2022-02-19
平時都好少會去大角嘴,但今日去奧運先知原來大角咀就係隔離,咁緊係順便去試埋呢間burger la。🐒吉列芝心和牛醬堡(餐)💰$121/單價💰$88因為單嗌都八十幾,所以就嗌個餐有埋薯條飲品個牛扒都幾重牛味,仲要厚過我肚個層脂肪😂咬多幾啖就食到啲芝士包左係塊牛扒入面,好滿足,啲沙律醬令到成個burger入口濕潤,但又唔係多醬到個包謝哂皮👉🏻轉蟹膏芝士薯條💰+$28薯條見佢呢款係蟹膏又未試過就嗌下,芝士就見到有,不過就唔太食到蟹膏味,但值得一讚係啲薯條唔洗點任何醬都已經好夠味同埋即叫即炸👉🏻轉OOHA汽水(荔枝乳酸味)💰+$5呢排新出既估唔到呢到都有,本身都想出post推薦下佢另外一款柚子海鹽味,依家岩岩好可以試埋呢款荔枝乳酸味,飲落同荔枝玉露都幾似。🐒吉列魚柳沙律(配黑醋汁)💰$58魚柳食得出有魚味,唔係街外個啲龍利柳,個他他醬同醋汁都好sweet咁另上,所以他他醬有拎埋黎點下burger又點下薯條🤣👉🏻轉配熱黑糖薑母茶💰+$5。🐒意式香葉腸💰$25好吸引既小食,平時係街外通常都係得雞翼做小食,呢到竟然有原條香腸😍香草佈滿左成條腸,爆juicy,不過可惜我方凍左少少,如果熱食應該不得了
🐒吉列芝心和牛醬堡(餐)💰$121/單價💰$88
因為單嗌都八十幾,所以就嗌個餐有埋薯條飲品
👉🏻轉蟹膏芝士薯條💰+$28
👉🏻轉OOHA汽水(荔枝乳酸味)💰+$5