(非会员)
2004-12-29 15 浏览
12月24號平安夜和情人共享聖誕晚餐﹐鵝肝塊口感同美道一流。龍蝦湯味道濃郁。塊牛排最正﹗肉汁不單沒有流失﹐牛肉嫩且腍。老闆當晚在場不斷招呼客人。最有心思還是在場每一位女士都會收到一支紅玫瑰。這夜晚餐相當滿意。
12月24號平安夜和情人共享聖誕晚餐﹐
鵝肝塊口感同美道一流。龍蝦湯味道濃郁。
塊牛排最正﹗肉汁不單沒有流失﹐牛肉嫩且腍。

這夜晚餐相當滿意。

2004-10-09 23 浏览
昨日黎食lunch, a la carte. appetizer 叫了煎鵝肝. size 足. 入口甘香. 好得! 跟住黎一個洋蔥湯. 表現OK. 老闆叫了龍蝦湯. 佢讚唔停; 另叫白汁燴原隻帶子.個汁做得好creamy. 隻帶子好大隻. 兩個人share都得.主菜我叫了一份香橙煎鴨胸. 肉鮮質感爽脆. portion都幾大份; dessert叫了焗蘋果tart跟千層朱古力雪糕. 個apple tart 表現好好. 好多果肉. 個皮夠乾脆.而且夠酸. 拼埋雪糕食配合得幾好. 不過千層雪糕係現貨. 不是homemade的; 老闆個lemon tart texture好滑. 其實係一個pudding. 冇餅底的. layout做得好靚. 服務方面. 幾個人服侍我地張檯.夠貼心. 希望不是純係新開業的關係啦. 以後保持就好. 呢餐飯食得好舒服. 足足食左2個幾鐘. =)