2010-08-20
6:20pm左右就到咗啦,唔洗等位。想嚟食飯既朋友就要早少少嚟啦,因為8:00pm我食完既時候,巳經有廿十幾位排緊隊!海鮮湯意粉($80)︰個湯又鮮又濃,好咪!個意粉煮得啱啱好,qq吔!goodSet dinner($12x):芥苿汁雞沙律 - 個汁幾又好咪,又特別! 西冷大蝦跟飯 - 好普通,無乜特別! 雪糕窩夫 - 個窩夫又脆又香,加埋雪糕同埋D cream,簡直係一流! 凍咖啡 - 拍得住ucc,越飲越好味! *相對於散叫其他食物,個set係幾抵食,不過主菜就麻麻,其他反而好味不過有一點想講既,係當我朋友個main course食到最後得番一粒瓜,但雙手仍然攞住刀义既時候,個waiter竟然問,先生需唔需要幫你收碟呀? 咁樣似乎唔係咁好,比人既感覺,好似好趕時間,明明都攞住餐具,點解仲要問,欠缺專業呀!
西冷大蝦跟飯 - 好普通,無乜特別!
凍咖啡 - 拍得住ucc,越飲越好味!