薩莉亞意式餐廳 (大埔超級城E區)

Saizeriya Italian Restaurant (Zone E, Tai Po Mega Mall)
JW-HK
意大利餐飯堂
JW-HK
2025-09-27
关注
經常去薩莉亞食, 比快餐店更超值! 環境好, 食物佳, 價錢平! 每月都去幾次! 今晚食羊扒配紅酒. 紅酒杯是雪凍的! 好多餐廳都無這細節! 羊扒就是乾煎, 剛剛好熟! 唔太蘇, 配紅酒真係正! 再有個蝦前菜, 明顯食到初炸橄欖油味! 必食推介!個飽叫 佛卡夏, 亦係至愛! 軟硬適中, 有好香的飽味! 推介! 如果跟飽能有牛油, 我相信係無敵了! 這餐廳係我的午晚餐糧尾首選!查看更多
海棉彤彤
平價西餐
海棉彤彤
2025-09-26
关注
大埔超級城新開咗薩莉亞小朋友本來好鍾意食所以帶咗佢嚟試新分店唔知係咪佢新開嘅關係排隊嘅時間比較耐不過之後再去排隊嘅時間就改善咗等咗一段時間大家都好肚餓一入去即刻快啲落單明太子意大利粉平時係開其他分店都會叫但係水準時高時低呢間新分店做得唔錯唔會好乾冇晒汁焗豬肋排新款菜式即時試試佢估佢唔到咁好食冇豬臊味調味唔會好鹹剛剛好焗大頭蝦又係新款菜試試佢本來諗住都唔新鮮抱住嘗試嘅心態叫咗佢點知出奇地好食呀蝦肉冇冰鮮味隻隻都係爽口的唯獨美中不足就係個醬冇乜特別查看更多
大頭蝦
豬肋排
ap2ngsws9p4b
差,職員為左做少啲,幫貴公司趕客
ap2ngsws9p4b
2025-08-15
关注
我係門口出面7仔買緊野,聽到佢叫我個號碼,咁7仔職員已經找緊錢比我,我收返錢之後已經急急腳走去門口話我係79號,由叫79號到我收錢行過去10秒冇多冇誇張,佢已經話「你遲左要重新拎籌排過」,我洗唔洗企正係你門口唔比人入又唔比人出咁等你叫我個號碼,等我即時可以同你講我係79號啊,貴公司唔該調教下你啲員工,香港食肆依家生意都唔好,好多地方都裁員,同佢講唔想做就走,大把人冇工開等你個位查看更多
ch._.ng_8
最愛羊肉串
ch._.ng_8
2025-07-11
关注
我地叫左羊肉串,呢個價錢完全抵食!佢鐵板上羊肉串,同我哋平時食嗰啲唔同🙈 不過都係另一種風味,好值得一試🫰🏻不過西蘭花三文魚就有啲失望,西蘭花份量超少,唔太值,唔建議嗌。甜品方面,牛奶雪糕同千層蛋糕仲有檸檬雪葩都好味,唔會太甜,啱晒食完鹹野之後食返啲甜品。最欣賞係冇加一服務費,飲品自助任飲,CP值極高,適合同朋友聚餐或家庭食飯。總結:Saizeriya依然係平靚正之選,羊肉串必食,西蘭花三文魚可以Skip,飲品任飲加分!下次會再嚟試其他菜式!查看更多
+ 1