2022-05-25
蟹皇沙律🦀🥗一堆山材料豐富得非常誇張,從圖片可見,絕對足料。沙律底部以青瓜絲、豆苗絲、蟹柳絲作主菜,頂部以蟹皇肉、蟹籽作點綴,配搭津津有味的沙律醬,非常開胃!沙律對於我們一眾愛瘦的女生非常重要‼️唐揚墨魚咀🦑同埋有墨魚親吻有戀愛嘅感覺。外面帶點金黃燒焦,感覺好像剛剛燒烤完。磯基南非鮑魚🇿🇦切片後的鮑魚刺身,配搭獨家醬汁,非常鮮味十足!賣相都精緻又靚清酒花甲🍶升級版清酒煮蜆,係煮超大隻花甲,超大粒又鮮甜,貨真價實!性價比高,平靚正花雕雞子🥃雞子食入口,有爆皮感覺,啲粉質感爆曬出嚟,配搭薑蔥絲,保身又暖胃!一粒雞子配一啖花雕酒!雞全部都係雞串燒拼盤🐣🐤雜錦雞拼盤,愛雞人仕之選。我最鍾意係雞免治串燒!好好口感,肉質軟滑!雞腎雞軟骨雞免治雞肉?聽返蒜蓉海鮮粉絲鍋(蘇格蘭🏴蟶子皇、紐西蘭花甲)蒜蓉粉絲永遠係最佳拍檔!加上XL碼嘅蘇格蘭🏴蟶子皇,連同紐西蘭花甲,簡直係無敵!海鮮湯浸入粉絲吸晒啲精華,勁入味!海鮮類必食推介,相當唔錯嘅。始終蒜蓉粉絲呢個配搭都唔會差得去邊,就算冇元見都一樣咁好食。牛舌心牛舌燒得合當軟身,沒硬生生的口感,鎖住肉汁鮮嫩,灑上調味粉更能突出肉的鮮味十足
唐揚墨魚咀🦑
磯基南非鮑魚🇿🇦
清酒花甲🍶
花雕雞子🥃
雞全部都係雞串燒拼盤🐣🐤
雞腎雞軟骨雞免治雞肉?聽返
蒜蓉海鮮粉絲鍋(蘇格蘭🏴蟶子皇、紐西蘭花甲)
牛舌心
牛舌燒得合當軟身,沒硬生生的口感,鎖住肉汁鮮嫩,灑上調味粉更能突出肉的鮮味十足!
馬友一夜干🐟
店主精心調製特別醬汁以浸醃一夜後再烹調,因而命名「馬友一夜干」。賣相可觀相當吸引,像有二個魚頭魚身,好鬼馬得意!吸引眼球刺激舌頭的味覺,但都係要相機食先!而且充滿魚鮮味!
鹽辛魷魚🦑🧂
送酒小食,店主建議配清酒🍶個廚師真係識整,凍盤魷魚無臭腐爛味,並唔係亂嚟!當然都要食物材料有質素!
餐廳Menu 、環境