2024-06-19
今次要推介呢間係旺角上樓嘅人氣韓燒放題,CP值好高!加上地鐵站一出就係,非常方便,所以長期都勁多人等位,想去嘅話記得提早book位!✿ 晚市$298/位,任食20幾款肉類、韓式小食、甜品等等,每四位入座送原條鰻魚+抽獎!゚✿ 頭獎係全單免費,而我哋抽中慶州韓牛西冷,呢個單點都要百幾蚊,味道同口感方面呢塊西冷燒完仍然好嫩好Juicy!゚✿ 如果升級+$88就可以任飲啤酒任食海鮮、刺身,海鮮同刺身嘅質素唔錯,魚生有帶子、生蝦、北寄貝、三文魚等等,海鮮亦有扇貝、蝦、海螺、青口等等,絕對值回票價~゚✿ 另外出面嘅自助吧,有韓式小菜、蔬果、飲品、醬料、甜品等等,推介食窩夫+雪糕🍦⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾Like+分享給愛吃嘅朋友仔啦( ´͈ ᗨ `͈ )◞♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯