2010-02-28
本身住係天后, 我係呢間長崎咖啡gei長期顧客.成日去呢度食, 都未打過呢度一篇食評tim!今日係呢間咖啡店gei last day.幸好今日tea time 都有去到姐.呢度gei服務很不錯, 事頭婆同我都好投契.除左我之外, 我見事頭婆同好多人都好熟. 成日出黎同我地傾下計.我最愛食呢度gei 石頭窩烏冬. 熱辣辣之餘, 豬骨湯底味濃. 烏冬係較幼身的. 但係有時會煮得過霖.之後,係tea set gei 厚多士伴雪糕, 佢係用麥包的, 厚多士最重要係烘的時間同溫度~ 呢度烘得個多士金黃~ 外脆內軟~very nice!tea set 仲有個夾餅+焦糖布甸我都好中2order, 因為呢兩樣甜品我都好中2食, 不過無糖布甸gei水準其實一般~咖啡~我去左咁多次. 次次都會係加奶前淺嚐一口的. 都試過一次,我覺得味道淡了, 佢地都即刻幫我換過杯~^長崎咖啡close 左之後, weekend 個tea time 唔知去邊好喇~希望事頭婆快d搵過個鋪位開過一間la!
成日去呢度食, 都未打過呢度一篇食評tim!
今日係呢間咖啡店gei last day.
幸好今日tea time 都有去到姐.
呢度gei服務很不錯, 事頭婆同我都好投契.
希望事頭婆快d搵過個鋪位開過一間la!