2009-01-18 3 浏览
此店前後幫襯了四五次,有兩次係食唔到豬扖,皆因豬扖每日限量供應,最近增加每日供應嘅份量, 少左呢個問題,呢度整啲豬扖帶點酒香,鬆鬆軟軟,味道真係唔錯,而酸辣米線又真係幾辣,頗重手,我下次學精了,要清湯米線,酸辣另上,多辣少辣由自己話事,我最鍾意食係雜錦米線,有豬扖,餃子等5-6款不時轉換的餸菜,喏哂我呢啲貪心嘅人。
  • 雜錦小鍋米線
2009-01-12 8 浏览
聽細佬講東大街開左間酸辣米綫, sunday見得閒就同bf try try~我地叫左- 菜肉餃酸辣米綫 set ($27 連 drink)- 手撕雞撈水晶粉先講菜肉餃酸辣米綫, 有成6隻餃, 都好足料~ 可惜湯底唔夠惹味, 夠酸但略嫌不夠spicy~ 同埋米線比較林, 唔夠爽~至於手撕雞撈水晶粉, 我同bf都覺得水晶粉口感比米綫好 (爽的)店員的服務態度ok~ 地方也算clean & tidy~

我地叫左
- 菜肉餃酸辣米綫 set ($27 連 drink)
- 手撕雞撈水晶粉

店員的服務態度ok~ 地方也算clean & tidy~

2008-12-31 16 浏览
上星期日落東大街食野!安利排長龍..長過平時好多..對面呢間阿一米綫係新開既我諗都會吸引到d吾想排安利既人去食不過雖然新開 但都有d壁~,要有心理準備~~講返野食先牙媽食左個真味豬扒酸辣米綫我飲過啖湯 都真係有d辣好夠送!! 有3塊豬扒 都好鬆味道幾好我食左個腩仔肉米綫..+$2 要蕃茄湯底因為吾食得辣..有成8,9塊幾厚幾大既腩仔肉肉吾太肥!湯底都好味!蕃茄湯底有幾舊薯仔添!加$2都抵!!! 有得encore!ps 佢剩係得酸辣同蕃茄湯底~如果吾食得辣又吾中意蕃茄湯可能吾多岩~
上星期日落東大街食野!
安利排長龍..長過平時好多..
對面呢間阿一米綫係新開既
我諗都會吸引到d吾想排安利既人去食
不過雖然新開 但都有d壁~,要有心理準備~~
講返野食先
牙媽食左個真味豬扒酸辣米綫
我飲過啖湯 都真係有d辣
好夠送!! 有3塊豬扒 都好鬆
味道幾好
我食左個腩仔肉米綫..+$2 要蕃茄湯底
因為吾食得辣..有成8,9塊幾厚幾大既腩仔肉
肉吾太肥!湯底都好味!蕃茄湯底有幾舊薯仔添!
加$2都抵!!! 有得encore!

ps 佢剩係得酸辣同蕃茄湯底~
如果吾食得辣又吾中意蕃茄湯可能吾多岩~
  • 真味豬扒酸辣米綫