2023-04-19
二人餐$529呢個套餐都幾多嘢食🤪有幾款串燒😇一個乾鍋同埋甜品再加飲品麻辣黑松露干鍋🌶️肥牛片🐂振興牛丸🐂魚皮豆腐🐟呢個配搭醬汁都幾新奇有趣🙂超特別唔係度度有得食原來係餐廳原創😛好香嘅黑松露味道😂今次叫咗BB辣所以唔算好辣😂但係食咗落底都感覺到有少少香辣味😌材料都好豐富😍食到好多塊肥牛😀少少爆汁嘅牛丸🤣同埋超特別嘅豆腐😀每一個配菜都同佢個醬汁好夾😜表面仲加咗好多芝麻同埋香蔥🤪都頗惹味蜜糖爆蒜雞翼&串燒經典豬頸肉雞翼食得出有加到蜜糖😆豬頸肉都燒得比較乾身😇加埋啲肥膏好邪惡燒牛肉串&辛手雞肉軟骨棒牛肉串都重牛肉味😊雞肉棒有驚喜口感唔錯柚子冰粉🧊食完啲辣嘢感覺到有少少肥膩😂然後配埋呢個甜品就啱啱好😇個口感唔錯🤪酸酸甜甜😜又凍超解辣柚子烏龍冰茶&蘆薈白提冰茶兩款茶都唔算好甜😝重點係夠凍😍一食辣嘢就好想飲凍嘢😀都幾重柚子味同埋提子香ps: 食食吓個店員同我哋講會調暗個燈光😂原來餐廳在每晚9點30會調校燈光🤪改變成酒吧形象😇好似有水煙食
呢個套餐都幾多嘢食🤪有幾款串燒😇一個乾鍋同埋甜品再加飲品
麻辣黑松露干鍋🌶️