2018-10-06
作為元朗小店黎講,呢個價錢其實係好貴😟因為位置好細,座位少得可憐,只有一張四人枱😅等位等左我超耐😩為左一試,唯有等下啦·龍鳳鰻魚蛋治💰HKD40已經由$35、$38,加到而家$40⋯⋯期望自然有返咁上下🤨·份量唔算大滑蛋整得幾好、好滑溜無炒到變左老身但係鰻魚好薄好細件😟而且入面加左好多類似和風沙律醬既東東,完全食唔到鰻魚本身既味道🤔所謂創意三文治🥪就係果塊面包夾左係蛋同鰻魚中間,變相濕哂稔哂,我完全唔覺得有咩軟熟感,濕到扁哂就真,不值一提🤦🏼♀️🤦🏼♀️·當你曾經食過平價抵食既鰻魚飯,你就覺得呢個質素收$40,堅貴!😟😟·跟餐加伯爵奶茶💰HKD20(原價$25)成個餐,我最滿意係呢支奶茶啦😅所有飲品原樽放雪櫃,唔會加冰,所以唔會有多冰搞到杯野飲淡哂呢個問題,各款奶茶有哂記號,任君選擇👍🏻👍🏻茶味唔算突出,但係奶香味十足,而且入口好順滑,跟餐$20一支都係貴,但絕對比鰻魚蛋治合理😎😎·簡單黎講試過一次就乜都夠🏃🏽♀️(奔~)
龍鳳鰻魚蛋治💰HKD40
份量唔算大
滑蛋整得幾好、好滑溜無炒到變左老身
跟餐加伯爵奶茶💰HKD20(原價$25)
簡單黎講
試過一次就乜都夠🏃🏽♀️(奔~)