2020-11-21
天氣一涼就成日心思思想食雞煲,咁啱上網見到呢間好似新開就上咗嚟試吓!一入去已經比裏面嘅裝潢吸引住,有啲霓虹燈、仿鐵閘,成件事非常懷舊香港一入門口員工已經問我地要咩辣度,因為我哋唔係好食得辣 ,所以我地就揀咗大、中、小、微辣入面嘅小辣,坐低冇耐雞煲就好快上!少少辣配少少麻再加埋少少甜味,雞件多肉少骨,入味之餘又非常嫩滑!同朋友好快就已經食晒啲雞😂之後就加咗清湯去打邊爐!初頭以為得出面自助菜吧拎菜🙊點知原來係用QR code落電子菜單,選擇更應有盡有,無論係豬羊牛雞,丸類、內臟類、蔬菜定海鮮類都有齊!我地好快就揀好心水落單,d嘢食都上得幾快👍🏻我哋食完又可以叫其他唔同嘢食,非常抵食!而令我驚喜嘅係出邊自助甜品吧!竟然有frozen yogurt!!😍😍😍雖然雞煲邊爐食到好飽,但係都係忍唔住食咗兩大杯😂!總結來講 ,今餐都幾唔錯👍🏻好食之餘又多選擇,同埋價錢都非常抵,環境闊落得嚟都幾乾淨 !
竟然有frozen yogurt!!😍😍😍