2008-05-09
成日都想黎食,因為我覺得呢到比隔離乾淨好坐,而且價錢都係差唔多者。我覺得食野除左好唔好味,好唔好坐都好緊要。尋晚去左食麻辣米線,我今次既配搭係麻辣肉丁+肉片+芽菜+腐皮.....仲有男朋友俾我既金針,於是我碗變左勁大碗~我覺得呢到既真係麻辣,唔係酸辣,我已經叫左小辣,但已經係本人既上限lu~我次次都會叫肉片,因為又瘦又滑,感覺上飽肚又比較健康。佢宜家好似有d串燒,但係我已經太full,所以無叫,不過見其他人都有叫,下次先試。我之前係到都試過香酥茄子,我覺得都ok,但就幾油下,而且,多食都會好膩,我認為多d人一齊食先至好叫,否則浪費食物就唔係甘好。呢間店d樓面成日都唔同人,好似我落單時個伙計寫少左$落單,佢老細真係要睇清楚,如果唔係就會蝕$。今次店裡的音樂已有進步,播andy的歌,唔該唔好再播大陸歌,感覺上好堔圳。
我覺得食野除左好唔好味,好唔好坐都好緊要。
我次次都會叫肉片,因為又瘦又滑,感覺上飽肚又比較健康。