2004-04-29 16 浏览
請問有冇人知訂位電話? 因為電話公司說沒有登記. Thank you.
2004-04-20 32 浏览
開張唔夠一星期黎試過. 可能因為新張, 唔係太多人, 呢度環境幾舒服同幾有style, 食物質素都唔錯, service 幾殷勤, 價錢亦唔貴. d 粵式點心大部分都只係$8.80, 擔擔麵同小籠包都只係$10.00, 炒粉麵都係廿零卅蚊, 多款京滬小食都係$18.00/款, 加上食物水準唔錯, 都係一個選擇.不過上星期同朋友再黎食晏, 唔知係咪因為人多, d待應即刻手忙腳亂, d單亂七八糟, 我其中2個點心催好多次都冇黎, 最後唯有cancel. 所以如果佢地唔改善一, 想再黎都幾難.ps 佢地有2/3地方用黎做VIP房, 而且冇最低消費, 如果三五知已想靜靜地食餐飯, 可以考慮, 但記得要book.
(非会员)
2004-04-13 17 浏览
地址請改為倫敦廣場
地址請改為倫敦廣場
2004-04-07 21 浏览
開o左張幾日立即去試o下,晚飯時間都唔少客喎。菜式同現在新派的京滬菜差唔多,不過唔算貴。揀了幾款冷盤、小菜同點心,都好夠水準,冷盤有無鍚脆膳,好夠脆又滋味,送啤酒最o岩;部長推介我o地食西湖素炒,其實係炒雜菌,唔算好特別,鎮江排骨同我至like“天與地”黑醋排骨一樣咁好食,沒有肥膏、甜酸味恰到好處,四川擔擔麵亦係我推介之一,18蚊好大碗,除了夠辣外亦好香花生味,麵又爽口彈牙,真係好好味。伙記服務又好,總之overall都好。
開o左張幾日立即去試o下,晚飯時間都唔少客喎。
菜式同現在新派的京滬菜差唔多,不過唔算貴。
揀了幾款冷盤、小菜同點心,都好夠水準,
冷盤有無鍚脆膳,好夠脆又滋味,送啤酒最o岩;
部長推介我o地食西湖素炒,其實係炒雜菌,唔算好特別,
鎮江排骨同我至like“天與地”黑醋排骨一樣咁好食,
沒有肥膏、甜酸味恰到好處,
四川擔擔麵亦係我推介之一,18蚊好大碗,
除了夠辣外亦好香花生味,麵又爽口彈牙,真係好好味。
伙記服務又好,總之overall都好。