2017-08-30 572 浏览
上網見到好多報導話呢間小店 D 車輪餅好出色,梗係試下啦,仲要佢有好多味還有我最愛的紫薯添!佢到發現佢D 車輪餅 size 都幾大架wor 呢個價錢呢個size 係幾抵食,所以我就揀紫薯綠茶2個。店主會好貼心幫你熱番D 餅,呢個時候你可以睇下其他食物,雖然無太多選擇。想立刻食的可以到外面呢個 Foodcourt 坐低慢慢食,一咬開綠茶,d綠茶真係流心狀態慢慢流出來,加上好熱,其實唔錯。不過綠茶同奶分量綠茶會多左 D .所以有陣澀味。至於紫薯就真係紫薯蓉無限放送,不過佢就無綠茶嗰個流心效果,而且食落都比較乾,加上個外皮超級厚,所以感覺都幾似食包。。。總括嚟講我覺得味道還可以,真係唔係特別好食

想立刻食的可以到外面呢個 Foodcourt 坐低慢慢食,
至於紫薯就真係紫薯蓉無限放送,
總括嚟講我覺得味道還可以,真係唔係特別好食
2017-01-03 1423 浏览
位於美孚嘅車輪餅小姐越做越出名🙂而家仲開咗分店喺西九龍中心添啊!!唔會專登入到美孚嘅朋友仔終於可以一試啦😝去到嘅時候其他味都已經賣晒🙈得返抹茶味,內裏嘅抹茶醬都好澎湃🍵抹茶甜度適中🙂車輪餅都幾軟熟,唔會整到太甜,食完都無好膩!都吾錯嫁做小食希望有機會下次再試吓佢最出名嘅oreo味啦!嘻嘻溫馨提示🙂:車輪餅係由美孚運到深水埗,深水埗店就用微波爐叮翻熱🙈想食即叫即整嘅都係入番美孚把啦😝

希望有機會下次再試吓佢最出名嘅oreo味啦!嘻嘻
外卖自取
2016-12-11 1096 浏览
剛剛與友人西九龍中心尋食時發現馳名美孚的車輪餅小姐也於此開業。未嚐過它的車輪餅的我滿是好奇,於是我買了一個紫薯低糖口味試試看。這裡不是即製的,而是現貨放在櫥櫃中,所以有少許失望,始終車輪餅要即叫即製熱騰騰才好吃,現在卻要微波翻熱,絕對有影響其質素。一咬之下,紫薯顏色蠻鮮豔,都有紫薯蓉口感,奈何香氣薄弱,味道淡淡的,不太吃出紫薯味,只能說僅僅合格。
外卖自取