如題,一間新開嘅齋舖,食物真係好好味,不過一切都未上手,一多客就亂七八糟,我窩最簡單嘅栗米粥都要等30分鐘(隔離枱個碗就後發先至),後加嘅炆米就一直都唔見,埋單又唔記得扣coupon嘅discount,仲偷聽到d伙計話d單太亂攪到廚房好唔like...不過平日少客嘅時候真係好好,d伙計又有禮貌,午市點心或者晚飯小菜都係水準之上。過多個月,一定再來。

過多個月,一定再來。
(非会员)
2007-01-15 20 浏览
我男朋友係九龍城廣場付近返工,每次食野唔係好彩就係馥苑。上星期等佢放工期間係九龍城廣場行左陣,發現咗呢間觀自在,我估開左冇耐。我不嬲都鍾意食素食,咪叫男朋友帶我去試囉。點菜呢個動作當然係由佢做啦。因為我地得兩個人,所以唔係叫左好多野,都是很基本的齋菜:齋鹵味,萄汁焗四蔬,同埋啲點心仔。賣相okay啦,味道都幾好咁啦,係香港算中上架喇。不過其實有幾樣菜我都想試,不次叫多幾個朋友一齊試先得。服務都唔錯,個個笑容滿面,都做到我第二個男朋友劉德華要求既九成啦。哈哈=3我同我男朋友都覺得啲野OVERALL幾好食,價錢唔算貴。以後係九龍城又多個選擇喇。