2021-12-21 68 浏览
我一向鍾意食日本菜 ,新公司地址搬咗去黄埔,老闆請員工晚餐,我們都很開心來到新開張OMAKASE! 而呢間正正係黃埔百寶坊門口旁新開,我們坐在餐廳可親眼目睹高級廚師師傅為客人親手做各種日本壽司,例如有新鮮馬糞海膽啦,三文魚、中拖羅、北海道帆立貝、大拖羅等等是令日本海產!更有手卷類,又有炸物類,真的豐富到不得了!老闆在餐廳順便慶祝公司新地址搬到黄埔,和這間新餐廳一樣剛開呢!鮨竜 紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖
而呢間正正係黃埔百寶坊門口旁新開,

鮨竜
紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖

2021-12-21 99 浏览
透過住紅磡既朋友,知道新開咗一間比較親民嘅日式餐廳,仲要係親民價既廚師發辦,今日一個人的晚餐,就立即安排上!睇menu見到呢個價錢同份量,真心覺得親民😍十件壽司中,每一件壽司都好似精品咁,而當中自選嘅兩件壽司,我選擇左珍寶牡丹蝦及活赤貝,一上枱見到咁精緻既美食,立即充滿食慾!珍寶牡丹蝦~牡丹蝦肉與普通蝦嘅口感已經有分別,加上珍寶嘅尺寸,同上面炒蟹膏既配搭,簡直係YYDS!必點item無誤!活赤貝~非常爽口鮮甜,加上獨有醬汁,更加能突顯出佢嘅優點!三文魚子軍艦~三文魚子上面灑上碎柚子皮,何作提鮮之用,將整件事提升了,更令人驚喜!魚子非常大粒,口感非同凡響。碎蔥吞拿魚手卷~由於即造既關係,紫菜依然脆口,吞拿魚蓉夾雜著蔥獨有香氣,令到我嘅口腔有滿滿既幸福感。麵豉湯~從湯碗已經睇得出係富士山嘅形狀,有別於一般器皿,整個氛圍令我有如置身日本,麵豉湯亦都香濃夠味,凍嘅日子,喝上一口熱湯,立即加分!豆腐雪糕~豆腐本身俾人嘅感覺係淡淡嘅口味,但呢度可以演繹出豆腐味道非常濃郁、香滑,可以令人回味。

睇menu見到呢個價錢同份量,真心覺得親民😍

活赤貝~非常爽口鮮甜,加上獨有醬汁,更加能突顯出佢嘅優點!

2021-12-21 30 浏览
最近越來越多新開業嘅omakase ,今次我又試新野喇!呢間位於黃埔天地嘅鮨竜新開業,晚市套餐竟然三百幾蚊就可以食到!真係超抵食呀~晚市套餐由$388-$1280不等,今次我先試咗個最經濟嘅套餐先!$388 廚師發辦十件壽司定食(一人前),有10件壽司,其中兩件可以自選🍣套餐仲包括左前菜、手卷、湯同埋甜品,夠飽之餘款式又多~而且食材都好高級㗎!所以平日夜晚都好受歡迎,差唔多坐滿。✨前菜✨白身魚配和風汁,酸酸地好開胃,仲要加咗食用花,賣相一流~✨壽司十件✨中拖羅壽司-配甜煮海苔,提升口味層次!白蝦壽司-蝦肉有好多隻,好爽甜~右口(鮫鰈魚)-配搭蔥及紅茸,口感有啲似左口魚,爽口肥美!珍寶帶子壽司-上面加咗柚子皮醬,味道清爽,帶子好大隻,好鮮甜!大拖羅壽司-油香十足,好肥美呀!日本馬糞海膽壽司-最喜歡嘅一件❤️馬糞海膽獨特嘅味道,入口即溶,唔會腥,回味無窮,而且份量超多!火炙黑龍三星漬壽司象拔蚌刺身壽司真鯛壽司間八魚壽司✨手卷✨碎蔥吞拿魚腩手卷食完10件壽司其實已經好飽,點知壓軸嘅手卷咁鬼正,吞拿魚腩打成碎,加入蘿蔔同埋香葱,口感爽脆,吞拿魚勁香,一啖一滋味!✨湯✨鮮蝦味噌湯唔係普通嘅味噌湯,

✨前菜✨
白身魚配和風汁,酸酸地好開胃,仲要加咗食用花,賣相一流~

壽司十件✨

中拖羅壽司-配甜煮海苔,提升口味層次!

白蝦壽司-蝦肉有好多隻,好爽甜~

右口(鮫鰈魚)-配搭蔥及紅茸,口感有啲似左口魚,爽口肥美!

大拖羅壽司-油香十足,好肥美呀!

火炙黑龍三星漬壽司
象拔蚌刺身壽司
真鯛壽司
間八魚壽司

✨手卷✨
碎蔥吞拿魚腩手卷

✨湯✨
鮮蝦味噌湯
唔係普通嘅味噌湯,蝦味濃郁,好正!

甜品
最後嘅甜品係開心果雪糕🍦口味特別又唔會太甜~

整體來講超級滿意,晚市三百幾蚊有咁嘅水準邊度搵,下次要帶其他朋友嚟試吓!
2021-12-21 42 浏览
喺土瓜灣黃埔住咗咁耐,其實日本餐嘅選擇真係唔算太多,一係好平價嘅壽司外賣店,一係就好似好貴嘅omakase餐,喺呢個地方反而缺少嘅就係一啲中價適合一家大細去嘅選擇。聽到呢個名開左一個星期,呢晚無飯食,要搵個地方去,順理成章就係呢到。有好多種唔同嘅餐可以俾你選擇,由於簡單晚餐,就選最基本的餐單試試。先有個沙律,勁,有好多白身魚,我以為食緊刺身,原來係食緊沙律。先來五件比較淡口味嘅壽司,黑鯥又幾好,味道很鮮又不會太腥。深海池魚,厚厚地,豉油帶出魚香。間白,冬天不常見,呢種白身魚都有得食就知好野。中拖羅,我最愛,較油多,較強勢。赤貝不是大驚喜,較細件,但味道係新鮮的。白蝦係我最愛,大拖羅的滿足,原來勁過中拖好多。馬糞海膽,唯獨是紫菜不夠脆。帆立貝,又係好大隻。喜之次,感覺同Kinki差不多種類,但當然係兩種不同的的魚。最後又有湯又有甜品同呑拿魚手卷,呢個價黃埔來說,好平,值得食多幾次,下次omakase見。

先來五件比較淡口味嘅壽司,黑鯥又幾好,味道很鮮又不會太腥。

深海池魚,厚厚地,豉油帶出魚香。

間白,冬天不常見,呢種白身魚都有得食就知好野。

中拖羅,我最愛,較油多,較強勢。

赤貝不是大驚喜,較細件,但味道係新鮮的。

白蝦係我最愛,大拖羅的滿足,原來勁過中拖好多。

馬糞海膽,唯獨是紫菜不夠脆。

帆立貝,又係好大隻。

2021-12-20 56 浏览
很開心早前來到黄埔幫襯了一間是日本菜高級的新開張餐廳品嘗了OMAKASE! 始終不是常常有機會食到,我都有其要求的,而呢間係我食過在香港來說真的最好味呀!所以黃埔街坊有福了,它是一間黃埔新開張日本料理餐廳,品嚐到高級OMAKASE,師傅有好多年日本菜經驗,我今日品嚐到馬糞海膽、大拖羅、中拖羅、北海道帆立貝、全部最高級食材新鮮又肥美!回味無窮!鮨竜 (日本餐廳)紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖
所以黃埔街坊有福了,它是一間黃埔新開張日本料理餐廳,
全部最高級食材新鮮又肥美!回味無窮!

鮨竜 (日本餐廳)
紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖

2021-12-20 1371 浏览
日本菜又係日本菜因為朋友知道我冇得去日本所以BOOK左 剛新開的日本菜同我食去黃埔食…老實講. 真 係 好方便地鐵站附近餐廳以一般日式簡潔裝飾客人可直接面對3位廚師讓客人可以直接同廚師對話.了解客 人既需要, 更可以給客人信心.朋友幫我選了一個套餐由廚師發板最抵食之餘有我最愛既海膽先來個前菜叫黑梅見蜆內裡的腸可以食因為食材專由日本來較安全.肉..係清甜, 冇沙之餘用少少醬油.提 升個鮮味出來刺身間八魚 薄切樣子似油 金魚但魚香味清甜刀工 夠薄之餘冇 根位.而 上面有少少好像芽菜仔既 植物聽總廚講是蘿蔔頭頂苗味有少少辛口味道好像幫你清下口腔內海鮮刺身.真是吃不停日本帶子及蝦重點蝦 上面的蝦膏….超好味, 微硬微軟..混合一起食. 再加上蝦膏 鮮甜味人間極品.因為蟹膏 常食, 蝦膏真係未嘗過不要加任何醬油. 已經回味.貪心的我, 加少少醬油係日本帶子及蝦上, 一齊食, 又幾特別好味.日本帶子好大隻, 要分3啖食.蝦..爽甜…一口氣, 食左4款刺身.要清 下口腔內的海鮮味.日本正江縣蕃茄又Juicy 又fresh.加上皮脆.好味.食完刺身, 食壽司.一碟4款由左象拔蚌食起.飯 以3種日本醋混
日本菜又係日本菜

因為朋友知道我冇得去日本

所以BOOK左 剛新開的日本菜同我食

去黃埔食…老實講. 真 係 好方便

地鐵站附近

餐廳以一般日式簡潔裝飾

客人可直接面對3位廚師

讓客人可以直接同廚師對話.

了解客 人既需要, 更可以給客人信心.

朋友幫我選了一個套餐

叫黑梅見蜆

內裡的腸可以食

因為食材專由日本來

較安全.

肉..係清甜, 冇沙之餘

用少少醬油.

味有少少辛口味道

好像幫你清下口腔內

海鮮刺身.真是吃不停

日本帶子及蝦

重點蝦 上面的蝦膏….

超好味, 微硬微軟..

混合一起食. 再加上蝦膏 鮮甜味

人間極品.

因為蟹膏 常食, 蝦膏真係未嘗過

不要加任何醬油.

已經回味.

貪心的我, 加少少醬油係日本帶子及蝦

上, 一齊食, 又幾特別好味.

日本帶子好大隻, 要分3啖食.

蝦..爽甜…

一口氣, 食左4款刺身.

要清 下口腔內的海鮮味.

日本正江縣蕃茄

又Juicy 又fresh.

加上皮脆.

好味.

食完刺身, 食壽司.

一碟4款

由左象拔蚌食起.

飯 以3種日本醋混合

配用日本米同 水, 而成赤醋飯

色澤較深

沒有濃口味,

減少膩口感。

可以看到師父比較用心去做一件

壽司.

另外,

不要少看 此片象拔蚌, 八爪魚都用刺身

界開少少花,外觀上有美感

亦為客人提升 食慾

食物 除有飽肚及加強能量外.

觀感都好緊要.

色香味俱全. 是必定的

之後就係我最愛既海膽

好多層

不同色的海膽,好新鮮

眼見到微微一粒粒形成的海膽

外觀win 晒.

入口…..海水味同海膽味一同

混和,在口內打滾.

最衰 因為影相.

紫菜”淋”了少 許

下次食左先

魚 子又大又甜又好味.

少少 飯…加添醬油.

拖羅上的微細又平均

雲石紋..

已經吸引住.沒有加任何醬油.即食.

魚油. 令整個口好膩再配合飯團一齊食,

互相進攻, 口內味蕾, 完全溶入混戰當中,

不消半分鐘…戰事平息.

再食片薑

回氣再來一個富士山及拖羅壽司

打開富士山, 原來是赤味噌湯

用紅味噌煮

色澤較深,反而味道冇濃

比一般黃味 噌湯, 更好味

最後, 女士最愛的甜品

亦有我最愛的蕨餅

除左日式 連鎖店個間外.

呢間仲好味

雖然冇黑糖

唯一我最愛其彈牙質感

綠茶粉少又不太甜

一啖食時, 忍5住叫出來.

因為好多時, 日本食店.

蕨餅質感軟..粉多。

浪費材料.

用 威化餅造了個 殼

放了一球豆腐雪榚

好似一隻蚌內一粒珍珠

雪白雪榚豆腐

最初吃不到豆腐味

吃多兩口,豆腐味慢慢出.

香滑

味道不太甜

整 晚好開心.環境

舒服, 食物….

“正”

唯一就 是塊紫菜”淋”身

下次一定要快食.

師父下次會整 邊款比我 食呢??
2021-12-14
  • 材料值回價
2021-12-20 89 浏览
原本諗住喺呢間新餐廳食餐普通日本嘢,叫下壽司、小食咁,但係見到佢哋個omakase menu做緊優惠,七百幾蚊就可以食到dinner omakase好似幾抵咁就try try,食完之後發現呢個價咁平但佢都冇Hea我哋🤤 重點講下印象深刻嘅菜式:前菜:蟹膏蟹肉豆腐最面頭有一大舊真蟹膏蟹肉,就連舊豆腐都有用蟹膏製成,夠擺入口有超級香濃嘅蟹味,啱晒我呢d鍾意食蟹嘅人👍🏻刺身:白身魚間八+三文魚籽間八肉身彈牙,鋪上咗滿滿嘅三文魚籽,預埋酸酸地嘅汁,好夾又好開胃串燒:牛舌 - 比平時食到嘅再軟滑好多👍🏻壽司8件:帶子 - 好鮮甜彈牙又大大粒水八爪 - 正常發揮馬糞海膽 - 份量好多,好鮮甜仲帶有少少甘味,推薦👍🏻賴尿蝦 - 肉質新鮮,面頭嘅蝦膏好濃味卷物:拖羅卷拖羅冇切到成蓉,仲有一大粒嘅口感,配埋啲葱/薑etc,超級夾!仲好滿足

前菜:蟹膏蟹肉豆腐

刺身:白身魚間八+三文魚籽

串燒:
牛舌 - 比平時食到嘅再軟滑好多👍🏻

壽司8件:
帶子 - 好鮮甜彈牙又大大粒
水八爪 - 正常發揮
馬糞海膽 - 份量好多,好鮮甜仲帶有少少甘味,推薦👍🏻
賴尿蝦 - 肉質新鮮,面頭嘅蝦膏好濃味

卷物:拖羅卷
2021-12-19 86 浏览
發現咗呢間位於黃埔天地,新開業嘅廚師發辦~晚市都有好多個唔同價錢嘅套餐,$388/$738/$1080/$1280,當然唔同價錢包含嘅嘢唔同,越貴就款式越多同埋食材越高級啦~我就選擇左最抵食嘅$388 廚師發辦十件壽司定食(一人前),其中包含兩件自選壽司🍣另外仲有前菜、手卷、湯同埋甜品,真係性價比超高!當日嘅10款壽司包括:真鯛壽司間八魚壽司中拖羅壽司白蝦壽司右口魚壽司日本馬糞海膽軍艦火炙黑龍三星漬壽司北海道活象拔蚌壽司北海道鮮帆立貝壽司大拖羅壽司食材有日本新鮮運送,每款刺身都新鮮肥美!壽司飯調味啱啱好,其中最鍾意大拖羅,上面仲配有甜煮海苔~油香十足!右口(鮫鰈魚)配搭蔥及紅茸,爽口肥美~食完壽司仲有碎蔥吞拿魚腩手卷,由拖羅打成茸撈埋啲蔥同埋蘿蔔,超級美味!之後仲有鮮蝦味麵豉湯,味道與別不同,好鮮甜!甜品係開心果雪糕,為呢餐優質嘅晚餐畫上完美句號~大滿足呀!

當日嘅10款壽司包括:

火炙黑龍三星漬壽司

北海道活象拔蚌壽司
北海道鮮帆立貝壽司
大拖羅壽司

之後仲有鮮蝦味麵豉湯,味道與別不同,好鮮甜!

甜品係開心果雪糕,為呢餐優質嘅晚餐畫上完美句號~大滿足呀!
2021-12-15 253 浏览
黃埔呢間新開嘅鮨竜可以話係日式料理店+鮨店嘅合體,整體環境闊落,裝修時尚,無論食omakase定係聚餐都係一個不錯的選擇☺️唔知係咪新開張先有呢個價,原價$900幾嘅omakase,而家$700幾就食到,而且係包埋刺身、串燒、天婦羅同壽司+卷物!!真係幾抵食呢,絕對可以一戰。先黎蟹膏蟹肉豆腐,第一次食到有蟹膏味嘅豆腐,幾新穎,之後即刻黎個酸汁調味嘅薄切白身魚間八配三文魚籽,份量好慷慨,係個好開始🤤之後口味一轉係串燒以及天婦羅,呢個牛舌串燒好食到癲,略略調味,已經可以帶出牛舌嘅味道,且爽口多汁,一定要食👍🏻👍🏻用靜崗県糖番茄做個間場過後就到壽司環節,雖然唔係坐喺吧枱一件一件上,但都分開左做4件4件咁上,紋甲魷魚、水八爪、馬糞海膽、黑鯥同賴尿蝦幾唔錯,其他亦正常發揮,舍利用上赤醋,微酸,啱我口味😎當然唔少得拖羅卷做個壓軸啦,好豐富好ok好滿足

2021-12-15 190 浏览
🐟呢度嘅午市Omakase ($480) 真係好抵食🤤有切好晒嘅安格斯牛肉,亦都有好多時令嘅壽司,連三文魚子壽司都整得好好食😋刺身蝦加上3種蝦膏鮮味湧入口中,最出色嘅係大拖羅,加埋紫蘇葉中和肥膩感,面頭仲有調味,當然唔少得人人都鍾意嘅海膽啦❤️師傅仲會喺你面前耍下鹽花,簡直係又有得睇又有得食呀~另外值得一提嘅喺呢度嘅湯會定期更換,今次嚟到我哋試咗魚湯。最後師傅仲好好人咁送埋甜品俾我哋食🥰開心果雪糕超級好食😗
🐟
2021-12-15
2021-12-15 137 浏览
😗臨近聖誕節梗係要好好咁對自己啦!聖誕大餐唔一定要食西餐嘅,食日本菜一樣都可以好豐富~今次嚟到紅磡真係呢一間廚師發板,午餐試咗壽司set 同omakase, 都係$500有找,超級抵呀!前菜有沙律同埋成個刺身拼盤,之後就有幾件壽司,每一件都好出色,係時令空運到港嘅魚生。特別鍾意超級鮮味嘅海膽同埋大拖羅!之後仲有蒸蛋同埋魚湯都一樣咁好食。最重要係仲有個拖羅蓉手卷,簡直就係食到10分滿足又好飽啦!而且呢度嘅員工仲好好態度添~
2021-12-10 261 浏览
我好鍾意食日本菜🥢🍣,擺牒靚🎏,美味又唔肥😆👌🏻今日去咗黃埔花園一間新開嘅日本餐廳,單看門面已經喜歡💕,用餐座位排放整齊,門對廚師嘅長吧枱一目了然,咁靚嘅位置早已經預約滿了。我坐在向街嘅位置,高桌椅一樣舒適,感覺非常寫意🎏季節刺身當然係不時不食、小螺頭來自北海道,鮮甜味美,賣相仲好吸引添⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️料理嘅擺盤除咗靚之外仲好好味,八爪魚🐙極度爽脆,搭配嘅刺身口感一致,入口清甜,毋須修飾,食嘅就係高質原味道👍👍👍這份刺身晶瑩通透,真係睇得到嘅新鮮,廚師特意用薄切嘅方法,配合青蔥蘿蔔蓉,再點一下微酸嘅醬油,提鮮又開胃鮮紅嘅蕃茄🍅真係非一般,卜卜脆又juicy, 清一清口腔,期待的就是廚師發辦👨‍🍳的八款壽司🍣第一輪四式刺身壽司🍣,味道由淡漸濃,魚塊爽彈清新,深海赤貝嫩滑鮮甜,壽司飯調味合度,一口一件,滿滿嘅幸福💕精彩嘅👨‍🍳手握壽司浪接浪,肥美拖羅絕對係頂級, creamy 海膽回甘回味,八貫壽司🍣一下子全部給我接收了,飽飽😋暖胃的麵豉湯多左份海鮮味道,濃郁豐厚,是廚師特別泡製的⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️甜品係綠茶蕨餅配豆腐雪糕🧇🍦,精緻得好似美工作品,🎎日本用餐禮儀講究,衛生嚴謹,「鮨竜」係食物品質同埋服務

微酸嘅醬油,提鮮又開胃

甜品係綠茶蕨餅配豆腐雪糕🧇🍦,精緻得好似美工作品,🎎日本用餐禮儀講究,衛生嚴謹,「鮨竜」係食物品質同埋服務方便都做得好有水準,難怪咁快就大收旺埸👍👍👍
2021-12-10 193 浏览
同朋友去開紅磡,聽佢話呢到有間高質隱世日本菜,就一於同佢去試下。結論係真係無黎錯😍😍😍😍😍😍😍😍首先上既係石垣鯛配酸汁,個酸汁令鯛魚更上一層樓。之後到Saba 鯖魚,好新鮮好好食😍😍😍😍北寄貝係新鮮切開個款,更為彈口同鮮甜。之後有個靜岡縣蕃茄作refreshing之用。🤪🤪🤪🤪之後到好多壽司包括真鯛(紅蓉),深海池魚,帆立貝,獅魚,魷魚,賴尿蝦配燒蝦膏同中拖。每款壽司師傅都會介紹有咩特色同由淡至濃咁食落去,細節位做得好細心。😍😍😍😍😍麵豉湯由蝦殼蝦頭煲成,心機之作,好易飲得出特別香同有海鮮既甜味。😛😛😛😛

首先上既係石垣鯛配酸汁,個酸汁令鯛魚更上一層樓。

之後到Saba 鯖魚,好新鮮好好食😍😍😍😍
北寄貝係新鮮切開個款,更為彈口同鮮甜。

之後有個靜岡縣蕃茄作refreshing之用。🤪🤪🤪🤪

2021-12-10 116 浏览
最近嚟咗黃埔依家新開嘅餐廳同朋友一齊食omakase,全部嘢食都超新鮮,我哋都決定下次再嚟食🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰首先嚟咗個螺加玉子布甸,味道好得意甜甜地好開胃❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️在嚟咗兩款刺身,刺身嘅醬汁調配得啱啱好🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣再黎日本嘅小蕃茄,俾人清一清味,去食下一步嘅壽司😘😘😘😘😘😘😘😘職員好用心講解每一款嘅壽司,仲會介紹由邊食起,每款壽司都好新鮮味道好特別❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️最後仲有由蝦製作嘅麵豉湯,味道好濃郁😋😋😋😋😋😋😋仲有甜品為呢一餐畫上句號

在嚟咗兩款刺身刺身嘅醬汁調配得啱啱好🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

最後仲有由蝦製作嘅麵豉湯,味道好濃郁😋😋😋😋😋😋😋

仲有甜品為呢一餐畫上句號
黃埔自從有左地鐵之後,多左好多食肆,今晚試咗呢間新開無耐嘅日本餐廳,對佢哋廚師發板,真係回味無窮😋我地好早嚟,未夠六點,眼見幾個廚師好繁忙咁準備緊食材,我哋就舒舒服服坐喺度欣賞佢哋嘅技巧🥰好喇,我哋嘅Omakase 第一道前菜好快就送上,賣相精緻無比,食材全部係日本直送,真係唔捨得食,馬上影返幾張相上載社交媒體,呢個係指定動作🤣刺身兩款,廚師精選當時得令嘅海鮮刺身,保證每次都有不同驚喜,呢啲就係廚師發板嘅精髓,今晚呢兩款刺身,最驚喜就係呢個新鮮嘅八爪魚刺身,爽甜鮮香,已經為你調校到最好嘅醬汁比例,而且賣相吸引,色香味俱全👍🏻白魚刺身博切,配上特製醬汁、蔥花、蘿蔔蓉,提升左白魚嘅獨有鮮味,入口鮮香溶化,真係回味無窮😋過場嘅日本直送特甜蕃茄🍅,果汁豐富,特別甜香,令口腔內嘅味蕾得以refreshing 😌來到八款壽司🍣上場,由廚師決定,先來四款,侍應們詳細向我們講解如何由淡至濃味次序進食,服務水準很高👍🏻八款壽司,可以話越食越精彩,我同朋友都非常滿足,異口同聲大贊食物水準質素,係我哋食過嘅最好,真心強烈推薦大家😊食完壽司,再嘆呢個拖羅手卷,估唔到手卷都與別不同,感覺到不同層次嘅鮮味,滿足而
食完壽司,再嘆呢個拖羅手卷,估唔到手卷都與別不同,感覺到不同層次嘅鮮味,滿足而不膩👍🏻
嘆埋甜品可以話為呢個廚師發板畫上一個完美嘅句號,無論食材、環境、服務質素,都有超級嘅水準,回到家之後,嗰種滿足感,真係回味無窮,比足100分😎