2005-10-31 14 浏览
1)紅豆'bow'冰($18) --- 賣相ok, 有紅豆, 'bow'冰, 一舊好似pudding o既o野+ 椰汁, 味道係好一般lor, 不過我最憎椰汁味, 搞到我係o甘畢d 椰汁走!2)燒秋刀魚($12) --- 等o左好耐, 係一開二o既, 不過好淡, 唔太好味, 又係賣相ok only個counter o既姐姐好唔pro, 無笑容, 黑面, 我唔會再幫襯~

(非会员)
2005-06-30 19 浏览
想試,但係又唔想食飯,又唔想spicy,經waitress介紹下試左豚肉喇沙...個賣相ok啦..d湯好橙色(話係龍蝦喎!)ok杰,但係無咩味,d米線難'pat pat',d豚肉ok 'un'同'鞋'...d魚片同豆腐卜唔知點解又關事..唔啦更!想試係因為佢間野d飯有一支支野的賣相,雖然我最終都無order果d一支支的飯,但係對呢間野抱住唔會再試的心態!有去過AMP 的人都知,之前見過有好多人個碗都會有一支支插住,但係而家?.........哼!
2005-04-18 6 浏览
apm Food Court 裏面,Fusion Bowl 食物賣相確係幾特別,所以吸引到我去試下(不過對於老人家講唔係咁好,好似香爐上裝三枝香)。佢地推介之下,我要了一客鰻魚炸蝦餅飯套餐,包一枝荳漿和蛋花湯($45)。蝦餅尚算OK,舊鰻魚就普通貨式,飯又麻麻,裏面好似柴皮冇味一條條配菜就最唔掂。總體講,只算勉強OK。希望佢唔好只係靠食物賣相,俾心機整好食物質素。

2005-04-14 8 浏览
今日係APM 行左好耐都諗唔到食咩, 就去左FUSION BOWL 買左個"上級豚肉叻沙" 送埋豆漿.剛剛未食既時候, 見佢紅紅既湯底, 會以為好濃味啦~ ~但完全唔係個回時.....係無味既.....好似人地無落鹽咁~ ~而D豚肉係無味+"鞋" 既~ ~有幾片魚片同豆卜~ 買相的確唔錯~ ~但味道唔得呀~ ~不過值得一讚既係D 姐姐幾NISE~ ~SERVICE 唔錯既~~
2005-04-04 18 浏览
APM個cooked Deli好多選擇,今次特登試下Fusion Bowl,據聞係Pokka旗下既食店,應該有番咁上下.叫左滑蛋鰻魚飯套餐.人少但等左幾耐,即做關係?個餐賣相好靚,有一D炸左既茄子同麵條,仲有新鮮紅蘿蔔白蘿蔔絲點綴,連個碗到襯到絕.味道方面大路好食唔算好驚喜,個飯雖然叫滑蛋鰻魚飯,但係似鰻魚飯多D,見唔到有蛋,不過個汁都好好味.份量略少,食完唔係好夠飽, 可能女仔食會好D.

份量略少,食完唔係好夠飽, 可能女仔食會好D.