2025-07-10
以前出時無食過既譚仔名物 難得出返 當然要盡快搵時間來試試佢!會員用手機App點餐 點呢個譚仔名物 送 凍飲 之餘 仲送1包 湖池屋麻辣薯條!仲可以同時用埋我張土匪雞翼券~ 正👍🏻送凍飲 一定揀罐裝汽水!可惜無再提供 玉泉忌廉😢土匪雞翼先到~ 係勁快到個隻⋯應該係為左應付Lunch hr人流提早整定 係咁易用焗爐加返熱就算⋯所以佢係唔熱⋯只係微溫😮💨然後 食完雞翼 等啊等 等左成差不多15分鐘 個主角先出來😅 上麵時 先會一併贈送麻辣薯條落餐時 以為溫泉蛋會另上 點知唔係 sadd烤雞 勁勁勁燶皮 我唯有搣哂d雞皮先食 仲要又乾又鞋 應該都係一早整定 用焗爐返熱時 又無加錫紙遮下 結果⋯燶哂⋯另個撈麵其實唔差 但加得太多湯了⋯為左方便易撈 加少少湯就一定要啦 但加太多 再加埋個溫泉蛋 搞到個撈麵勁水😵💫 個溫泉蛋 唔係咩靚蛋 所以無法為個麵增添蛋香 同埋個麵本身太水 亦唔洗要個蛋來增添滑溜感 所以真係無別要加🙃但個麵係幾好食既 但希望唔洗等咁耐先有🙂
送凍飲 一定揀罐裝汽水!可惜無再提供 玉泉忌廉😢
所以佢係唔熱⋯只係微溫😮💨