2022-06-24 43 浏览
女人唔補好易老市面上好多林林總總嘅豬腳薑。除咗自己整手整之外,唔想麻煩就可以買。其中一個品牌就係鴻福堂。朋友近排小朋友滿月,抽送左呢張禮券俾我哋。鴻福堂豬腳薑 $38.00一包入邊有兩隻雞蛋🥚,四隻豬腳,四舊薑。裏面嘅汁看似好液體,但係食落去呢就好濃稠。充滿着醋味同埋甜味。雞蛋又唔會好似鐵蛋咁。整體嚟講都覺得非常之值得買。就算冇人送唔得閒都可以買包返去補補身,送俾身邊嘅女性朋友亦都一流。不過都要注意體質如果係燥底嘅話就唔好食咁多啦。
女人唔補好易老

朋友近排小朋友滿月,抽送左呢張禮券俾我哋。

鴻福堂豬腳薑 $38.00

2017-06-06 251 浏览
正要買湯,剛好是日月魚淮山節瓜豬腱湯售推廣價,此湯的日月魚和響螺對肝臟有益 ,節瓜清痰利水,淮山健脾臟,祛濕,無花果健胃潤腸。在炎炎夏季最適當。另一推薦是蕃茄富士蘋果無花果雞湯,蕃茄有抗氧化功效,健胃整腸,蘋果益氣健脾。蕃茄和蘋果十分合拍,帶酸味,夏天飲正好。

外卖自取