6天前
無敵海景打卡+夢幻甜品=完美下午茶🌟仲要唔洗捱貴價,CP值爆燈💖 視佳廊作為喜來登酒店頂層有好多靚靚打卡位~而家仲有75折優惠🤑人均$2XX有找仲有禮物送🎁<ANNA SUI × 喜來登霓虹下午茶> 💰: 507/2位 (75折後,未連加一服務費)Tea set融合熱帶水果🥭同花🌹做主題,包含10款鹹甜點:🍰 甜點♥ 櫻桃黑加侖朱古力甘納♥ 西柚乳酪杯♥ 士多啤梨玫瑰馬卡龍♥ 茉莉 Dulcey 朱古力慕絲♥ 脆焦糖巴斯克芝士蛋糕👉🏻 其中兩款必食推介係1️⃣ 士多啤梨玫瑰馬卡龍:外層香脆嘅馬卡龍,夾住柔滑玫瑰cream同佛手柑醬,酸酸甜甜,一啖咬落去簡直成個花園喺口度開花🌹 2️⃣ 脆焦糖巴斯克:濃郁嘅芝士配埋焦香嘅金黃焦糖面層,鬆軟同脆香嘅口感完美結合,邪惡度100分! 🍽️ 鹹點♥ 番石榴龍蝦肉卷♥ 橙花蜜汁炸雞迷你漢堡♥ 洛神花煙燻三文魚番茄三文治♥ 淡木煙燻芝士黑麥包多士♥ Anna Sui 蟹肉慕絲新地鹹點方便我就覺得無話太特別,中規中矩💁🏿👉🏻而之中我最推介嘅一定係🦀 蟹肉慕絲新地筒: 鮮甜蟹肉慕絲mix埋牛油果、西柚同青瓜絲,包喺香脆嘅新地筒入面,每一啖都有唔同
<ANNA SUI × 喜來登霓虹下午茶>
💰: 507/2位 (75折後,未連加一服務費)
🍰 甜點
♥ 橙花蜜汁炸雞迷你漢堡
♥ 洛神花煙燻三文魚番茄三文治
♥ 淡木煙燻芝士黑麥包多士
♥ Anna Sui 蟹肉慕絲新地
鹹點方便我就覺得無話太特別,中規中矩💁🏿
👉🏻而之中我最推介嘅一定係
🦀 蟹肉慕絲新地筒: 鮮甜蟹肉慕絲mix埋牛油果、西柚同青瓜絲,包喺香脆嘅新地筒入面,每一啖都有唔同層次嘅口感,食完成個refresh咗~
🫖飲品方面
♡ 可以自選各種Tea WG茶、咖啡或果汁
♡ +$40升級mocktail🍹
🎁免費禮物開箱
- 凡惠顧以上tea set仲會送ANNA SUI 限量禮品套裝,入面有迷你香水套裝、化妝袋 同埋購物禮券等🛍️
💡小貼士
▪️ 餐廳中間位置窗邊位打卡超靚!3pm陽光最靚,自拍皮膚會發光✨
▪️ 限定供應到到8月31號!而家喺官網book仲有75折 💸
👯♀️快啲約埋姊妹一齊嘆個優雅靚靚港女tea🌷打卡post story😍
抵食指數:🌕🌕🌕🌕🌗
好味指數:🌕🌕🌕🌑🌑
#hongkong #hkfoodie #foodiehk #hkfood
#hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodblog #hkfoodlover #香港好去處 #香港必去 #香港美食 #香港必吃 #尖沙咀美食 #打卡美食 #打卡餐廳 #維港 #維港靚景 #香港餐廳推介 #港女下午茶 #highteahk #下午茶 #香港下午茶
teaset