2023-03-28
行葵廣行到攰要醫肚,物色吓食啲咩嘅時候,發現咗2樓呢間漢堡店,睇個Menu好吸引。佢有好多種味道及配料選擇,仲有得加配套餐有一個飲品及一份小食可選。我選擇了2個漢堡加配2個套餐,外賣回家跟家人慢慢嘆。🍔黑松露醬軟殼蟹漢堡 $84任何食物加咗黑松露係冇得輸㗎喇。黑松露醬本身已經好惹味,令到脆卜卜嘅炸軟殼蟹味道更加提升。仲有蕃茄及青瓜呢的漢堡包基本餡料。整體味道唔錯😋好味指數 5/5分🍔All day Breakfast黑毛豬漢堡 $79呢個份量好澎湃, 餡料豐富😍🤤🤤包括有厚身嘅黑毛豬, 爆蛋汁嘅半熟蛋, 煙肉, 薯餅, 蕃茄及青瓜。將所有all day嘅材料放唒入一個包度一齊食咁😆。黑毛豬厚身及juicy, 好有嚼感。個包係幾好食。好夠飽😋每啖層次好豐富, 大滿足。另加2個set, 小食選了炸魷魚鬚及炸日本芝士薯餅。炸魷魚鬚好香脆。炸日本芝士薯餅,都幾大塊。好濃芝士幾惹味。總消費約$200
我選擇了2個漢堡加配2個套餐,外賣回家跟家人慢慢嘆。
🍔黑松露醬軟殼蟹漢堡 $84
好味指數 5/5分
🍔All day Breakfast黑毛豬漢堡 $79
另加2個set, 小食選了炸魷魚鬚及炸日本芝士薯餅。
炸魷魚鬚好香脆。
炸日本芝士薯餅,都幾大塊。好濃芝士幾惹味。
總消費約$200