2023-02-28
📍金麥泰泰國菜館 (九龍城)九龍城南角道34號地下🍲乾炒金邊河粉$58食泰國嘢必叫,但唔係間間都會炒得好味! 小編我真係好鍾意食呢間,炒得好好食, 份量大份唔再話啦。 小編唔太鐘意食得太鹹,佢地炒得好好味! 🥬泰式馬拉盞通菜$58份量大份,唔會好多油,唔會感到好油膩。好多時馬拉盞通菜食完會好鹹要狂飲水, 依一間唔會令人有依個感覺! 🥩泰式老虎笑$108燒牛肉,約7成熟,份量好大份,牛肉好好味,唔會黐牙,好易入口。 再加埋佢地個秘製醬汁,簡單正呀! 🍗泰式燒雞全翼$19燒雞翼好大隻,燒得好入味(唔會燒到燶曬)🍢泰式串燒$14豬同雞各2串, 燒得好好好味, 特別豬,好滑,有少少燶味增加味道🥂泰式凍奶茶$22芒果沙冰$30🔔總結: 地點方便,好食得來又健康! 最緊要係平! 岩曬小編去食! 十分建議大家去試! 地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍金麥泰泰國菜館 (九龍城)
九龍城南角道34號地下
🍲乾炒金邊河粉$58
食泰國嘢必叫,但唔係間間都會炒得好味!
🥬泰式馬拉盞通菜$58
🥩泰式老虎笑$108
🍗泰式燒雞全翼$19
燒雞翼好大隻,燒得好入味(唔會燒到燶曬)
🍢泰式串燒$14
🥂泰式凍奶茶$22
芒果沙冰$30
地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)