2024-04-05
餐廳係以外賣形式為主,不過絕對唔會因為外賣就求其做,即叫即做師傅會喺你面前用鐵板去做每一個菜,大飽眼福之餘又可以見到每一道食材都係熱辣辣即叫即做,呢個價錢嚟講竟然可以有咁樣嘅質素,令到我同朋友都非常驚喜,其實我哋住呢頭附近都見過呢一間舖頭幾次,今次就決定叫幾樣嘢返屋企外賣試吓,究竟係咪真係咁好食!鐵板牛肉炒飯🤟🏻,用鐵板去炒飯就可以令到每粒炒飯到粒粒分明,但係都非常考究廚師嘅功夫,呢一個炒飯嚟講絕對係喺出邊食鐵板燒之後嗰個炒飯嘅工架,每粒炒飯都收到好乾,而且再加埋牛肉做配料,令到口感上更加豐富,返到屋企仲係熱辣辣非常好食,餐廳利用圓滑嘅珍珠米,我同朋友都非常鍾意呢一個炒飯,認為絕對唔可以錯過,真係好好食!!!鐵板牛肉薄燒🤟🏻,另一個非常有驚喜嘅食材就係呢一個鐵板牛肉薄燒,價錢嚟講真係唔算好貴,完全唔係普通鐵板燒嘅價錢,牛肉加咗大量嘅蒜片,同埋蔥,令到成個口感非常好味,牛肉嘅質素亦都非常高絕對唔會好韌,餐廳喺控制燒牛肉嘅時候火候控制得好好,做到半生熟,同坐喺鐵板燒前面食冇分別,呢個真係冇誇張,呢個價錢真係可以一試,非常抵食!!!鐵板雞軟骨🤟🏻,我同朋友都非常鍾意雞軟骨做小食,因為可以用嚟
鐵板雞軟骨🤟🏻,我同朋友都非常鍾意雞軟骨做小食,因為可以用嚟送酒,雞軟骨調味上都非常適中,咬落去嘅口感亦都非常特別,加埋少少黑椒調味,作為小食嚟講非常好食,正!