2022-12-23
三文魚子籽龍蝦汁意大利飯🦐🦞($178) 今次想推介呢個意大利飯比大家⭐️同同行朋友都覺得呢個飯好好食~首先呢個飯做得出色嘅位係啲龍蝦汁勁濃郁包住每一粒飯,啲飯軟硬度適中,另外飯入面夾雜住翠玉瓜粒,每一啖都食到濃濃嘅龍蝦味🤩另一個重點係呢個海鮮飯上面舖滿左好多海鮮,包括有三文魚粰、青口、大蝦、蟹肉、蟹柳,真係好滿足!完全冇腥味~中意食海鮮嘅朋友仔記得試呢個!酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉🦀🍝($148)首先見到圖都知大大隻軟殼蟹訓系意粉上都已經好吸精!隻軟殼蟹炸到好酥脆,帶有海鮮嘅少少咸味,好鬼正😎黑松露汁嘅濃稠度做得幾好,唔會太稀,扁意粉比啲黑松露汁岩岩好包圍住,而且黑松露味道都好濃👍🏻⭐️主菜大約+$45-55就會可以跟set,有餐湯、麵包、飲品✨餐湯今次就係蘑菇湯,都好濃蘑菇味,湯唔係完全水狀,有少少好細好細嘅蘑菇蓉咁,另外麵包建議沾蘑菇湯一齊食會正啲~另一個心心眼位係用左兩隻貓貓杯裝湯,真係好可愛!湯品我就叫左荔枝梳打🍹,大大粒原粒荔枝系入面,好甜好清新!最後就係店舖環境好岩打卡!有個好靚嘅花海系天花板,坐位旁仲有啲芒草添,岩哂中意打卡嘅你🥰🌾
三文魚子籽龍蝦汁意大利飯🦐🦞($178)
酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉🦀🍝($148)