, subtly spice creaminess which makes this dish so satifying.

Several other smaller complaints might further push me to look elsewhere. The popadoms came with tomato sauce. The waitress who took our order didn’t really listen properly and kept suggesting different things in an attempt to push the price up. The restaurant now serves alcohol and although the didn’t make a fuss about us drinking our own bottles, indicated that this was unwelcome in future. Other restaurants in Chungking allow you to bring your own.
2010-01-26 19 浏览
到了7E的咖哩王,店員除了有南亞人仕還有香港人,可以用廣東話交談,服務很用心,會介紹甚麼好食,甚麼比較辣。這次到了這裏己經是八時多,但卻是坐無虛席,大廳己沒有位置,我們被安排到內房中進饍,環境比較迫逼,地上有少許污濁,環境衛生尚算可以。印席咖哩角(20)有四大個是印度式的那種充滿香料味,形態圓圓的加上綠色薄荷醬很好味。特色王咖哩燒雞柳(61)是一種印度式的燒烤,雞肉軟軟滑滑很強的咖哩味,熱辣辣加上檸檬汁和那些雜菜很是美味。咖哩魚塊(55)和香辣青豆磨菇(42)是一般印度/巴基斯坦咖哩的那種,用來伴飯一流,值得一提是香辣磨菇,起初食落不會太辣,但是會越食越辣的,但又幾好味。同場加映了印度涷玫瑰茶(12),顏色紅紅味道都算唔錯。另外還叫一個白飯(8)和蒜容nan(16),白飯不值一提,涼涼的還有生飯,可是薄餅就很好味,有蒜容香味,配合咖哩一享受。最後總共食了一百九十多元,好像是折後的價錢,足夠三個人食,在尖沙咀的飲食費用高昂,而重慶大廈是大件夾好食的了。http://icuteee.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=2152

臨出門前搜索過,,尖咀,,41~100 呢間第1頁內好似,,對上有間好時xx,,,,另一間又係重慶位於,,講到目的地,,去到先知個大廈8成都係黑人/印度樣既人...附近都係賣類似既食品,,18xx上樓,,見寫住"remember only'我就同其中一位侍應講,,問:eat得?i am no remember,,佢整eat姿勢,示意可以,,入去見有位似老細,識講廣東話人,,但操流利印度話,,唔理咁多,,問題係要填紙入會,,有張金即時,,後面見寫10% off,,當時只有我一個客,,叫左黃薑飯28$,,燴羊肉55$,,,(本人月入小於10k)所以算好'破費,,但一場黎度,,豪比佢,,等左10mins,,兩碟同時間黎,,飯份量適中,,咬落同以往街邊試過差不多,,咖哩方面,,算係中上,,定唔知受氣氛價錢環境影響,,太貴,,所以認為佢有中上級數..接近滴汁不想放過心態..羊份量又係適中,,味道亦有既,,但整體同上年食過一次廣華對開/朗豪附近都係差不多,,好難有超卓超喜悅既食覺,,亦係時候醒覺,,我唔太識食咖哩晨早覺,,因為總覺得辣野就係辣佔重分,,其他都比看小了,,,而差別又度度不大,,我個刻
佢整eat姿勢,示意可以,,
入去見有位似老細,識講廣東話人,,但操流利印度話,,唔理咁多,,問題係要填紙入會,,有張金即時,,後面見寫10% off,,當時只有我一個客,,叫左黃薑飯28$,,燴羊肉55$,,,(本人月入小於10k)所以算好'破費,,但一場黎度,,豪比佢,,等左10mins,,兩碟同時間黎,,飯份量適中,,咬落同以往街邊試過差不多,,咖哩方面,,算係中上,,定唔知受氣氛價錢環境影響,,太貴,,所以認為佢有中上級數..接近滴汁不想放過心態..羊份量又係適中,,味道亦有既,,但整體同上年食過一次廣華對開/朗豪附近都係差不多,,好難有超卓超喜悅既食覺,,亦係時候醒覺,,我唔太識食咖哩晨早覺,,因為總覺得辣野就係辣佔重分,,其他都比看小了,,,而差別又度度不大,,我個刻同自己講,,唔再試印度野,,當然指想搵野食時,,無主意時,,埋單83$ 真係9折左..75$..原本以為咁好評,,去度要等位,,點知相反,,
It's the end of the sem break, my first sem break.We decided to have a Indian dinner to end this.I know this restaurant is recommended by Ar So n little fat girl had tried be4, so wewanted to try it once again! Samosa : I think the cover is too thick, used too much powder to make the cover. N inside is not that bad. it had potatos n little bit of meat there. I think it's okay. Cheese pizza : It's great. if u love cheese, u must like it. It's full of cheese n wont feel very oily. Spicy Chicken

wanted to try it once again!

Spicy Chicken : The waiter told me that it's juz a BIT spicy but it's not true! It's quite spicy to me. The sauce is gd but the chicken is not really gd coz I dont feel like eating a chicken. n it's rough.

Curry lamb : it's better than the chicken. the flavor of lamb really go into the curry.
n the taste of the lamb is gd.

This sem break is all about eating n sleeping but it's fruitful! =D
Try this restaurant. It's good.
Cheese Pizza
Curry Lamb
Spicy Chicken
2010-01-06
Cheese Pizza
Curry Lamb
2009-12-23 49 浏览
特地選擇這間「咖喱王」,我與朋友四人同行,渡過火辣的聖誕,我們四個也是第一次來。我們坐下不久,老闆已遞上一客的胡椒餅,還附有青色醬。小塊的胡椒餅,沾上一點點的醬,已經辣得要死…但是那種十分過癮的辣!隨後點了蒜味薄餅這個很香蒜味,不太油!點咖哩一流!印度雞皇炒飯之前上網看過有很多人也對這個飯評得一般。但因為沒太多飯可以選擇,於是以搏一次的心態點了。哎~~~~出乎意料的好吃耶!即使不吃辣的朋友也能接受。燒烤精選這個有炸魚塊一塊、燒雞腿燒雞胸各一、如獅子狗般的肉腸兩條、薯塊等。印度肉腸的外貌是不美觀的,初時都考慮到底要不要吃,不過最後也吃了,味道也很OK!跟平常我們吃的味道差不多。除了這個之外,其他的都沒什麼特別。咖喱蝦(50元)我有朋友說這個一般,因為沒什麼咖喱味。我個人只吃到微辣及帶點蕃茄味。也許這個是的確有這樣的特色吧…但是蠻好吃的!至於裡面的蝦,我們數過,是有五隻蝦。這麼小小的一碗咖哩,竟然有五隻蝦,比率上已經算多了。因而我們初次估計只有四隻 特色乳酸($18)我兩位朋友叫了乳酸系列。一個則是特色乳酸,另外一個芒果乳酸。不錯不錯。青檸梳打(12元)這個青檸不大,淡淡的,沒特別。吃完之

隨後點了
蒜味薄餅
這個很香蒜味,不太油!點咖哩一流!
燒烤精選

咖喱蝦(50元)

特色乳酸($18)
青檸梳打(12元)
這個青檸不大,淡淡的,沒特別。
吃完之後,我們也有一種感覺。就是,由吃了飯之後,其後無論吃什麼,都是與雞皇炒飯
同一味道,也許那個炒飯用的香料太重…
但的確正宗的印度餐!不辣不歡!

特色乳酸
特色乳酸
咖喱蝦
青檸梳打
2009-12-03 32 浏览
周二在尖東Happy Hour完,一行三人提議到重慶七E咖哩王開餐﹗記得第一次來呢度食飯都係呢兩個老友帶隊的,事隔成三四年,今天又來了﹗重慶大廈裝修,樓層電梯口等乾淨了不少。7E亦都好明顯有裝修過,連餐牌都加左0的相落去靚仔左好多﹗先來一個咖哩角,一客四隻兩素兩牛﹗記憶中素的咖哩角很難食,友人今日食話入面全部都係薯仔豆蓉欠奉,同佢0係中東吃的爭天共地不正宗,當然味道亦欠佳啦﹗我吃的牛肉咖哩角味道反而不錯,外皮雖厚卻炸得酥脆,咖哩味濃,有0的肉鮮點都係唔同0的﹗再來一人一隻鵪鶉仔﹗炸得相當脆口,連頸連骨全部都可以食哂,鵪鶉醃得入味,可惜是炸得過火,入口好乾,都值得一試不過無三年前咁好食﹗咖哩要了三款,是上來重慶的重點﹗咖哩雜菜,微辣,咖哩較重椰汁香,講真我就唔多鍾意0的菜上面加上0的咩咖哩葡汁之類的醬汁,我覺得失卻左吃新鮮蔬菜的味道﹗咖哩牛腩,味道接近不辣卻香口,個汁用來撈白飯最好食,牛有三四件,全部都係半肥瘦,超有牛味並帶羶。呢個就係我既錯,因我問待應有咩係最辣的,佢叫我地點呢個巴辣雞﹗這是一口飯,我放了一羹咖哩在面頭,吃了半啖,痛楚了三個字才能再說話。咖哩裡吃不到咖哩香,入面全是辣椒
重慶大廈裝修,樓層電梯口等乾淨了不少。
7E亦都好明顯有裝修過,連餐牌都加左0的相落去靚仔左好多﹗
先來一個咖哩角,一客四隻兩素兩牛﹗

再來一人一隻鵪鶉仔﹗
咖哩要了三款,是上來重慶的重點﹗
咖哩裡吃不到咖哩香,入面全是辣椒籽,一啖入口先是舌尖發燙,再進而喉口直至胃部滾起陣陣火焰﹗
全口幾近麻痺,眼淚鼻涕不能自控,飲幾杯啤酒都解唔到辣,只有用白飯灌之,十五分鐘後終於可以同友人說:"真係好x辣﹗"
最後呢口白飯係食唔哂的﹗今天終於知道錯﹗
食其他咖哩比較好﹗
蒜蓉薄餅香脆可口,好好食﹗
埋單一人唔洗一百蚊,抵食過癮,老友話係好辣不過每一年半載佢又會心思思上上來挑戰一下﹗
更多相:
咖哩牛腩,相當重羶味
巴辣雞,夠膽你就食﹗
蒜蓉薄餅香脆好吃
2009-11-26 18 浏览
同個朋友一齊行完tst 行到重慶大廈附近, 俾好多外國人仕勁sell 咖喱, 我地見又未試過, 就由其跟左一個人去食….我地去左7/f 果間”咖喱王” 雖然間野好似好dirty 咁, 不過人生難得一次由佢啦, 一坐低, 老闆就送左一個價值$6既胡椒餅俾我地食…. 不過都幾好食, 不過本人覺得點佢送果個sauce 會好味得多…★★★☆☆ ( 唔包醬)之後我地叫左一個羊肉炒飯, 特色咖喱雞餐 (包pizza 一款, 我地揀左芝士薄餅), 同埋一個特色雜錦羊肉炒飯 : 好大碟, 好抵食, 不過就勁辣, 超有咖喱味, 應該係同咖喱粉的, 很好, 我就很喜歡, 唔鍾意食辣既你要三思!! 同埋個羊肉就老左少少, 食落有d 韌.. 但整體都okok! ★★★★☆特色咖喱雞餐 : 唔知係咪食完個炒飯, 覺得佢冇咩咖喱味, 不過d 整得好滑, 好大舊 ★★★☆☆芝士薄餅 : 熱食一流, 但涷左就好硬 ★★☆☆☆特色雜錦 : 有好多野食, 有2 件冇骨雞,2件有骨雞, 2塊魚柳, 3條牛肉腸冇骨雞同有骨雞都好好食, 好入味, 但略厭乾左少少, 條牛肉腸就冇咩味…. 同埋個價錢叫唔叫合理就見人見置, 因

芝士薄餅 : 熱食一流, 但涷左就好硬 ★★☆☆☆

冇骨雞同有骨雞都好好食, 好入味, 但略厭乾左少少, 條牛肉腸就冇咩味…. 同埋個價錢叫唔叫合理就見人見置, 因為呢幾舊野, 就$74 , 我就覺得好似貴左少少…. ★★★☆☆
2009-11-22
  • 羊肉炒飯
2009-11-12 25 浏览
食到一檯都係, 每人都只需付70蚊 去邊度搵呀?? 有!!!!! 真係平靚正, 不怪得每次book左位都要再等多1個鐘啦, 值得既...因為真係好味首先叫左個雞沙拉, 非常得意既雞塊紅紅色又酸酸辣辣(推介)可惜無影相, 再叫左兩個主甬, 中辣咖哩雞同埋大辣咖哩豬, 再配印度薄餅 (芝士, 洋蔥, 牛油味) 簡直係天作之合. 咖哩汁非常濃烈但又唔會太over, 正宗既咖哩餐除左係重慶大廈既咖喱王, 我諗都別無地方可選了. 想嚐一餐抵食夾大件, 就要付出時間同耐性. (題外話) 可能係人山人海既關係, 佢地設有一房作等位用, 仲有電視可作消磨時間, 不錯不錯!! 不過如果佢地可擴大餐廳面積作用餐, 我諗我地就唔駛再要1個鐘後先有得食, 咁樣仲會開心d多幫襯. 嘻~ 希望考慮!
食到一檯都係, 每人都只需付70蚊
, 值得既...因為真係好味

2009-10-17
庆祝纪念
生日
  • 雞沙拉
2009-11-05 65 浏览
唔記得以前有冇食過,平日七點幾都幾乎滿座,好彩一去到就有位o者!點左:咖哩角 - ok特式燒雞柳 - 好味咖哩魚 - 好味馬沙拉雞 - 好味咖哩牛腩 - 好味2x牛油薄餅 - 太油, 比想像中差1x蒜蓉薄餅 - 太油1x白飯2x芒果乳酪 - 好味總括黎講都算好味, 只係D薄餅遜色左D!本來叫左個鍋仔牛腩,點知漏左單,所以改左普通咖哩牛腩! 但SERVICE都OK丫!無之前D人講得咁差!可能個別WAITER啦!平均每人$78
點左:
2x牛油薄餅 - 太油, 比想像中差
1x蒜蓉薄餅 - 太油
1x白飯
2x芒果乳酪 - 好味
總括黎講都算好味, 只係D薄餅遜色左D!
平均每人$78
送o既前菜
估唔到咁好味喎!
芒果乳酪
蒜蓉薄餅
咖哩牛腩
2009-11-03
送o既前菜
估唔到咁好味喎!
芒果乳酪
咖哩牛腩
2009-10-07 17 浏览
上到去門口寫住'members only',入到去第一件事係俾張form你'入會',拎住張會員咭有九折... 其實即係人人都有九折...坐低點菜, 起初有少少擔心太辣會食唔掂,而menu上又無話幾辣,最後我忍唔住問: "會唔會好辣o架?!" 點知答案竟然係: "唔辣o既" (???) 可能為了迎合香港人口味??咖哩雞(好似叫鑊仔咖哩雞?) - 大家一致認為最好食. 味道有少少甜,可能係香料的關係,味道幾獨特.咖哩牛 - 咖哩味道其實唔錯,但唔覺特別, 最大問題係牛肉: 好韌呀...咖哩羊 - 羊肉大大舊夠腍又唔'蘇',真係好好味... 但部份羊肉連骨. 咖哩汁係三碟之中最'杰',味道OK,不過就似係其他地方食到的咖哩味.牛油薄餅 - 多層牛油香,比較鍾意這個.芝士薄餅 - 好有芝士香,個人覺得齋食好正,但沾咖哩則有少少怪,因為芝士與咖哩都係味重的食物.羊肉炒飯 - 睇落似成座山的炒飯,查實因為個碟細...不過裡面藏住好多大大舊的羊肉. 炒飯有淡淡香料味,但太乾啦; 始終認為羊肉最正!
牛油薄餅 - 多層牛油香,比較鍾意這個.
2009-09-17 46 浏览
前晚同老婆到這裡食晚餐,本來懷著一份期待的心,好多人也說這裡的咖哩好味,今日特來試一試.一開始點菜,有個上年紀中國女人寫菜(化妝好濃)已經沒有禮貌,叫了幾次也不理我,之後終於幫我寫菜,除了無禮貌之外,仲大聲夾惡,唔知以為免費,旁邊黎先過我們的客人向我們講,也遇到同一樣的情況.叫完菜之後,等了30分鐘也沒有野食,有菜上時,上錯菜仲話我地唔岩,D餐具唔清潔,食物份量小,味道方便也可以,咖哩真的幾好味,當中以芝士薄餅最正,但食完之後,回家要飲好多水,仲有…….下次請我都唔去.
前晚同老婆到這裡食晚餐,本來懷著一份期待的心,
好多人也說這裡的咖哩好味,今日特來試一試.
一開始點菜,有個上年紀中國女人寫菜(化妝好濃)
已經沒有禮貌,叫了幾次也不理我,
旁邊黎先過我們的客人向我們講,也遇到同一樣的情況.
叫完菜之後,等了30分鐘也沒有野食,
有菜上時,上錯菜仲話我地唔岩,D餐具唔清潔,
食物份量小,味道方便也可以,咖哩真的幾好味,
當中以芝士薄餅最正,但食完之後,
回家要飲好多水,
仲有…….下次請我都唔去.
2009-09-05
2009-09-11 39 浏览
之前不太接受食印度野既我,因受同事影響,經常去食火炭的一間傳統印度餐廳!!!慢慢覺得印度野食確實都有佢好食之處.....於是朋友生日便介紹去口啤甚好的重慶7E~但老老實實真質素的確比預期差好多~當日叫的食物有:特色烤雞 (全埸最好食係佢,d雞唔算太"鞋"燶燶地幾好食)咖哩牛腩 (牛腩好韌,咖哩唔算特別好好,味道一般)蒜蓉烤餅 (都好一般,太粉,唔知點解咁多人讚)芝士烤餅 (呢個好d,麵粉適中,但冇乜芝士味)炸洋蔥圈 (都叫ok,但都係用左太多粉去炸)可能係阿蘇介紹過所以生意咁好,坐無虛席.....但個人覺得食物及環境略差!!!唔會再去~
但老老實實真質素的確比預期差好多~當日叫的食物有:
特色烤雞 (全埸最好食係佢,d雞唔算太"鞋"燶燶地幾好食)
咖哩牛腩 (牛腩好韌,咖哩唔算特別好好,味道一般)
蒜蓉烤餅 (都好一般,太粉,唔知點解咁多人讚)
芝士烤餅 (呢個好d,麵粉適中,但冇乜芝士味)
炸洋蔥圈 (都叫ok,但都係用左太多粉去炸)

• 特色烤雞
2009-08-29 17 浏览
幾年後和 Father 食咖哩, Johnny 不在, 已设有熱情招待了.食物如下 1) 咖哩鱼 : 鱼太乾和有些"實", 不太好! 但嗰汁OK la.(2) 咖哩牛脯 ; 肉不"林", 有啲失望, 嗰汁仲好正!(3) 咖哩羊肉餅 : 正! 不"So" , 好味!(4) 洋悤溥餅 ; 仲正!, 又有Photo係入面, 一流!咖哩水準和服務差了, 下次都係試另一間

食物如下 :

(1) 咖哩鱼 : 鱼太乾和有些"實", 不太好! 但嗰汁OK la.
(3) 咖哩羊肉餅 : 正! 不"So" , 好味!

咖哩水準和服務差了, 下次都係試另一間
咖哩鱼
咖哩牛脯
咖哩羊肉餅
洋悤溥餅
(非会员)
以後都唔會去重慶大廈食野, 都係因為e 間7E 衰, 累街坊!!!!!!!!!!事緣約左幾個朋友, 大家都話未到過重慶大廈食curry, 又聽d friends 講話好nice ga d 人, 咁就一齊去左食dinner啦, 一去到大廈下面, 其實都幾驚, 因為好多巴籍人士, 不過又見到佢地真係幾nice.點知上到7E, 就係惡夢既開始, 一上到去見到有個中國籍女人, 4x 歲, 應該係老闆娘掛, e 個女人已經起度鬧緊人, 之後大家都呆哂啦, 明明話好nice 嫁麻!!之後我地無理啦, 佢見我地一班人上到去, 問我們幾位, 我們話8個, 但佢竟然安排張4 人枱比我地囉, 即係咁, 如果佢無位無枱 or 比人訂左枱都仲話等下呀, 但係佢間野仲有3 張枱係空既, 仲要有張係8人枱, 我地完全唔明白點解囉! 咁我們無理佢, 話要坐張8人枱, 因為我地8個人, e 個女人成個面黑到呢!!!!!!!!坐落叫野食, 咁因為我們大家都未去過食既關係, 就舉手問下有咩recommend 啦, 見到e 個女人approaching, 都已經知道唔方好野嫁啦! 問佢有咩recommend, 佢唔答人,

坐落叫野食, 咁因為我們大家都未去過食既關係, 就舉手問下有咩recommend 啦, 見到e 個女人approaching, 都已經知道唔方好野嫁啦! 問佢有咩recommend, 佢唔答人, 咁算啦, 我們自己叫, 叫左幾個curry chicken, shrimp, indian rice 同埋烤餅之後, 因為我地圍內discussing 叫咩牛, fish and other food, 咁我地見佢起度等, 好似唔係幾好咁, 就叫佢落住order 先, 話轉頭再叫, 咁e 樣好平常o者, 點知e個女人又燥底啦, 佢大大聲咁話 "wei, 唔可以咁落單嫁wor, 邊有人咁落單嫁" 痴線ga, 我地去係食野, 又唔係去比人鬧, 咁樣無啦啦比人話一餐, 咩都無引啦!!!!!!!!!!!! 咁我地其中一個friend 比較好人, 佢就同e 個惡女人講, "我地唔係話唔落單wor, 只不過係落住e d 先o者, 頭先叫你recommend 你又唔出聲, 咁我們唔識叫係咁嫁啦" 之後e 個女人still 唔理人, 係咁棟起度!!!

去到e 個位其實我們有部分人話不如走人, 不過難得成班friends 約到出黎同埋8個人起TST 搵野食始終都要等一段時間, 咁結果我地都係stay,求其叫多幾個curry 牛, 魚, 羊 咁就打發個惡女人走啦!

食落呢, 講番句公道說話, 咁e 間野又唔係難食既, 不過又唔講得話好, 一般啦~~

不過個惡女人又無啦啦走左過黎, 問我地有無野要加, 我地見仲有curry 剩, 就加左幾個烤餅, 一個飯, 好啦, 咁再過多唔夠5 mins, e個女人又問人洗唔洗加單!!!!!!!!!!!!變態嫁, 墳化爐燒野都唔止5分鐘啦下麻!!!!!!!!!!!!!

結果埋單每人around $100, 加送無限黑面, 再送比人鬧一餐!!!!!!!!!!!!!

我地事後點諗都唔過份呀, 每人around $100 埋單, 都唔係叫得少野啦, 但比d 咁既service, 一定以後都唔黎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(如果服務有得choose -ve 分, 我一定比-5 佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
2009-08-22
2009-08-21 42 浏览
朋友想食咖喱,原本約O左O係佐敦等,點知見到時又未肚餓,行下行下就落O左尖沙咀,所以就鼓起勇氣入重慶試下啦~ 朋友話食過7E OK,所以諗都冇諗就行去等LIFT,8點左右上到去,等O左大半個鐘呀,開頭佢講10-15分鐘的... 好在有間房可以坐O係度等,又可以睇下電視咁~~環境比我想像中乾淨,冇異味、冇污跡...不過2個人唔可以試太多O野,隔離枱成6-7個就醒喇~飲品方面,我杯mango lassi同朋友O既原味lassi都OK~食物,首先一個燒烤精選,有雞、牛、羊、魚... overall都好味,唔會太乾,唯一係個羊鹹O左少少...跟住就叫O左NAN + 胡椒薄餅 配咖喱牛腩同埋薯仔芝士食,唔辣、唔算濃味,但好香,夾餅食一流~service都可以,有D識講廣東話,仲非常流利,同食客打成一片。捧著很飽的肚皮回家去 ^^"

好在有間房可以坐O係度等,又可以睇下電視咁~~

環境比我想像中乾淨,冇異味、冇污跡...

不過2個人唔可以試太多O野,隔離枱成6-7個就醒喇~

捧著很飽的肚皮回家去 ^^"
咖喱牛腩、NAN+胡椒餅、薯仔芝士
2009-08-20