2023-02-20
今晚同老婆係屋企附近揾食,老婆話想食丼飯,我哋去左係大圍雲疊花園附近既豬屋料理食晚餐😆😆門外同店鋪入面都有餐牌店鋪裝修幾有格調店鋪用既係自助QR code 落單系統,落單簡易,一目了然👍🏻👍🏻👍🏻老婆點左北海角切雜錦魚生丼-附送三文魚味噌湯($72),另加配三文魚壽司($20)魚生粒好多,飯係好香既丼飯,有啲似壽司飯咁,勁大碗!呢個價錢抵食👍🏻性價比高!另外,三文魚味噌湯,湯料好多,仲有好幾片三文魚肉係入面,完全唔腥!好飲👍🏻三文魚壽司都好食,壽司飯好食👍🏻重點推介沖繩便當❤️❤️❤️($96)呢個落單時寫左要等15分鐘,但我覺得好值!!!因為便當中所有食物都好好食!飯方面可選多飯/少飯,呢點要一讚啊👍🏻我比較大食,點左多飯,咖哩汁好足夠👍🏻可以撈得哂成個飯☺️☺️☺️☺️☺️便當有1️⃣吉列千層流心豬扒2️⃣金菇牛肉卷3️⃣三文魚,帶子,甜蝦刺身4️⃣咖哩飯5️⃣螺肉相當抵食👍🏻三文魚刺身勁厚重點推介⭐️⭐️⭐️⭐️吉列千層流心豬扒⭐️⭐️⭐️⭐️香脆得黎夾流心芝士,熱辣辣得黎又唔會辣咀,豬扒好鬆軟❤️❤️老婆都係咁讚好食🙈係街好怕食金菇肥牛卷,因為坊間普遍難咬開,但店主好細心將佢一分為二,一口一啖好開心👍🏻👍🏻最後2個人又係棒住個肚走!
三文魚壽司都好食,壽司飯好食👍🏻
重點推介沖繩便當❤️❤️❤️($96)
呢個落單時寫左要等15分鐘,但我覺得好值!!!
因為便當中所有食物都好好食!
飯方面可選多飯/少飯,呢點要一讚啊👍🏻
相當抵食👍🏻
老婆都係咁讚好食🙈
最後2個人又係棒住個肚走!大滿足!