13年老字號名店都出任食醬油蟹🦀🤤,本身單點都$400/2隻,食2隻再食其他餐點已經輕鬆回本‼️ 仲要係質素保證,老闆每日6am就親自返餐廳做準備,全部係自家醃制醬油蟹😆環境 90分鐘無限任食醬油蟹A $468 包括:醬油蟹、小花蟹湯、紫菜飯、辣醬蟹、泡菜餅、炒年糕、炒粉絲*此任食套餐+$30就可以食埋醬油蝦 前菜、小花蟹湯 前菜小碟無限追加係基本,全部菜式會先上一次,小花蟹湯熱辣辣,上枱仲起滾緊泡,好足料味道亦清甜。 醬油蟹/辣醬蟹 主角醬油蟹勁靚仔😻 醬油蟹都係以花蟹作醃製,第一碟全部都係蟹乸,蟹黃好靚😭,真係蛋黃咁,好順滑,店家嘅醬油味微味又帶甘香,好清涼,蟹膏豐腴,蟹肉軟嫩,就咁食/撈紫菜飯一流!鍾意食辣嘅仲有辣醬蟹,即係辣味醬油蟹,係醃泡菜嘅醃料,十分惹味!之後encore嘅就無橙黃嘅蟹黃,屬蟹公,主要食蟹膏,同樣咁鮮🥹 泡菜餅、炒年糕、炒粉絲 怕唔飽,絕對唔會,因為泡菜餅、炒年糕、炒粉絲都係任食😆另外,酒精飲料買一送一,如果想一班人嚟,餐廳仲設有⁠獨立房間。

90分鐘無限任食醬油蟹A $468

醬油蟹/辣醬蟹
辣味醬油蟹
紫菜飯
任食醬油蟹

泡菜餅、炒年糕、炒粉絲

小花蟹湯
辣味醬油蟹
紫菜飯
任食醬油蟹
有冇朋友同我一樣好鍾意食醬油蟹?唔講唔知原來香港都有無限任食㗎!朋友介紹我先知道,等我今次同大家實測吓抵唔抵食啦!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🦀 90分鐘無限任食醬油蟹A $468/位👉🏻 大癲!蟹膏多到湧出嚟,仲要無限refill!冇誇張!每隻蟹都爆膏爆黃,肉質鮮甜似果凍😍 老闆每日清晨6點返工醃製,仲用埋自家秘製醬油,鹹香帶回甘~Refill仲要唔手軟,俾足大隻你!真係去韓國都搵唔到咁抵食嘅~Refill 都好有誠意🍲 小花蟹湯👉🏻 暖胃必飲!湯底鮮到飲到底!用成隻小花蟹熬,飲一啖就知真材實料!湯頭清甜帶微微辣,仲有豆腐同蔬菜,解膩一流👍🏻 🍙 紫菜飯+辣醬蟹👉🏻 邪惡食法!撈飯食超上癮!紫菜飯撈埋辣醬蟹嘅濃郁醬汁,一啖飯一啖蟹膏⋯⋯救命啊!😱 🍢 炒年糕👉🏻 韓式辣醬夠曬濃郁,年糕煙韌有嚼勁,完全係韓國街頭風味!🍝 炒粉絲👉🏻 粉絲夠彈牙!醬香入味好開胃~🥞 泡菜餅👉🏻 外脆內軟,泡菜酸辣夠曬香!🥗 前菜無限追加:有泡菜、薯仔、海帶莖,款款都開胃! 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 💡溫馨提示✔️ 任食套餐只限晚市! ✔️ 酒精飲品買一送一✔️ 13年老字號,仲有獨立房間適合聚會🎉 ✔️ 建議訂位!長期

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🦀 90分鐘無限任食醬油蟹A $468/位
👉🏻 大癲!蟹膏多到湧出嚟,仲要無限refill!

Refill 都好有誠意

🍲 小花蟹湯

🍙 紫菜飯+辣醬蟹

🍢 炒年糕

🍝 炒粉絲
👉🏻 粉絲夠彈牙!醬香入味好開胃~

🥞 泡菜餅
👉🏻 外脆內軟,泡菜酸辣夠曬香!

🥗 前菜無限追加:有泡菜、薯仔、海帶莖,款款都開胃!

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

💡溫馨提示
✔️ 任食套餐只限晚市!
✔️ 酒精飲品買一送一
✔️ 13年老字號,仲有獨立房間適合聚會🎉
✔️ 建議訂位!長期滿座唔係講笑~
✔️ 另外仲有$498套餐,有齊以上嘅嘢食之外,仲多了任食醬油蝦

💰 總計: $1030, 2位用餐(已包含10%服務費)
最近13年老字號「醬缸」最近推出💥 人均$468任食爆膏醬油蟹+8款韓式經典菜式🥰作為蟹迷點會錯過🤭即刻衝去開餐🤭🦀 鎮店醬油蟹睇見都流口水🤤每日清晨6點老闆親醃👍蟹膏多到不得了😍一啜瞬間爆發海水鮮甜🙌我鍾意撈紫菜飯自製飯盜🤭邪惡度💯 🦀辣醬蟹醃足24小時超入味,邊食邊嘶嘶聲😬🍲 前菜熱食無限ENCORE🦀小花蟹湯石鍋滾燙上枱😍鮮甜到連飲兩窩🙌泡菜餅金黃酥脆酸辣開胃 🩷炒年糕掛滿甜辣醬趁熱食夠煙韌 👍炒粉絲夠鑊氣😬索盡精華超惹味👍🎉 獨家優惠✅ 酒精飲品買一送一🍶燒酒+啤酒可以暢飲😬✅ 前菜幾款無限追加🤭我最鍾意食泡菜✅餐廳仲有獨立房間,無論聚會定慶祝🥳都超方便!套餐另外可+$30升級追加‼️ 醬油蝦🦐我地兩個女仔每人食左5隻醬蟹真係超滿足😍各位食貨快啲約埋班friend👭過嚟刷餐勁😬

一啜瞬間爆發海水鮮甜🙌我鍾意撈紫菜飯自製飯盜🤭邪惡度💯

👍炒粉絲夠鑊氣😬索盡精華超惹味👍

🎉 獨家優惠
✅ 酒精飲品買一送一🍶燒酒+啤酒可以暢飲😬

✅ 前菜幾款無限追加🤭我最鍾意食泡菜

✅餐廳仲有獨立房間,無論聚會定慶祝🥳都超方便!

套餐另外可+$30升級追加‼️ 醬油蝦🦐

我地兩個女仔每人食左5隻醬蟹真係超滿足😍
各位食貨快啲約埋班friend👭過嚟刷餐勁😬
  • 紫菜飯
  • 小花蟹湯
2025-07-12 0 浏览
平日晚市都勁旺場要等位嘅韓國餐廳🇰🇷!佐敦13年老字號「醬缸韓國料理」,呢期最hit一定係無限任食醬油蟹套餐🤙🏻,自家醃製醬油蟹係老闆每日早上6點返餐廳親自準備,隻隻都爆膏,味道正宗💯!而家仲有酒精飲料買一送一🍶,識食一定飲埋米酒/燒酒!————————————————👅 90分鐘無限任食醬油蟹B($498)👍🏻 平時單買好貴嘅韓國名菜 — 醬油蟹居然任食😱,基本上食多過2-3隻都回本。蟹肉口感鹹香帶甜,蟹膏軟滑綿密,蟹味濃郁🦀,入口即化。韓國人鍾意直接將白飯加進蟹蓋內同蟹黃一起拌食,被譽為「白飯小偷」🍚,加埋紫菜飯更加鮮味。👍🏻辣醬蟹都好肥美,細件啲更加容易食🌶️,加上秘製辣醬,鹹甜爽辣,提升醬蟹嘅鮮味👍🏻比A餐加多$30可以任食醬油蝦🦐,原隻連殼鮮醃,鮮橙色蝦膏好澎湃,蝦身巨大啖啖肉,肉質爽彈,醬油味道層次豐富不死鹹👍🏻上檯仲沸騰緊嘅小花蟹湯🔥,有蔬菜同小花蟹嘅清甜,食完凍嘅醬蟹飲返啲熱湯舒服晒👍🏻 前菜無限追加♾️,包括韓式泡菜、海帶同薯仔絲、泡菜餅、炒年糕、炒粉絲————————————————🚩總結:韓迷注意⚠️任食醬油蟹———————————————— 🌟注意:任食醬油蟹套餐只限

————————————————
👅 90分鐘無限任食醬油蟹B($498)

🚩總結:韓迷注意⚠️任食醬油蟹
🌟注意:任食醬油蟹套餐只限晚市提供;另收加一服務費
2025-07-12 0 浏览
阿囡知我平日好鍾意 醬油蟹,所以夾埋爸爸喺趁我生請我食,幫我實現醬油蟹自由!擁有13年老字號嘅醬缸韓國料理而家有90分鐘無限任食醬油蟹🦀,💕 90分鐘內任食醬油蟹、辣醬蟹、小花蟹湯、紫菜飯、泡菜餅、炒年糕、炒粉絲,加多30蚊仲有埋醬油蝦🦐醬油蟹隻隻新鮮爆膏,加埋紫菜飯食係絕配。聽佢地講原來每日一早6點老闆就會返餐廳做準備,自家醃制醬油蟹,咁正唔怪得之就算平日夜晚都咁旺!雖然阿囡唔食醬油蟹,但愛蟹嘅佢都有小花蟹湯,碗碗熱辣辣,唔止半邊蟹,加埋白蘿蔔、翠肉瓜,湯底清甜,配紫菜飯簡直一流!仲有泡菜餅、炒年糕、炒粉絲都一樣好食,而阿囡至鍾意嘅前菜亦可以無限追加🥳餐廳仲設有⁠獨立房間,而家酒精飲料仲買一送一🤩下次一於再約埋friends再黎!

2025-07-09
  • 紫菜飯
2025-07-11 0 浏览
今日嚟同大家試呢個自家醃制醬油蟹,我咁大個仔都係第一次試醬油蟹,估唔到一試難忘,原來老闆每日6am親自回餐廳做準備,呢度已經係13年嘅老字號,我哋去到都好多人等緊,差唔多滿座,所以大家去嘅時候記得訂位呀!另外,餐廳設有⁠獨立房間!可以包房呀~講下啲食物啦,你睇下啲蟹幾多蟹膏,又新鮮,醬油味又惹味~除此之外,佢呢度係無限任食,前菜都無限追加,真係食到非常之飽!絕對回本🤣我哋揀咗,90分鐘無限任食醬油蟹B90分鐘任食:醬油蟹、醬油蝦、小花蟹湯、紫菜飯、辣醬蟹、泡菜餅、炒年糕、炒粉絲drink每人會跟一罐飲品推廣酒精飲料買一送一優惠

我哋揀咗,90分鐘無限任食醬油蟹B

drink每人會跟一罐飲品
推廣酒精飲料買一送一優惠
1K
終於試到醬缸韓國料理嘅醬油蟹放題!呢間開業超過10年餐廳,推$468任食爆膏醬油蟹+辣醬蟹+小花蟹湯,仲有炒年糕粉絲等無限追加,抵食到尖叫! ✨鎮店之寶醬油蟹自家醃製,蟹膏多到似火山熔岩!撈埋紫菜飯,麻油香撞擊鮮甜蟹膏,食到唔捨得吞~辣醬蟹版本更惹味,啖啖肉辣得過癮! 🔥小花蟹湯湯頭鮮甜,而且好足料!泡菜餅香脆惹味,炒年糕煙韌,粉絲索汁追加SET B+$30仲有多醬油蝦任食,蝦控必衝 💯 前菜軍團超搶戲,酸辣泡菜、蜜糖薯仔、爽脆海帶,無限refill!

🔥小花蟹湯湯頭鮮甜,而且好足料!
泡菜餅香脆惹味,炒年糕煙韌,粉絲索汁

追加SET B+$30仲有多醬油蝦任食,蝦控必衝

呢間 @jangdokkorea 原來靜雞雞紮根佐敦1️⃣3️⃣年! 今次同老best試「優質醬油蟹套餐」$428 —————————— 🦀 醬油雌蟹 (1隻)老闆娘每日⏰6am返工親手醃! 蟹膏多到湧出嚟~啜落夠晒鮮甜😍 一定要加紫菜飯落蟹蓋到同蟹膏撈嚟食👍🏻🦐 醬油蝦 (3隻)蝦肉爽彈帶膏!醬油鹹香啱啱好~ ♨️ 小花蟹湯飲落去好鮮甜!食完生嘢飲返啲暖湯中和吓😝🌶️ 辣醬蟹呢個辣辣地夠晒惹味👅 —————————— 🍳 泡菜餅🍢 炒年糕煙韌掛汁!🍝 炒粉絲—————————— ‼️ 烤牛小腸 $298即烤脆卜卜🐮有專人幫你燒其他配菜用牛油煎炸,超惹味🤤 —————————— 老闆娘見我哋冇嗌飲品咁dry,仲送咗米酒比我地🥹🍶 。第一次呢啲咁靚嘅杯飲米酒,好開心🥹🥹💕💕。💫 加分位✅ 前菜無限追加!泡菜/小菜任食唔怕👏 ✅ 獨立房間私隱滿分!一班人癲都得👯♀️ ✅ 酒精飲品買一送一!同朋友慶祝劈酒都一流🍻💥
今次同老best試「優質醬油蟹套餐」$428
——————————
🦀 醬油雌蟹 (1隻)
老闆娘每日⏰6am返工親手醃!
蟹膏多到湧出嚟~啜落夠晒鮮甜😍
一定要加紫菜飯落蟹蓋到同蟹膏撈嚟食👍🏻

🦐 醬油蝦 (3隻)
蝦肉爽彈帶膏!醬油鹹香啱啱好~
♨️ 小花蟹湯
煙韌掛汁!
🍝 炒粉絲
‼️ 烤牛小腸 $298
即烤脆卜卜🐮有專人幫你燒
其他配菜用牛油煎炸,超惹味🤤

💫 加分位
✅ 前菜無限追加!泡菜/小菜任食唔怕👏
✅ 獨立房間私隱滿分!一班人癲都得👯♀️
✅ 酒精飲品買一送一!同朋友慶祝劈酒都一流🍻💥
🍴醬缸韓國料理 @佐敦🍴最近醬缸韓國料理推出左醬油蟹、醬油蝦任食放題,即刻去左試下先!醬缸係區內有13年歷史嘅老字號,餐廳裝修有格調,仲有獨立房間,啱晒一班朋友或者家庭聚餐。最正係前菜可以無限追加,食極都唔怕唔夠喉,依家仲做緊酒精飲品買一送一。🔴醬油蟹醬缸嘅醬油蟹全部都係自家醃製,老闆每日清晨6點就返餐廳親自準備,誠意十足❣️。醬油蟹真係超新鮮😋,蟹膏多到流晒,入口又甜又鮮,完全冇腥味。配埋紫菜飯一齊食,麻油香超突出,蟹膏撈飯真係一流👍🏻!🟡前菜前菜方面有泡菜、海帶、薯仔條,全部都可以無限追加,泡菜酸辣開胃,薯仔條香甜,海帶爽口。🟢炒年糕 炒粉絲熱食方面,炒年糕煙韌彈牙,炒粉絲吸晒醬汁精華😋,每條都好入味。🟤辣醬蟹辣醬蟹第一次食,辣得嚟好惹味🔥,啖啖肉好過癮。🔴泡菜餅泡菜餅有驚喜,外層煎到超脆,咬落去香口又唔油膩。🟠小花蟹湯小花蟹湯更加唔可以錯過,湯底超級鮮甜😋👍🏻,入面仲有隻花蟹仔,飲完一碗忍唔住再添多碗。
🍴醬缸韓國料理 @佐敦🍴

🔴醬油蟹

🟡前菜

🟢炒年糕 炒粉絲

🟤辣醬蟹
辣醬蟹第一次食,辣得嚟好惹味🔥,啖啖肉好過癮。

🔴泡菜餅
泡菜餅有驚喜,外層煎到超脆,咬落去香口又唔油膩。

🟠小花蟹湯

2025-07-03 0 浏览
🌟港鐵佐敦站D出口4分鐘路程🌟#醬油蟹 #韓國料理 #無限任食近排喺社交平台見到佐敦竟然有醬油蟹放題 梗係要去食吓 都未聽過醬油蟹都有放題🤣🤣🦀🦀🦀呢間原來仲要係13年老字號舖頭 小弟見識太少啦😆😆$468起/ 人 呢個價錢已經包括咗醬油蟹任食 辣醬蟹 小花蟹湯 紫菜飯 泡菜餅 炒年糕 炒粉絲如果加$30 仲可以食埋醬油蝦🦐🦐🦐當然唔少得韓國嘅傳統前菜 任意追加都得🙂🙂聽講呢度嘅醬油蟹 係由老闆每朝6:00親自醃製 日日新鮮!🤭🤭🤭同朋友兩個人食 一開始已經擺咗一碟四隻 每隻分開兩舊嘅醬油蟹 連四個蟹蓋 呢個景象好震撼眼球👀👀 好新鮮!醬油蟹都好新鮮 係蟹蓋用蟹膏撈飯 wow😚😚😚以前冇食過辣醬蟹 嗰個辣嘅程度 好refresh🫣🫣小花蟹湯 用料好足 翠玉瓜 豆腐 金菇 仲有半隻小花蟹 呢個湯要嚟撈飯一樣咁好食最衰唔係好飲得酒 呢度酒類飲品買一送一🥹🥹我同朋友係平日6:00就去食 坐吓坐吓 都有唔少人等🫢🫢如果要去嘅朋友真係要book定位啦🤤🤤🤤
🌟港鐵佐敦站D出口4分鐘路程

如果要去嘅朋友真係要book定位啦🤤🤤🤤
1931 浏览
2025-07-02
2025-06-21 2885 浏览
之前有食開呢間韓國菜館都好幾年.一直覺得值哋買嘅梳子蟹真係有一手.第二間經常遇到中伏.少蟹膏.唔夠新鮮樣樣齊.但呢間一路都keep到.上兩星期想食.點知話裝修.等咗兩星期終於再來.發現多咗一个醬油蟹任食餐468一位.作為一個蟹精自然要試下!首先限時90分鐘.食剩食物罰100.但係就先局你食甚麼泡菜薄餅.炒年糕.辣蟹.炒粉絲.蟹湯.紫菜飯.塞飽你一半.第一碟四隻醬油蟹一般正正常常.但感覺上蟹比之前單點細咗兩個碼.蟹膏都比之前少咗少少.但都合格!收貨.第二round蟹就嚟料!首先再無蟹蓋!第二蟹膏極少.幾乎無!只能食蟹肉!追問店員.就話第二碟開始嘅蟹係咁咖喇!唔會再有蟹蓋.然後就自動行開!個人覺得有被騙感覺!咁就唔係放題任食啦!你開得個盆口係你哋醬油蟹任食.但竟然第一碟50分第二碟就得返10分!絕對唔合格!大佬埋單都$1107.唔算平.食自助餐都可以啦!做到咁少家就唔好話任食啦!

// 𝙂𝙖𝙣𝙟𝙖𝙣𝙜-𝙂𝙚𝙟𝙖𝙣𝙜 𝘼𝙡𝙡-𝙔𝙤𝙪-𝘾𝙖𝙣-𝙀𝙖𝙩 - 𝙅𝙖𝙣𝙜 𝘿𝙤𝙠 𝙆𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 🇰🇷 //-Recently renovated with cozy interior designs, 𝐉𝐚𝐧𝐠 𝐃𝐨𝐤 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 is an acclaimed spot for authentic Korean dishes in the bustling heart of Jordan, Hong Kong; their newly revamped menu now feature all-you-can-eat on Ganjang-Gejang (soy marinated crab), with a bargaining price starting from only HK$458 per person, turning into a perfect destination for all soy marinated crab lovers!-☞ 𝐆𝐚𝐧𝐣𝐚𝐧𝐠-𝐆𝐞𝐣𝐚𝐧𝐠 𝐀𝐥𝐥-𝐘𝐨𝐮-𝐂𝐚𝐧-𝐄𝐚𝐭 𝐒𝐞𝐭 𝐁
☞ 𝐆𝐚𝐧𝐣𝐚𝐧𝐠-𝐆𝐞𝐣𝐚𝐧𝐠 𝐀𝐥𝐥-𝐘𝐨𝐮-𝐂𝐚𝐧-𝐄𝐚𝐭 𝐒𝐞𝐭 𝐁 - 𝐇𝐊$𝟒𝟖𝟖 𝐏𝐞𝐫 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧
Highlighting their unlimited Ganjang-Gejang (female crab) for its perfect sweetness and umami flavor, pairs flawlessly well with the classic seaweed rice with a bit of garlic and green peppers for a delightful kick.
Apart from Ganjang-Gejang, Yangnyeom-Gejang (spicy version of marinated crab with spicy chili pepper powder-based sauce, with a delectable kick of spiciness and bursts of flavors) and Saewoo-Jang (soy marinated shrimp for its incredibly tender shrimp meat) are also available for all-you-can-eat on the menu; as well as Mini Crab Soup, Kimchi Pancake, Tteokbokki, and Japchae to savor.
📍 𝐉𝐚𝐧𝐠 𝐃𝐨𝐤 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 (𝐉𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧)
1/F, Landwide Building, 118 Austin Road, Jordan, Hong Kong.
ʙs-ᴛᴀᴅ-ǫᴘᴡɪ-ᴡᴛs-sᴄɴ
2025-01-10 7529 浏览
今日經朋友介紹一齊黎食呢間韓國菜..我地兩個人叫左三樣野食…豬肋骨都好入味..重點係啲肉好軟好腍..一啲都唔難咬..泡菜餅好有驚喜..夠薄身又夠脆..食落去口感好正..感覺呢間很不錯…下次會再黎哦😙
今日經朋友介紹一齊黎食呢間韓國菜..
我地兩個人叫左三樣野食…

豬肋骨都好入味..重點係啲肉好軟好腍..
一啲都唔難咬..

泡菜餅好有驚喜..夠薄身又夠脆..食落去口感好正..

感覺呢間很不錯…下次會再黎哦😙
2024-12-14 6822 浏览
食物唔乾淨,含菌量極高一坐低食咗醬油蟹 不過不失五花腩 店員燒得唔好 鐵板未夠熱就開始燒完全浪費咗個肉水冷麵 酸酸地 嘔完之後我懷疑係佢出事米酒 樽裝貨色冇特別海鮮蔥餅 唯一覺得正常幾好味叫咗個燒牛肉 啲醬汁很甜係冇晒牛味㗎店員負責燒肉 但完全冇燒肉嘅效果似係喺塊熱板上面整熟咗嚿牛就完成工作最後就叫咗個辣豆腐湯 冇特別四個人埋單$18XX餐飯本來就完咗啦所有菜都冇一樣有好好味嘅感覺冇乜特別 幫襯一次都唔會再幫襯冇乜特別嘅餐廳都唔值得我去OpenRice嘥時間寫評論㗎值得我寫評論嘅原因係因為我返到屋企開始個胃唔舒服跟住就嘔晒成餐飯出嚟本人腸胃一向OK明顯係含菌量超高嘅嘢先會嘔出嚟我嘔 我朋友就屙 一間餐廳啲嘢食冇乜特別都唔緊要唔乾淨 食到人屙嘔就真係好有問題完
食物唔乾淨,含菌量極高
一坐低食咗醬油蟹 不過不失

一間餐廳啲嘢食冇乜特別都唔緊要
唔乾淨 食到人屙嘔就真係好有問題

2024-12-13
2024-12-01 5413 浏览
閒時同🐢🍯諗唔食咩,韓國料理就一定係我哋嘅首選🇰🇷叫咗個鐵板烤豬五花🥓,賣相既吸引,五花肉配上特調醬汁,肉味突出,香氣四溢,鐵板上嘅吱吱吱聲,絕對令人食欲大開🤤泡菜煎餅都基本係我哋must點菜式😋 煎餅煎到脆邊香口,咬落去有啲微辣,係不能缺少嘅開胃菜🌝,食完一件就想再嚟一件👍🏻另外醬油蟹🦀都係令我心心念念嘅食物,蟹膏多之餘,蟹肉鮮味十足,撈埋紫菜飯食,就係幸福🈵🈵每一啖都係enjoy嘅happy moment🫶🏻最後緊係要飲埋米酒Makgeolli先至係圓滿啦🍽️
閒時同🐢🍯諗唔食咩,韓國料理就一定係我哋嘅首選🇰🇷

最後緊係要飲埋米酒Makgeolli先至係圓滿啦🍽️