2024-01-30
週末同屋企人去咗 @gekiyasu_yakiniku 食燒肉,呢間燒肉店我哋已經食過好多次,真係百吃不厭🤩!🐮 一圈入魂 ($1288)我哋揀咗新推出嘅《一圈入魂》四人套餐🍖 個圈圈一共有十款牛肉,啱啱好圍喺爐邊,好有氣派又好方便🥳 啲牛肉款款都勁靚,雪花勁靚又好香,一定要嚟試🤤🥓 和牛壽喜燒 ($98/客)和牛壽喜燒係呢度一直以嚟嘅signature,有專人嚟到枱邊幫忙燒肉,再沾上日本生雞蛋同醬汁,配白飯食,啖啖肉超正㗎😋!🐥 柚子漬雞肉山 ($48)$48有成座山咁高嘅雞肉,呢個又係我每次都食,因為真係超抵😍!🍳 蔥香月見飯/ 紫菜月見飯 ($56/碗)我哋仲每人叫咗一碗飯,兩款都超香㗎🥳🥂 飲品呢度嘅飲品選擇都好多,酒精或無酒精飲品都有,我哋揀咗「可爾必思燒酌梳打」、「梅酒梳打」、「桂圓紅棗蜜」、「蜂蜜生薑茶」,迎合返晒各位嘅喜好🥂🥰
🐮 一圈入魂 ($1288)
🥓 和牛壽喜燒 ($98/客)
🐥 柚子漬雞肉山 ($48)
🍳 蔥香月見飯/ 紫菜月見飯 ($56/碗)
我哋仲每人叫咗一碗飯,兩款都超香㗎🥳
🥂 飲品